Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Αγορές καταναλωτών, τι γίνεται?

Την Τετάρτη, 26 Αυγ 2020, στις 12.00, οργανώνεται δημόσια διαδικτυακή συζήτηση στο facebook: skywalker, από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αττικής, με θέμα: Αγροτική Επιχειρηματικότητα-ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.

5 νέα απορριμματοφόρα στον Δήμο Κατερίνης από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Στην ενίσχυση και ανανέωση του στόλου οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, προχωράει ο Δήμος Κατερίνης, καθώς κατόπιν επιχορήγησης από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» εξασφαλίστηκαν πέντε (5) νέα απορριμματοφόρα.

Συλλυπητήρια μηνύματα

Ο Τρυποκάρυδος της Κατερίνης...

Ο Τρυποκάρυδος της Κατερίνης...
Ο Τρυποκάρυδος ή Δρυοκολάπτης ή Τσικλητάρα ή Τζουμπλιτάρα, είναι από τα πιο ωφέλιμα πτηνά γιατί τρέφεται με βλαβερά σκουλήκια και έντομα βοηθώντας στην γεωργία.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου

Ηθικό χρέος όλων όσοι υπηρέτησαν και υπηρετούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση από οποιαδήποτε θέση, είναι να αναγνωρίζουν και να τιμούν τους συνοδοιπόρους τους στην καθημερινή, απαιτητική και επίμοχθη προσπάθεια για προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Εξιχνιάστηκε κλοπή 58.000 ευρώ μέσα από αυτοκίνητο που έγινε τον προηγούμενο μήνα σε περιοχή της Πέλλας

Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από το εσωτερικό οχήματος ημεδαπού, που έγινε το μεσημέρι της 6ης Ιουλίου 2020 σε περιοχή της Πέλλας.

Ψήφισμα της Ν.Ε. ΤΕΕ Πιερίας για την απώλεια του Γεώργιου Τσινίκου

Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 , μετά την είδηση του θανάτου του συναδέλφου Πολιτικού Μηχανικού Γεωργίου Τσινίκου συνεδρίασαν εκτάκτως από κοινού η Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Πιερίας και το Δ.Σ. του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ν.Πιερίας και αποφάσισαν τα παρακάτω:

Συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Πιερίας, όπου στο σπίτι και στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εντοπίστηκαν ποσότητες κάνναβης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Minnie».

Ματαιώνεται ο αγώνας δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

Ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και η οργανωτική επιτροπή του αγώνα δρόμου – θεσμού «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»...

Λέξεις για... γέλια και για κλάματα

*Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός.

Συνηθίζω να εφαρμόζω μες στην τάξη το αειθαλές, διδακτικό θέσφατο του Πλάτωνα, «τέρπειν τε άμα και διδάσκειν», διότι «το βίαιον μάθημα, το οποίον γίνεται με κραυγάς (και απειλές και υστερίες) εξαλείφεται, ενώ το τερπνόν, το μετά χάριτος και απλότητος, παραμένει ανεξάλειπτον», θα πει και ο Μέγας Βασίλειος.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

295 π.Χ. - Εγκαινιάζεται στη Ρώμη ο πρώτος ναός της Βένους, ρωμαϊκής θεότητας του έρωτα, της ομορφιάς και της γονιμότητας.

Γιορτάζουν σήμερα:


Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλό καιρό με ηλιοφάνεια αλλά και στιγμές αστάθειας θα έχει σήμερα η πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 19 Αυγούστου 2020

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του φίλου, συνοδοιπόρου και πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κατερίνης Βαλάντη Θεοδώρου, με τον οποίο πορευτήκαμε μαζί σε δύσκολες εποχές και μάχες.