Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΖΗΣΗ για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες της Κατερίνης, που είδαν τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στην ακαδημαϊκή τους πλέον διαδρομή, εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσουν το δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, ως πολύτιμο εφόδιο, για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, κυρίως όμως για την ίδια τη ζωή.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους οικείους τους, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα τους, τους εμψύχωσαν και είχαν ουσιαστική συμμετοχή στη δικαίωση του αγώνα που κατέβαλαν. Επίσης, στους άξιους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι τους μετέδωσαν τις απαραίτητες γνώσεις για την κατάκτηση της επιτυχίας. Στις δυσκολίες που διανύει σήμερα η χώρα, αντλούμε δύναμη και ελπίδα από τις διακρίσεις αυτές των παιδιών μας, ενώ έχουμε ανάγκη τις γνώσεις και τις ιδέες τους, για το μέλλον του τόπου.

Στους συμμετέχοντες των πανελλαδικών εξετάσεων, που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, εύχομαι να αποτελέσει η εμπειρία αυτή, αφετηρία για νέες πιο δυναμικές και αποφασιστικές προσπάθειες, προκειμένου να κατακτήσουν τα όνειρά τους.

Με την ευκαιρία, θέλω να καλωσορίσω στην πόλη μας τους επιτυχόντες στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού - Logistics ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και να τους διαβεβαιώσω, ότι, τόσο ο Δήμος μας, οι φορείς, όσο και η τοπική μας κοινωνία θα είναι πάντα δίπλα τους.

Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία σε όλους!