Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-2

Συνεχίζοντας την προετοιμασία τους οι άνδρες του Πιερικού πέτυχαν άλλη μια νίκη σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό της Πολίχνης, επί του τοπικού Πήγασου που αγωνίζεται και αυτός στην Α2 Εθνική κατηγορία με 2-1 σετ δείχνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι πάρα πολύ καλά στοιχεία.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΑ» - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, καταλάβαμε τι σημαίνει έξοδος από τα μνημόνια… σημαίνει πετσόκομμα όσων παροχών έχουν απομείνει, στο όνομα της υπακοής στην ΕΕ και των πλεονασμάτων.

"Άκυρο" το δημοψήφισμα στα Σκόπια. Χαμηλή συμμετοχή. Ήττα για την πολιτική Τσίπρα-Ζάεφ.


Απέτυχε να φέρει αποτελέσματα η ασφυκτική πίεση της Δύσης στους Σκοπιανούς να "αλλάξουν" το όνομα τους, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι συμμετοχή κυμάνθηκε μετά βίας στο 35% ενώ πολλές είναι οι καταγγελίες για νοθείες στα εκλογικά τμήματα.

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης για τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης

Με δυο μετάλλια ένα χρυσό και ένα χάλκινο επέστρεψε στην πόλη μας ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης από τους διασυλλογικούς αγώνες του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης στην Θεσσαλονίκη.
Το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ παίδων κατέκτησε ο Βαλκανιονίκης μας Σάββας Καριπίδης.

Σεισμός 4.7 ΡΙΧΤΕΡ στην Κρήτη


Σεισμική δόνηση μεγέθους 4.7 ΡΙΧΤΕΡ σημειώθηκε νότια της Σητείας. Το εστιακό βάθος ήταν στα 72 χιλιόμετρα.

"ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΣΕΣ" - ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 2018-2019


Γραμματεία ΠΑΜΕ Πιερίας - Ανακοίνωση

Εισαγγελείς και αστυνομία δεν έχουν καμιά δουλειά στα συνέδρια και τις κινητοποιήσεις του συνδικαλιστικού κινήματος!
Η κατρακύλα του εργοδοτικού συνδικαλισμού δεν έχει πάτο!

Δεν ξέρουμε για εσάς... αλλά εμείς ζηλέψαμε λίγο! "SEREXPO 2018" η αντίστοιχη Εμποροβιοτεχνική Έκθεση του Επιμελητηρίου Σερρών.

Αναφερόμαστε στην αντίστοιχη Εμποροβιοτεχνική Έκθεση του Επιμελητηρίου Σερρών, που γίνεται τις ίδιες σχεδόν ημέρες με του Επιμελητηρίου Πιερίας και πράγματι εντυπωσιάζει με το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις της!

Εκδήλωση από την Φιλοτελική Ένωση Πιερίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με αρκετή προσέλευση κοινού και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες στα γραφεία της Φιλοτελικής Ένωσης Πιερίας "Μεγάλη προσφορά γραμματοσήμων και ανταλλαγή συλλεκτικών ειδών".

Μετατίθενται για το Σάββατο 06-10-2018 οι εκδηλώσεις της ΕΠΣ Πιερίας, στα πλαίσια του Grassroots Week

Από την Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες για σήμερα 30-09-2018 Εκδηλώσεις Ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας...

Τα εγκαίνια της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας 2018. (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στον χώρο της Εμποροπανήγυρης στην Ανδρομάχη τα εγκαίνια της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας 2018 παρουσία των αρχών του Νομού και αρκετού κόσμου.


Το περίπτερο της Ι. Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στη Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας 2018. (ΦΩΤΟ)

Ένα όμορφο περίπτερο έστησαν οι υπεύθυνοι της Μητρόπολης Κατερίνης στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας 2018.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΚΣ Αετοί Βέροιας 50-68

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 50-68 από τους Αετούς Βέροιας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

489 - Οι Οστρογότθοι υπό τον Θεοδώριχο το Μέγα νικούν τις δυνάμεις του Οδόακρου στη Βερόνα (Βόρεια Ιταλία).

Γιορτάζουν σήμερα:

- ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΟΣ
- ΜΑΡΔΟΝΙΟΣ
- ΓΑΪΑΝΗ
- ΡΙΨΙΜΙΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 30 Σεπτεμβρίου 2018

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Το ομορφότερο περίπτερο στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας 2018 είναι της Τροχαίας Κατερίνης! (ΦΩΤΟ)

Αξίζει να το επισκεφτείτε γιατί όντως συγκέντρωσε τα βλέμματα των επισκεπτών για όλα τα εντυπωσιακά που προσφέρει!

Συνελήφθη ζευγάρι ημεδαπών για αρπαγές τσαντών και κλοπές μοτοσικλετών

Οι συλληφθέντες προέβησαν κατά τον τρέχοντα μήνα σε 15 περιπτώσεις αρπαγών τσαντών και 5 κλοπές δικύκλων - Σε έρευνα της οικίας τους βρέθηκαν και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων και φυσίγγια κρότου.

Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με οδηγίες στις Υπηρεσίες Τροχαίας για αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα και λήψη ενισχυμένων μέτρων Τροχαίας λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, καθώς και συμβουλές προς τους οδηγούς


Λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, που εκδηλώνονται ή προβλέπεται να εκδηλωθούν σε διάφορες περιοχές της χώρας...

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας...

Συνελήφθη χθες (28 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 56χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του...

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" και το Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM στηρίζουν το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης "ΑΡΓΟΣ"

4 Οκτωβρίου 2018 - Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" και το Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM στηρίζουν το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης "ΑΡΓΟΣ" και γιορτάζουν μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.


Βρέξει, φυσήξει, εμείς θα βάψουμε! Β' ΔΑΚ Κατερίνης... (2ο ρεπορτάζ)

Ενώ εδώ και ημέρες έχουν εκδοθεί από την ΕΜΥ και άλλες υπηρεσίες έκτακτα δελτία καιρού που προειδοποιούν για κακές καιρικές συνθήκες (ανέμους, καταιγίδες κ.α.), αλλά στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης είπαν να... βάψουν!!!

"Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά" Β' ΔΑΚ Κατερίνης... (1ο ρεπορτάζ)

Και όταν πρόκειται για έναν χώρο όπως είναι το Β' ΔΑΚ Κατερίνης, όπου καθημερινά εκατοντάδες μικρά παιδιά αλλά και ενήλικοι αθλούνται, η καθαριότητα θα έπρεπε να είναι... όλη η αρχοντιά!


ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΕΩΝ

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τρίτη 2-10-2018 και ώρα 15:15 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση-φιλικό παιχνίδι.

Tελετή Αγιασμού-Σύλλογος Κρητών Πιερίας "Το Ξαθέρι"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΙΥΝΠ ''Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ''

Η κατρακύλα του εργοδοτικού συνδικαλισμού δεν έχει πάτο. Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ δηλώνει σε όλους τους τόνους οτι το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης το οποίο είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα

Γραμματεία ΠΑΜΕ Πιερίας - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Ας μην δημιουργήσουμε αυτό το είδος...

Σύμφωνα με την πρώτη μελέτη του WWF για τη ρύπανση της Μεσογείου από τα πλαστικά, οι θάλασσές μας «πνίγονται» από τα πλαστικά απορρίμματα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Φ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 30-9-2018 ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ.

H "Συνθήκη" των Πρεσπών, τι κάνουμε τώρα... ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ, ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ. ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΜΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ. ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ !!!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

61 π.Χ. - Στα 45α γενέθλιά του ο Πομπήιος εορτάζει τον τρίτο του θρίαμβο, για τις νίκες του εναντίον των πειρατών και το τέλος των Μιθριδατικών Πολέμων.

Γιορτάζουν σήμερα:

- ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 29 Σεπτεμβρίου 2018

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΔΕΔΥ Πιερίας για τα γεγονότα στο ΕΚΚ - Ανακοίνωση απεργίας για τα Β.Α.Ε.

Με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης ,το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Πιερίας σημειώνει ότι το συνδικαλιστικό κίνημα...

Συνεδριάσεις ΠΥΣΔΕ 26, 27, 28-9-2018 - Ενημερωτικό Δελτίο των Αιρετών στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Θέμα: Συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ

ΝΕΦΕΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του ΓΕ.Λ. Κορινού, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στο ανοιχτό αμφιθέατρο του Κορινού.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Ε.Α.Α.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Την δευτέρα το απόγευμα στις 18:00 πραγματοποιήθηκε αγιασμός στα νέα γραφεία της Ενώσεως Αποστράτων του Ν. Πιερίας επί της οδού Κανάρη 2 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Αγαπητοί συμπολίτες, 
Λόγω των ακατάλληλων καιρικών συνθηκών και μετά από συνεννόηση με τους πολιτιστικούς συλλόγους, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε τη διεξαγωγή του 3ήμερου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Εκπαιδευτική Ρομποτική.

*Άρθρο του Γεώργιου Καραλέκα.

Σύμφωνα με τη NASA «Ρομποτική είναι η μελέτη των Ρομπότ». Τι είναι όμως τα ρομπότ;

Η Ποδηλατική Από-Δραση σχολιάζει τα περί «δικτύου ποδηλατόδρομων»

Με ικανοποίηση αλλά και πολλές επιφυλάξεις υποδεχθήκαμε τις διακηρύξεις της Δημοτικής Αρχής για κατασκευή ποδηλατόδρομου στην Κατερίνη.

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Ασβεστοχωρίου-Χορτιάτη

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 έως και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018...

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΚΣ Αετοί Βέροιας

Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τους Αετούς Βέροιας, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Εξακριβώθηκε η δράση συμμορίας κλοπών στην Πιερία

Σε οργανωμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθησαν 4 άτομα. Μαζί με συνεργό τους ενέχονται σε 48 κλοπές και απόπειρες κλοπών σε Ιερούς Ναούς, οικίες, επιχειρήσεις και οχήματα.

Σήμερα, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στις 20:00 έναρξη του 3ήμερου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Σήμερα, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στις 20:00 αρχίζει το 3ήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης με συγκροτήματα του νομού Πιερίας και περισσότερες/ους από 300 χορεύτριες/χορευτές.

Οι αξίες βρίσκονται δίπλα μας

Γράφει ο Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Πολλές φορές στη ζωή μας απογοητευόμαστε από τη βίαιη και σκληρή καθημερινότητα, από τα πάθη και τα λάθη μας, από τους ψυχρούς αφέντες και εκτελεστές των ονείρων μας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Δ.Ο.Ε.-Ο.Λ.Μ.Ε. 5 Οκτωβρίου 2018, ώρα 13:00 στο Υπουργείο Παιδείας

Συνάδελφοι, Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. αποφάσισαν την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 (παγκόσμια ημέρα του εκπαιδευτικού) στις 13:00 στο Υπουργείο Παιδείας.

Δήμος Κατερίνης: Ενημερωτικές Δράσεις στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων

Σειρά ενημερωτικών δράσεων θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, στα Κ.Α.Π.Η. του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης. Ειδικότερα, το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί και την αποκατάσταση της αλήθειας οι «ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ» είναι υποχρεωμένες να απαντήσουν στην ανακοίνωση της...

Έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων φωτογραφίας από την Εφορεία Φωτογραφίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών

Ανοίγει τις πύλες της η 9η ΕΒΕΠ - ΚΜ 2018 σήμερα Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 16:30

Ξεκινά σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου η 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018 στις 16:30 στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κατερίνης (Οικισμός Ανδρομάχης), με πολλές συμμετοχές επιχειρήσεων και ένα ευρύ φάσμα εκθεμάτων...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

235 - Παραιτείται ο Πάπας Ποντιανός.

Γιορτάζουν σήμερα:

- ΧΑΡΙΤΩΝ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2018

Φωτιά πριν από λίγο σε σπίτι στην Κατερίνη!

Φωτιά εκδηλώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί σε σπίτι επί της οδού Φιλώτα κοντά στο τζαμί.