Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-2

Συνεχίζοντας την προετοιμασία τους οι άνδρες του Πιερικού πέτυχαν άλλη μια νίκη σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό της Πολίχνης, επί του τοπικού Πήγασου που αγωνίζεται και αυτός στην Α2 Εθνική κατηγορία με 2-1 σετ δείχνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι πάρα πολύ καλά στοιχεία.

Να σημειωθεί ότι και σε αυτό το παιχνίδι ο Πιερικός αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις και με διαφορετικό τακτικό σχήμα απ' ότι στα άλλα φιλικά, όμως έδειξε ότι έχει μεγάλο βάθος ως ομάδα απόρροια της ένωσης του Πιερικού και του Αρχελάου, γεγονός που δίνει ελπιδοφόρα μηνύματα για μια εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα και όχι μόνο.

Στο παιχνίδι της Πολίχνης ήταν εντυπωσιακός στο 1ο σετ που κέρδισε εύκολα με 25-18 δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Στο 2ο δετ κάποια επιπόλαια λάθη προς το τέλος του σετ, έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά της Πολίχνης με 25-21. Στο 3ο σετ ο Πιερικός ήταν ο γνωστός αγωνιστικός Πιερικός και κέρδισε εύκολα και αυτό το σετ.

Η ένωση των τμημάτων του Πιερικού και του Αρχελάου, ΄δινει ήδη από την αρχή εντυπωσιακά αποτελέσματα και προμηνύει την δημιουργία ενός πανίσχυρου πόλου όπου θα προσελκύσει τους πάντες γύρω του και θα οδηγήσει το βόλεϊ της Κατερίνης σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Η σύνθεση: Μούρτζιος, Γιάγκου, Λαμπρινός, Γερομιχαλός, Κουτσόγιαννος, Γρηγοριάδης, Ματσαρίδης, Παπατσιμούλης, Παπανικολάου, Παπαδημητρίου, Πάπας.



Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ