Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ο αγιασμός στο 3ο ΓΕΛ Κατερίνης

Με επισημότητα και με την παρουσία του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ι. Καζταρίδη, έγινε η καθιερωμένη τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, στο σχολικό συγκρότημα του 3ου Γυμνασίου και 3ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης.

Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός: "Παραδώσατε όνομα, ιστορία και πολιτισμό, αυτό των Μακεδόνων, και καταπνίξατε την ειρηνική αντίδραση του Ελληνικού λαού με χημικά και ξυλοδαρμούς.

Δείτε την παρέμβαση του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού, Ευρωβουλευτή της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, στη συζήτηση με θέμα το μέλλον της Ευρώπης, παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Τσίπρα.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Κλήση παίδων για προπόνηση και δοκιμαστικά νέων.

Κλήση ΠΑΙΔΩΝ για Προπόνηση, ΠΕΜΠΤΗ 13-9-2018
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ : ΠΑΙΔΩΝ ΗΛΙΚΙΑ :2005-2006
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 13-9-2018

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018, στο Αιγίνιο, η τελετή έναρξης της 92ης Εμποροπανήγυρης με μεγάλη επιτυχία.

Mε την παρουσία των εφημερίων μας, του Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού, κ. Λαγδάρη, σύσσωμης της δημοτικής αρχής, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα, της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου...

Σε τρία πλοία του εμπορικού ναυτικού, η ελληνική σημαία


Η ελληνική σημαία, θα υψωθεί σε τρία πλοία του εμπορικού Ναυτικού και συγκεκριμένα σε δυο δεξαμενόπλοια και σε ένα φορτηγό.

Πρόκειται για τα πλοία:

Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Γυμνάσιο Κορινού.

Με τον καθιερωμένο αγιασμό βρέθηκαν στην αφετηρία της νέας σχολικής χρονιάς μαθητές και εκπαιδευτικοί στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Κορινού.

Συλλήψεις στην Πιερία για ναρκωτικά και περί όπλων καθώς και για καταδικαστικές αποφάσεις.

• Συνελήφθη χθες (10 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Ο Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά στο 4ο Γυμνάσιο - Λύκειο Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)


Ενημερωτικά φυλλάδια διένειμαν τροχονόμοι σε μαθητές και γονείς σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας μοίρασαν σήμερα (11 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί, αστυνομικοί σε μικρούς μαθητές και γονείς κατά την προσέλευση τους στα σχολικά συγκροτήματα της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πέλλας, της Πιερίας, των Σερρών και της Χαλκιδικής.

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" ξανά στα ερτζιανά της πόλης...


Ο Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)


Ο Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)

Στο "ανακαινισμένο" 14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο  Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά 2018-19 παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.

Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Κατερίνης.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Κατερίνης, επί της οδού Ειρήνης με Θεσσαλονίκης, με υλικές ζημιές για τα αυτοκίνητα, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συγκλονιστικό βίντεο από το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία. 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;


Αντώνη Ι. Ζαρκανέλα
π. Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης
της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.


Τί ήθελε η Κυβέρνηση των Σκοπίων; Ήθελε να μπει στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

7η Γιορτή Ρακής - Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι"

Πιστοί στο ραντεβού μας όπως κάθε χρόνο, θα σμίξουμε με φίλους και "εδικούς" μας, θα πιούμε, θα χορέψουμε, θα γλεντίσομε…
Η αγκαλιά μας θα είναι πάλι ανοιχτή για να σας φιλοξενήσει με το μοναδικό τρόπο που εμείς οι Κρητικοί ξέρουμε και να σας ταξιδέψει στα μονοπάτια της λαϊκής μας παράδοσης...

Και φέτος στο πρόγραμμα των Δημοτικών Σχολείων η θεματική ενότητα "Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια"

Θέμα: «Εισαγωγή της θεματικής ενότητας Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια στο Ωρολόγιο πρόγραμμα των Δημοτικών Σχολείων της Χώρας για το σχολικό έτος 2018-2019»

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θέλω να εκφράσω τις ευχές μου για μια δημιουργική, γόνιμη και ποιοτική χρονιά.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2018.