Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Απορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας της "Ελληνικής Λύσης" για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών από όλα τα πολιτικά κόμματα

Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατέθεσε η "Ελληνική Λύση" για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών και κατά συνέπεια την επιβολή προστίμου 100 ευρώ τον μήνα.

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΙΕΡΙΑΣ: Να αποσύρει η κυβέρνηση άμεσα το πρόστιμο των 100 ευρώ

Η κυβέρνηση όχι μόνο επιμένει στην πολιτική της «ατομικής ευθύνης» προς τους εργαζόμενους και το λαό, προσπαθώντας να απαλλαγεί από τις τεράστιες δικές της, ευθύνες για την εγκληματικά ανεπαρκή αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά τώρα έρχεται να επιβάλει και χρηματική τιμωρία στο λαό.

Ο Λόρδος Έλγιν, τα μάρμαρα του Παρθενώνα και η κακοποίησή τους μέσα στο Βρετανικό Μουσείο (Β΄ ΜΕΡΟΣ)

Του Παναγιώτη Γ. Αλεκάκη *

Αυτά έγραψε ο Καϊμακάμ πασάς και ζητούσε με το δεύτερο φιρμάνι του τον Ιούλιο του 1801 για τον Λόρδο Έλγιν και τους πέντε Άγγλους ζωγράφους να τους επιτρέπεται να μπαινοβγαίνουν στην Ακρόπολη της Αθήνας...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω πραγματοποίησης άσκησης ευρείας κλίμακας.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ: «Μύρισαν» ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ξανά. 
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 17:30 – 19:30. Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, είναι εδώ!

«Ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Θείας Αναλήψεως στην εκκλησιαστική-εθνική ιστορία και στο πνευματικό παρόν της Κατερίνης» - Παρουσίαση πρακτικών

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η παρουσίαση του Τόμου των Πρακτικών της Επιστημονική Ημερίδας για τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.

6ο Γυμνάσιο Κατερίνης - «Reset Today or Game Over Tomorrow». Προπαρασκευαστική συνάντηση 25-27 Νοεμβρίου 2021

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ KA2 και συγκεκριμένα του προγράμματος «Reset Today or Game Over Tomorrow», το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης...

Η κυβέρνηση έχει κηρύξει τον πόλεμο στον Ελληνικό λαό!

Ανακοίνωση της Π.Γ. του ΕΠΑΜ


Έρχεται πάντα κάποια στιγμή που τα λόγια τελειώνουν. Η ώρα αυτή, για την ανεκδιήγητη "κυβέρνηση Μητσοτάκη" και το ελληνικό πολιτικό σύστημα που τη στηρίζει, έχει έρθει προ πολλού.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 1η Δεκεμβρίου είναι η 335η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (336η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 30 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ήλιος με δόντια σήμερα στην Κατερίνη.