Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

16 ημέρες... σκοτάδι!

(2η δημοσίευση)

16 ημέρες στο... σκοτάδι είναι τμήμα γειτονιάς της Κατερίνης στα Ευαγγελικά, αφού η λάμπα στην κολόνα της ΔΕΗ είναι καμένη και παρά τις συνεχιζόμενες εκκλήσεις δημοτών στον Δήμο Κατερίνης, το πρόβλημα συνεχίζει και υφίσταται.

Η ΠΙΕΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΣ - Νέα ταινία μικρού μήκους

Μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη από τον Περικλή Τσίντζα και τους συνεργάτες του αποτελεί η νέα ταινία μικρού μήκους «Judging Tree», που αναρτήθηκε πρόσφατα στο κανάλι του στο Youtube (Periklis Tsintzas).

Τι είπε η υπουργός Πολιτισμού για τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Αμφίπολης

Την Δευτέρα 26 Αυγούστου τ.έ. η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λίνα Μενδώνη, συγκάλεσε σύσκεψη όλων των αρμοδίων υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ για τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Αμφίπολης, παρουσία του Γ.Γ. Πολιτισμού κ. Γιώργου Διδασκάλου.

Κρατίστη δημοκρατία, «όπου τοις πονηροίς ουκ έξεστιν άρχειν»

Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Η έξαρση των τουρκικών προκλήσεων πρέπει να σημάνει το τέλος του κατευνασμού από μέρους μας. Ο εχθρός μεθοδεύει κινήσεις, ενταγμένες σ’ έναν στρατηγικό σχεδιασμό, την ώρα που εμείς τις αποδίδουμε σε… εκνευρισμό του. 

Συναυλία του συλλόγου ''ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ''

Μια διαφορετική συναυλία από τον σύλλογο ''ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ'' σε συνεργασία με το θεατρικό εργαστήρι ''Συνοδοιπόροι''.

Συγχαρητήριο Μήνυμα ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας

Ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Απ. Μπρουσκέλης και τα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε ) Πιερίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης δείχνοντας πάντα ενδιαφέρον για τις σχολικές επιδόσεις των αθλητών/τριών του θέλει να συγχαρεί όλους τους υποψηφίους του στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για τις επιτυχίες τους.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Κατερίνη για τηλεφωνικές απάτες με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος

Απέσπασαν από 2 γυναίκες το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΖΗΣΗ για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες της Κατερίνης, που είδαν τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Με τρομερή ανατροπή στον επαναληπτικό του σκιφ γυναικών η Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαϊδου πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Λιντς της Αυστρίας.

"Η Ιστορία μας είναι η Ιστορία της Χώρας μας!"

Ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Καββαθάς και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην πρεμιέρα του ιστορικού ντοκιμαντέρ :

Πρώτη Συνεδρία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας για τον μήνα Αύγουστο


Συνήλθε σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 162ης Συνοδικής Περιόδου, στην πρώτη Συνεδρία Της για τον μήνα Αύγουστο...

Δημήτρης Νατσιός : Η εξαρχία των Εξαρχείων


«Ο σημερινός άνθρωπος ένας νομάς ένα παράσιτο που κατοικεί στις μεγάλες πόλεις, άτομο ωμού ρεαλισμού, ναυάγιο μέσα στην τρικυμία της άμορφης μάζας, άνθρωπος άθρησκος, έξυπνος και στείρος».
Όσβαλντ Σπένγκλερ «Η παρακμή της Δύσης»


Ο ελληνικός λαός δεν θα πληρώσει τα οικονομικά εγκλήματα της ευρωπαϊκής και εγχώριας ελίτ σε βάρος της Δ.Ε.Η.

Γράφει ο Ηλίας Ευαγγελόπουλος*

Άρχισε η Δ.Ε.Η. να στέλνει ειδοποιήσεις σε όσους οφείλουν ακόμα και ελάχιστα ανεξόφλητα ποσά, παρόλο που οι εν λόγω καταναλωτές προσπαθούν να πληρώνουν σιγά σιγά τις οφειλές τους, ανάλογα με τα χρήματα που έχουν στη διάθεσή τους και να τους υποχρεώνει να βρουν νέο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

410 - Μετά από τρεις ημέρες λαμβάνει τέλος η λεηλασία της Ρώμης από τους Βησιγότθους.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ
ΑΡΚΑΔΙΟΣ
ΛΙΒΕΡΙΟΣ
ΟΣΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 27 Αυγούστου 2019