Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0 - ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Ένα σετ μακρυά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκονται οι παμπαίδες του Πιερικού, καθώς επικράτησαν και της ομάδας των Γρεβενών με 3-0 σετ πάρα πολύ εύκολα, όπως δείχνει και το τελικό σκορ.

Όταν τιμάς την εορτή και όχι η εορτή εσένα…

Επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Κατερίνη. Κάποιοι επέλεξαν αυτή την ημέρα να την τιμήσουν με την παρουσία τους στις εορταστικές εκδηλώσεις, μακριά από τα φώτα και τις κάμερες.

Τι είναι η Ευρώπη ? Ποιος την κυβερνάει ?

Γράφει η Αθηνά Αντωνιάδου*

Σε λιγότερο από 2 μήνες καλούμαστε να αποφασίσουμε για την Ευρώπη που θέλουμε, χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί σαφείς απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα που τίθενται σε κάθε σχετική συζήτηση, από άτομα μάλιστα όλων των ηλικιών.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΜΧ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 2019

Όλα ήταν υπέροχα ! Ευχαριστούμε θερμά τον Α.Μ.Ο. ΕΞΟΧΗΣ για την υποστήριξη και για την παραχώρηση της πίστας Η καλύτερη και ΜΟΝΑΔΙΚΗ αγωνιστική ομάδα ΒΜΧ της ΠΙΕΡΙΑΣ...

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΑΓ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Συνολικά 10 αθλητές από όλη την Ελλάδα κλήθηκαν να παρουσιαστούν σε προπονητικό κοινόβιο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά που θα διεξαχθεί από τις 31 Μαρτίου έως και τις 25 Απριλίου 2019.

ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 19347 – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 12:00, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Βόλου, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τον Βατανιακό, το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 20:00, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για την 25η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι κορυφαίοι της Ελληνικής Διαιτησίας στην Πιερία

Ξεκίνησε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας στη Νέα Έφεσο, το Σεμινάριο των Αξιωματούχων 1ης κατηγορίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πιερία

Αφιέρωμα στην ηρωική ποίηση από την Ένωση Συγγραφέων Πιερίας

Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας πραγματοποίησε εκδήλωση-αφιέρωμα στην ηρωική ποίηση το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαρτίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ του Δήμου Κατερίνης, με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας ποίησης και της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΣΠΑ 2014-2020 ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014-2020 (EΠ ΠΚΜ) ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΚΕΡΑΣΙΕΣ

Ελάτε την Κυριακή 31 Μαρτίου να απολαύσουμε μια μοναδική ποδηλατοβόλτα στις ανθισμένες κερασιές στην περιοχή Λόφου-Ράχης. Μια απόδραση για όσους θέλουν να ζήσουν μια αλλιώτικη Κυριακή ποδηλατώντας στη φύση.

Η Γευσιγνωσία της Νίκης

Σεισμός πριν από λίγο στην Κατερίνη


Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 5:45 σήμερα το πρωί στην Κατερίνη. Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν για σεισμική δόνηση των 2.6 Ρίχτερ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1309 - Ο Πάπας Κλήμης Ε΄ αφορίζει τη Βενετία και όλους τους κατοίκους της.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΜΑΤΡΩΝΑ
ΛΥΔΙΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ
ΦΙΛΗΤΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 27 Μαρτίου 2019