Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το τμήμα μας της Γ’ τάξης Θετικής Κατεύθυνσης αποφασίσαμε να διοργανώσουμε δράσεις στα πλαίσια της Πολιτικής Παιδείας. Μετά από συζητήσεις και με άλλα τμήματα του σχολείου της Β και Γ τάξης και με τις υπεύθυνες καθηγήτριες ανταποκριθήκαμε σε πρόσκληση συνεργασίας του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και εκδηλώσαμε ενδιαφέρον για τα παρακάτω θέματα: 

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Την Κυριακή του Πάσχα 1 Μαΐου, νωρίς το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κατερίνης.
Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο Οικονόμος Λάζαρος Τσαουσίδης, εφημέριος του Νοσοκομείου, και στενοί συνεργάτες του.

Έγινε και αυτό. Μέλος της UEFA το Κόσοβο. Ετοιμαστείτε να δείτε αγώνες Ελλάδος-Κοσόβου...


Με 28 υπέρ και 24 κατά ψήφους (2 άκυρα) η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα του Κοσόβου να ενταχθεί στα μέλη της. Μετά από αυτό το Κόσοβο θα κάνει και αίτηση να γίνει και μέλος της FIFA...

Τώρα με τον φακό της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ". Πιέρια Όρη, απαράμιλλη ομορφιά.

Τώρα με τον φακό της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ". Πιέρια Όρη, απαράμιλλη ομορφιά.ΜΠΕΤΤΥ ΣΚΟΥΦΑ: «Πρέπει να γνωρίζεις πότε θα κάνεις υποχωρήσεις, χωρίς να χάνεις τον στρατηγικό σου στόχο»


Συνέντευξη της Βουλεύτριας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πιερίας στην «Κυριακάτικη Αυγή»
Την άποψη ότι η συμφωνία του Αυγούστου ήταν μονόδρομος αλλιώς η χώρα θα είχε οδηγηθεί σε άτακτη ή τακτική χρεοκοπία, εξέφρασε η βουλεύτρια ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πιερίας Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Αυγή».

Διάλεξη Αστροφυσικής ανοικτή στο κοινό, 7 Μαΐου, ΕΚΑΒΗ

Διάλεξη Αστροφυσικής ανοικτή στο κοινό, 7 Μαΐου, ΕΚΑΒΗ

Διάλεξη Αστροφυσικής ανοικτή για το κοινό με θέμα τα Βαρυτικά Κύματα

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 και ώρα 7:00μμ στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης “ΕΚΑΒΗ” στη διάλεξη με θέμα “Εξερευνώντας το Σύμπαν με τα Κύματα Βαρύτητας”. Ομιλητής θα είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Φυσικής ΑΠΘ κ. Νικόλαος Στεργιούλας.

Κυριακή 8 Μάη, όλοι στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης στις 10πμ

1886 - 2016. 130 χρόνια Εργατική Πρωτομαγιά - Συνεχίζουμε ενάντια στην καπιταλιστική σκλαβιά, στον πόλεμο, στην ανεργία, στη φτώχεια. Κυριακή 8 Μάη, όλοι στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης στις 10πμ
Συνάδελφοι, εργαζόμενοι και άνεργοι, ελευθεροεπαγγελματίες, συνταξιούχοι, νέες και νέοι, μετανάστες και πρόσφυγες

Άγγελος Αγγελίδης, ¨πήραμε τη ζωή μας…¨ (Κατερίνη 01-05-2011)Η ζωή μας είναι παιχνίδι. Ένα παιχνίδι.
Ένας μοιραίος τελικός.
Ισως απ΄ το ποδόσφαιρο μικρότερης αξίας.
Κι απ΄ τ΄ άλλα τα παιχνίδια πιο ασήμαντη.

Την Κυριακή 8 Μαΐου θα εορταστεί η Εργατική Πρωτομαγιά...Την Κυριακή 8 Μαΐου θα εορταστεί η Εργατική Πρωτομαγιά, η οποία κανονικά ήταν να εορταστεί 1 Μαΐου, μεταφέρθηκε σαν αργία σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου και τελικά θα εορταστεί την Κυριακή 8 Μαΐου!  

Olympus Mountain Activities 08 Μαι 2016 Στου "Παπά Αλώνι "στις "Σπηλιές"

Olympus Mountain Activities 08 Μαι 2016 Στου "Παπά Αλώνι "στις "Σπηλιές"
Κυριακή 08 Μαι 2016 θα περπατήσουμε μαζί στίς ξακουστές "σπηλιές". Ποιος δεν θα ήθελε να ανακαλύψει μια σπηλιά που εκεί ,ίσως να λατρευόταν μια μυθική θεά ; και πιθανό, γεμάτη με χρυσό και πολύτιμους λίθους, λαμπερούς που φώτιζαν το άνοιγμα της σαν δυνατός ήλιος; Ποιός δεν θα είχε την περιέργεια να δει ένα από τα λημέρια των σύγχρονων κλεφταρματωλών του Ολύμπου ; Τέλος ποιός δεν θα ήθελε να ζήσει την πιο απίστευτη, την πιο μαγική περιπέτεια της ζωής του;

Καλημέρα, Τρίτη σήμερα 3 Μαΐου 2016