Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Πιερίας, όπου στο σπίτι και στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εντοπίστηκαν ποσότητες κάνναβης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Minnie».

Συνελήφθη χθες (18 Αυγούστου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, απείθεια και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο παραπάνω άνδρας να οδηγεί όχημα και αντιλαμβανόμενος τον αστυνομικό έλεγχο προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα, ωστόσο ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα και επιχείρησε να απορρίψει ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 62,3 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, βρέθηκαν 7 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 60,9 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 123,3 γραμμάρια κάνναβης.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/2567178656865097/