Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Εντατικοποιεί η Τροχαία Κατερίνης τους ελέγχους στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.

Μπαράζ ελέγχων της Τροχαίας Κατερίνης έχουμε το τελευταίο διάστημα στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης που επικεντρώνονται κυρίως σε παραβάσεις που έχουν να κάνουν με την είσοδο μοτοποδηλάτων και μηχανών στον πεζόδρομο.

Όσοι περίμεναν να πει σήμερα κάτι ο Μητσοτάκης για την Μακεδονία, ας περιμένουν και άλλο...

Καμία ουσιαστική αναφορά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα από την ΔΕΘ για το θέμα της "Συμφωνίας των Πρεσπών", αλλά και καμία αναφορά στο προσφυγικό πρόβλημα και στην εγκατάσταση στην Β. Ελλάδα και στην Μακεδονία παράνομων-παράτυπων αλλοδαπών...

Μάταια οι πολύτεκνοι περίμεναν από τον Πρωθυπουργό να εξαγγείλει σήμερα την κατάργηση του φόρου πολυτελείας στα αυτοκίνητα...

Επιστολή της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την κατάργηση του φόρου πολυτελείας στα αυτοκίνητα:

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

Καλούνται οι Προπονητές ή/και Εκπρόσωποι στις Υποδομές των Συλλόγων και Ακαδημιών, που θα δηλώσουν συμμετοχή στις ηλικίες Κ14, Κ15 και Κ16, τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου (ώρα 11:30) στα Γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας στη Νέα Έφεσο, για συνάντηση με την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ.

Αφίσες στην Κατερίνη για την Μακεδονία

Με αφίσες γέμισε η πόλη της Κατερίνης με το σύνθημα: «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΡΑ»

ΒΙΝΤΕΟ - 6ος Δρόμος Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης

Πρόστιμο 110.000 ευρώ σε τράπεζα για παράνομη και καταχρηστική παρακράτηση ποσών από λογαριασμούς μισθοδοσίας και συνταξιοδοτικούς λογαριασμούς


Πρόστιμο 110.000 ευρώ σε τράπεζα για παράνομη και καταχρηστική παρακράτηση ποσών από λογαριασμούς μισθοδοσίας και συνταξιοδοτικούς λογαριασμούς επέβαλε το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Τελικά αν κάτι δεν λειτουργεί καλά, το χαλάμε ή προσπαθούμε να το διορθώσουμε και να το κάνουμε καλύτερο;


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

70 - Ο ρωμαϊκός στρατός υπό τον Τίτο καταλαμβάνει και λεηλατεί την Ιερουσαλήμ.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΚΑΣΣΙΑΝΗ
ΣΩΖΩΝ
ΟΝΗΣΙΦΟΡΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 7 Σεπτεμβρίου 2019