Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Μία συνέντευξη τύπου, πριν ασπρίσουν τα μαλλιά μας...

Συνέντευξη τύπου έχουμε όταν κάποιο πρόσωπο σε ενημερώνει για αυτά που έκανε, αυτά που προτίθεται να κάνει, θέματα που θέλει να αναδείξει και δέχεται ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Αφιερωμένο στον Δάσκαλο που έφυγε πρόσφατα, το παγκόσμιο μετάλλιο του Ραφαήλ Γκίρνη

Θερμή υποδοχή στον Κατερινιώτη Παγκόσμιο πρωταθλητή της ελληνορωμαϊκής πάλης Ραφαήλ Γκίρνη στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Γονείς και φίλοι υποδέχτηκαν τον Έλληνα πρωταθλητή.

Καθαρισμός της οδού Μακεδονομάχων στον Πλαταμώνα από την Αντιδημαρχία Καθημερινότητας

Στον καθαρισμό της οδού Μακεδονομάχων στον Πλαταμώνα (έναντι του φλοίσβου), από την έντονη βλάστηση και τα συγκεντρωμένα απορρίμματα προχώρησαν τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 τα συνεργεία πρασίνου και καθαριότητας της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Εσπερινός στην Παλιόστανη επί τη εορτή της αγίας Παρασκευής (Φώτο – Βίντεο)

Τελέσθηκε χθες το βράδυ Κυριακή 25/7 ο Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Παλιόστανης.

ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ-ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2021 : ΕΠΑΝENΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΜΕΧΡΙ 1/8/2021 (ορισμένοι Δήμοι)

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει την επανενεργοποίηση της διαδικασίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής, για ορισμένους Δήμους της Χώρας, για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν ως Τομεάρχες στις Γενικές Απογραφές Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών.

Απίστευτο υγειονομικό απαρτχάιντ της κυβέρνησης κατά των φοιτητών!

Σε τηλεοπτική συνέντευξη του στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος δήλωσε ότι από την 1η Οκτωβρίου τα μαθήματα θα γίνουν δια ζώσης και τα αμφιθέατρα θα είναι ανοικτά σίγουρα μόνο για εμβολιασμένους φοιτητές ή όσους έχουν πιστοποιητικό νοσήσεως.

«Πετάει» στα ύψη η διαδικτυακή τηλεόραση της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο YouTube!

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει το τελευταίο διάστημα η διαδικτυακή τηλεόραση της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο YouTube!

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΔΙΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Με τη τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων, καθώς και με τη δέουσα ευλάβεια και κατάνυξη, το Δίον τίμησε με λαμπρότητα τη μνήμη της Πολιούχου και Προστάτιδάς του, της Αγίας Παρασκευής.

Πήρε «αέρα» ο πλάτανος της Θείας Ανάληψης (ΦΩΤΟ)

Γκρεμίστηκε το πεζούλι στον πλάτανο της Θείας Ανάληψης από τον Δήμο Κατερίνης, αποσκοπώντας στο να ανασάνουν οι ρίζες του πλάτανου και να μπορέσει να δυναμώσει.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ

Οι θερμές αέριες μάζες που κινούνται από τη βόρεια Αφρική προς τη χώρα μας θα προκαλέσουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας από αύριο Τρίτη (27-7-2021).

Προστατευόμενη Περιοχή Δέλτα Αξιού: απόφαση – σταθμός για την έγκριση έργων σε προστατευόμενες περιοχές της Ελλάδας

Σε μια ιδιαιτέρως σημαντική απόφαση όσον αφορά το νομικό καθεστώς προστασίας των περιοχών του δικτύου Natura 2000 κατέληξε το Συμβούλιο της Επικρατείας...

Ανάκληση μη ασφαλούς αλιεύματος από τον ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για την παρακολούθηση των επιπέδων των προσθέτων τροφίμων σε αλιεύματα» έτους 2021, προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία:

Μια σύντομη διερεύνηση του «γιατί» στην αυτοκτονία...

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπρόπουλος


Την αφορμή για τη σημερινή μου Άποψη μου την έδωσαν οι πρόσφατες αναφορές για την αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα εξαιτίας και της δραματικής διόγκωσης των οικονομικών προβλημάτων που συσσώρευσε η πανδημία covid-19 και οδήγησαν στην καταστροφή αμέτρητους Έλληνες και Ελληνίδες επιχειρηματίες.

Εκδήλωση Θρακικού Γανόχωρας - Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι θα είναι καθήμενοι, ενώ κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο της εκδήλωσης, θα πρέπει να φοράνε προστατευτική μάσκα.

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝ - 50ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Συναυλία

Με τη συναυλία αφιέρωμα στα «200 Χρόνια Ελεύθερου Ελληνικού Κράτους» ξεκινά το πρόγραμμα των παραστάσεων του 50ου Φεστιβάλ Ολύμπου για το μήνα Αύγουστο.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 26η Ιουλίου είναι η 207η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (208η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 158 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός προβλέπεται να είναι ο καιρός σήμερα 26/7 στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, Μακεδονία. Δευτέρα σήμερα 26 Ιουλίου 2021