Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης έκοψε σήμερα το βράδυ την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ήταν μια λαμπερή βραδιά όπως ταιριάζει στον σύλλογο των πρωταθλητών, με συγκίνηση, ενθουσιασμό και βραβεύσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟY KATA ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟY KATA ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ μια ιστορική ομάδα που ποτέ δεν έδωσε το δικαίωμα να αναφερθεί κατά της διαιτησίας, αναγκάζεται να το πράξει για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας στον αγώνα ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΛΑΓΚΑΔΑ, καθώς αυτά που έγιναν στον αγώνα δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα.

'Eκοψαν την βασιλόπιτα ο Σύλλογος Κολινδρινών ο ''ΠΑΥΣΙΛΙΠΟΣ'' της Αλεξάνδρειας Ημαθίας

'Eκοψαν την βασιλόπιτα ο Σύλλογος Κολινδρινών ο ΄΄ΠΑΥΣΙΛΙΠΟΣ.. της Αλεξάνδρειας Ημαθίας
Μεσημεριανό αντάμωμα και κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Κολινδρινών Αλεξάνδρειας «Ο Παυσίλυπος».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Λίθος» στην Αγκαθιά παρουσία πλήθους κόσμου.

Το Σύστημα Προσκόπων Κατερίνης έκοψε την βασιλόπιτα του. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


ΒΙΝΤΕΟ - Δημήτρης Αδαμόπουλος (Πρ. Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πιερίας: Όποιος υπογράψει σύνθετη ονομασία για την Μακεδονία, είναι εθνικά προδότης και πρέπει να διωχθεί ποινικά!


Η Φιλοτελική Ένωση Πιερίας έκοψε την βασιλόπιτα της (ΦΩΤΟ)

Η Φιλοτελική Ένωση Πιερίας έκοψε την βασιλόπιτα της (ΦΩΤΟ)
Πιστοί στην παράδοση το Δ.Σ. της Φιλοτελικής Ένωσης Πιερίας έκοψε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της στο 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης παρουσία αρκετών μελών της.


Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων στην Κατερίνη


Συνελήφθη χθες (27-1-2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 38χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος...

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (27-1-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας, 51χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει με το όχημά του, 4 ομοεθνείς του, που παρέμεναν παράνομα στη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι normies και το Έγκλημα του ... «φούφουτου»

Άρθρο γνώμης του Ευάγ. Αθανασιάδη (*)

Είναι καιρός που ο λεγόμενος Δυτικός Πολιτισμός μέσω των κοινωνικών δικτύων ανέδειξε μια νέα «μορφή τύπου ανθρώπων», τους αποκαλούμενους normies, που διαμορφώνουν άποψη μόνο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να χρησιμοποιούν καμία άλλη πηγή γνώσης και πληροφόρησης.

46χρονος αφαίρεσε 160 ευρώ...

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το Δεκέμβριο του 2017, μέσα σε χώρο καταστήματος, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε από τσάντα 42χρονης, ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΟΡ.ΦΕ.Ο.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΟΡ.ΦΕ.Ο.
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Οι Κοκκινοπλίτες της Πιερίας έκοψαν την πίτα τους. (ΦΩΤΟ)

Οι Κοκκινοπλίτες της Πιερίας έκοψαν την πίτα τους. (ΦΩΤΟ)
Μικρή αποδείχτηκε η "στέγη" του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας ο "ΟΛΥΜΠΟΣ" στο να φιλοξενήσει τα μέλη και τους φίλους σήμερα το μεσημέρι για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Εξιχνίαση κλοπής στην Κατερίνη

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σε βάρος 33χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2017 φιλοξενούμενη σε σπίτι ιδιοκτησίας 57χρονης ημεδαπής στην Κατερίνη, αφαίρεσε χωρίς να γίνει αντιληπτή, κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση της παθούσας.

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ
Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Σάββα, κτίτορος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Αγίου Όρους και πρώτου Αρχιεπισκόπου Σερβίας.

Με την ευκαιρία αυτή, τελέστηκε λαμπρή πανήγυρη, με τη συμμετοχή πολλών μοναχών από διάφορα Μοναστήρια και Κελιά του Αγίου Όρους και δεκάδων πιστών, κυρίως Σέρβων.

Τα «Ολύμπια εν Δίω» τίμησαν τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Η Οργανωτική Επιτροπή της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού «Ολύμπια εν Δίω» θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες της για την στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος προς το θεσμό επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο.

ΒΙΝΤΕΟ - Τοποθέτηση Νίκου Μακρίδη στην εκδήλωση για την Μακεδονία. (Να διαθέσει ο Δήμος Κατερίνης λεωφορεία για το συλλαλητήριο της Αθήνας)

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Δημήτρη Χριστοφορίδη στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του νέου τεχνικού με την ομάδα του ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ.

Διαβούλευση για την Μακεδονία στην Κατερίνη. (Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία)

Διαβούλευση για την Μακεδονία στην Κατερίνη. (Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία)
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες το βράδυ στο πνευματικό κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ) η διαβούλευση για την Μακεδονία που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.

28 Ιανουαρίου 2015 - 28 Ιανουαρίου 2018. Τρία χρόνια "ΑΛΗΘΕΙΑ"!!!

28 Ιανουαρίου 2015 - 28 Ιανουαρίου 2018. Τρία χρόνια "ΑΛΗΘΕΙΑ"!!!


Πως περνάει ο καιρός...

Ήταν 28 Ιανουαρίου 2015, 5:19 το απόγευμα όταν κάναμε την πρώτη μας ανάρτηση.
Τρία χρόνια αργότερα 28 Ιανουαρίου του 2018 με περισσότερες από 32.000 αναρτήσεις και με 3.760.000 σχεδόν επισκέψεις είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε τρία χρόνια ζωής!

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 28 Ιανουαρίου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 28 Ιανουαρίου 2018