Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 
ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020

Θάνατος αλλοδαπού στη παραλία Πιερίας


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Πιερίας, 64χρονος αλλοδαπός.

Λύση μεταναστευτικού μόνον η στήριξη στις χώρες προέλευσης

του Στέλιου Παπαθεμελή*

Για το προσφυγικό – μεταναστευτικό μία και μοναδική λύση υπάρχει, η ολόπλευρη στήριξη των πληθυσμών στις χώρες προέλευσής τους. Κανείς δεν θέλει να ξεσπιτωθεί αφήνοντας το νοικοκυριό του και τους δικούς του ανθρώπους.

ΠΙΕΡΙΑ - Σύλληψη για κατοχή κάνναβης και παράβαση τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (2 Σεπτεμβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ «Με οδηγό τη Γκρέτα Τούνμπεργκ»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Καθώς πλησιάζει η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η «διάσημη» 16χρονη μαθήτρια Γκρέτα Τούνμπεργκ από τη Σουηδία θα συνεχίσει να αποτελεί, ως φαίνεται, το ίνδαλμα της μαθητιώσας νεολαίας για την μαχητικότητα και τους ανένδοτους αγώνες της για το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 1ου ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης συγχαίρει τους μαθητές του σχολείου μας για τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2019 και τους εύχεται ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ''

Το Δ.Σ του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ'' ανακοινώνει την ματαίωση της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 στον παραδοσιακό οικισμό του Συλλόγου στο ΔΙΟΝ Πιερίας...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ


Την 1η Σεπτεμβρίου έπεσα θύμα καρδιακού επεισοδίου στη θάλασσα, με απρόβλεπτες συνέπειες, αν κάποιοι συνάνθρωποί μου δεν λειτουργούσαν άμεσα και αποτελεσματικά σαν να βρισκόντουσαν σε προγραμματισμένη άσκηση.

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους στο καταξιωμένο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου

Ο Βυζαντινός Χορός και η Παραδοσιακή Χορωδία και Ορχήστρα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων «Ο Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος...

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου, ο Δήμαρχος Γερολιόλιος Βαγγέλης και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες προς:

Στην τελική ευθεία για τον ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 2019

H διοργάνωση του Υψηλάντειου αγώνα δρόμου, ο οποίος πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης ενημερώνει ότι όλα είναι έτοιμα για την επιτυχημένη και ασφαλή διεξαγωγή του 10ου επετειακού ΥΑΔ 2019.

Νέοι αντιδήμαρχοι και νέοι εντεταλμένοι σύμβουλοι στον Δήμο Κατερίνης

Ορισμός αντιδημάρχων με θητεία από 3.9.2019 έως 31.12.2020 και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων. Ορισμός εντεταλμένων συμβούλων και ανάθεση καθηκόντων για το χρονικό διάστημα 3.9.2019 έως 31.12.2020.

Συνάντηση Μ. Βορίδη με παραγωγούς καπνών και ακτινιδίων της Πιερίας

Με εκπροσώπους παραγωγών καπνών και ακτινιδίων της Πιερίας συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας (2/9/2019) ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Θάνατος λουόμενου στην Ολυμπιακή ακτή.


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Ολυμπιακής Ακτής Πιερίας, 50χρονος αλλοδαπός.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

36 π.Χ. - Ο Μάρκος Βιψάνιος Αγρίππας, ναύαρχος του Οκταβιανού, νικά τον Σέξτο Πομπήιο, γιο του Πομπήιου, στη ναυμαχία του Ναύλοχου.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΝΘΙΜΟΣ
ΑΡΙΣΤΙΩΝ
ΑΡΧΟΝΤΙΩΝ
ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ
ΦΟΙΒΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 3 Σεπτεμβρίου 2019