Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός: "Παραδώσατε όνομα, ιστορία και πολιτισμό, αυτό των Μακεδόνων, και καταπνίξατε την ειρηνική αντίδραση του Ελληνικού λαού με χημικά και ξυλοδαρμούς.

Δείτε την παρέμβαση του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού, Ευρωβουλευτή της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, στη συζήτηση με θέμα το μέλλον της Ευρώπης, παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Τσίπρα.



"Κύριε Πρόεδρε,

Για ποιες ουμανιστικές αξίες μίλησε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, για αυτές που έστειλε πολίτες και μικρά παιδιά στο νοσοκομείο προχτές στη Θεσσαλονίκη;

Η παρουσία του κ. Τσίπρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδεικνύει το κακό, διχαστικό, προδοτικό και αυτοκαταστροφικό μέλλον της Ευρώπης.

Ένας πρωθυπουργός ο οποίος για να υφαρπάξει την εξουσία, έβριζε και κατηγορούσε όλους όσους σήμερα τον επαινούν για τη διάλυση της Ελλάδας. Από το ΝΑΤΟ, την Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι και την Αμερική.

Ένας πρωθυπουργός καθρέφτης της αριστεράς που επιδιώκει τη κατάργηση των συνόρων, την αλλοίωση των εθνών και την απαξίωση της οικογένειας, της θρησκείας και της φιλοπατρίας.

Κύριε Τσίπρα, η κυβερνητική σας παρουσία επιβεβαιώνει τον αριστερόστροφο φασισμό και εθνομηδενισμό. Υπογράψατε συμφωνίες καταστροφικές για την πατρίδα μου υποκύπτοντας σε απειλές και συμφέροντα, λειτουργώντας με κυνισμό και ιδιοτέλεια . Αποδομήσατε ένα λαμπρό έθνος. Παραδώσατε όνομα, ιστορία και πολιτισμό, αυτό των Μακεδόνων, και καταπνίξατε την ειρηνική αντίδραση του Ελληνικού λαού με χημικά και ξυλοδαρμούς.

Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για την χώρα μου υπάρχουν ακόμη Έλληνες πατριώτες που πιστεύουμε και φωνάζουμε «Πρώτα η Ελλάδα»."