Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κατερίνη ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση

Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κατερίνη, στο Σιντριβάνι - Πλατάνι στις
12 το μεσημέρι του Σαββάτου 14-4-2018.

45η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Στην Κατερίνη ο Κ. Χατζηδάκης για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ν.Δ.

Παρουσία του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018, η διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (13-4-2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 51χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, διαπιστώθηκε να...

Εξιχνίαση κλοπών στην Κατερίνη

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, από τον Ιούνιο του 2017 έως και το Φεβρουάριο του 2018, εκμεταλλευόμενος...

Τι γίνεται με τον "Πολυχώρο Αθλητισμού" Κατερίνης πάνω από την υπογειοποίηση;

Αναγνώστης της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" μας έστειλε φωτογραφίες από τις... κλειδωμένες εγκαταστάσεις του "Πολυχώρου Αθλητισμού" Κατερίνης πάνω από την υπογειοποίηση της εθνικής οδού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Από την Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι οι αγώνες πρωταθλήματος Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της 23ης αγωνιστικής
 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με την αναγγελία της απώλειας του διατελέσαντα επί σειρά ετών διοικητικού μέλους-εφόρου χορωδίας της Ε.Π.Μ. Κατερίνης, ιατρού ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΠΙΝΤΑ,
 

Υψηλάντεια 2018 - αφιέρωμα στους Mακεδονικούς Tάφους (τούμπες) του Κορινού.

Την Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 , στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Συλλόγου "Αλέξανδρος Υψηλάντης " στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας, ο αρχαιολόγος της Εφορίας Αρχαιοτήτων Πιερίας Κωνσταντίνος Νούλας με τη διάλεξη του και το πλούσιο οπτικό υλικό , παρουσίασε στο κοινό τους Μακεδονικούς Τάφους του Κορινού...

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΙΝΤΑΣ

Απεβίωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία εβδομήντα χρόνων, ο ιατρός Αντώνιος Μπίντας. Ο εκλιπών ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία αλλά και άριστος επιστήμων, διετέλεσε Νομίατρος Πιερίας και επί σειρά ετών έφορος χορωδίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

ΒΙΝΤΕΟ - Επιτάφιοι στα χωριά της Πιερίας

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" συγκέντρωσε σε ένα βίντεο φωτογραφίες από τους επιτάφιους που επισκεφτήκαμε την τελευταία τριετία στα πανέμορφα χωριά της Πιερίας όπως τη Βροντού και τη Καρίτσα, το Λόφο και το Μοσχοχώρι, το Τρίλοφο και το Τόξο και πολλά άλλα ακόμα.

Παναθηναϊκός ΑΟ - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 55-45

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 55-45 από τον Παναθηναϊό, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρών Αιδηψού, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΕΚ Καβάλας 37-46

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 46-37 από την Καβάλα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του Α' ομίλου της Β' φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

43 π.Χ. - Μάχη του Φόρουμ Γκαλόρουμ: ο Μάρκος Αντώνιος πολιορκώντας στη Μόντενα τον δολοφόνο του Ιούλιου Καίσαρα, Βρούτο Αλμπίνο, νικά τις δυνάμεις του Πάνσα, αλλά στη συνέχεια ηττάται από τον στρατό του Ιρτίου.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 14 Απριλίου 2018