Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Εισήγηση για υποχρεωτική δίχρονη προσχολική αγωγή από το διδακτικό έτος 2018-19 για την Πιερία.

Μετά τις προβλεπόμενες συσκέψεις και με τους 3 Δημάρχους του Νομού μας, η αρμόδια τριμελής επιτροπή για κάθε Δήμο, εισηγήθηκε την υποχρεωτική δίχρονη προσχολική αγωγή από το διδακτικό έτος 2018-19 για όλη την Πιερία!

Ανθισμένες κερασιές σε Λόφο & Ράχη με θέα τον Όλυμπο-Φώτο Γιάννης Γραμματικόπουλος


Μία υπέροχη κατανυκτική βραδιά με ύμνους από την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή στον Ι.Ν. Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης

Σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο του Λαζάρου, στον Ιερό Ναό Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης, η εκδήλωση «Ατενίσαι την Ανάστασιν» με βυζαντινούς ύμνους της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΦΙΛΟΥΣ, ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

O πρόεδρος και η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά και εγκάρδια όλους τους φιλάθλους και φίλους της ομάδας για την συγκινητική και ένθερμη παρουσία και υποστήριξή τους σ΄ όλα τα εντός έδρας αλλά και εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας δίνοντας τον παλμό της εξέδρας, κορυφώνοντας την αποθέωση του κόσμου στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι.

4ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - Φωτογραφίες-Αποτελέσματα

Έπαιξαν για καλό σκοπό! (4ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ)


Διπλό μήνυμα από τους συμμετέχοντες στο 4ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στην Κατερίνη.

Το διπλό μήνυμα που έστειλαν:

Ευχές Πάσχα από τον Ε.Ο.Σ Πέτρας Πιερίας.

Ο Προέδρος το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!! με ασφαλείς αναβάσεις και πάντα ψηλά.

Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει των εορτών του Πάσχα από το τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Εντατικοί έλεγχοι για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ποιότητας των τροφίμων ζωικής προέλευσης, εν όψει των εορτών του Πάσχα, συνεχίζουν να διεξάγονται από το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στα σφαγεία και τα πτηνοσφαγεία της Π.Ε.

Κάλεσμα στήριξης της τοπικής μας αγορά από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, απευθύνει κάλεσμα στήριξης της τοπικής μας αγορά, της τοπικής μικρομεσαίας επιχείρησης, που θα ενισχύσει κατ΄επέκταση την τοπική οικονομία, την τοπική ανάπτυξη, το μέλλον του επιχειρείν.

ΒΙΝΤΕΟ - Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχές για το Πάσχα

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Πιερίας σας εύχονται «ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ» «ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»

Για της Εκτελεστική Επιτροπή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Αστέριος Τόκας Δημήτριος Τσακνάκης

Πασχαλινές ευχές από το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας , στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για τους εργαζομένους

Εν όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα και της Μεγάλης Εβδομάδας που διανύουμε, συνεχίζεται και φέτος η λειτουργική και ποιμαντική πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου για Ακολουθίες για τους εργαζομένους και εν γένει τους μη δυναμένους να προσέλθουν στις προγραμματισμένες Ακολουθίες.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης στην Πιερία

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν 5 μέλη του κυκλώματος, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία από ακόμα 3 μέλη. Δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης.

Δεν υπάρχει σωτηρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο...Ένσταση κατά του Ηρακλή από τον Άρη Παλαιοχωρίου!


Για όλα φταίει ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης...  

Ένσταση κατά του Ηρακλή Θεσσαλονίκης αφού τελείωσε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και κατέκτησε το πρωτάθλημα, ώστε να μην ανέβει στην Β' Εθνική κατέθεσε η ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Hospitality+» από την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας. «Σύγχρονες Υπηρεσίες Φιλοξενίας στον Ξενοδοχειακό Τομέα»

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Σύγχρονες Υπηρεσίες Φιλοξενίας στον Ξενοδοχειακό Τομέα- "Hospitality+», που διοργανώθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου από 19 έως 23 Μαρτίου από την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ΕRASMUS+.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ - ΧΑΡΗΣ ΤΖΑΜΑΚΛΗΣ

Ευχές για το Άγιο Πάσχα και την Ανάσταση του Κυρίου μας.

Εύχομαι από καρδιάς τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας,Υγεία,Χαρά,Αγάπη,Ελπίδα σε όλους μας.
Αυτή την Εβδομάδα των Παθών είναι ευκαιρία να απλώσουμε τα χέρια μας και να πάρουμε από το Κεφάλι του Κυρίου μας το αγκάθινο στεφάνι και να ξεκουράσουμε το Σώμα του από τον Σταυρό που κουβαλάει για Εμάς.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης στο ΚΕΣΥΠ Πιερίας

Οι εκπαιδευόμενοι/ες του Β΄κύκλου με την Συμβούλου Σταδιοδρομίας Μαρία Σαρρή επισκέφθηκαν το ΚΕΣΥΠ Πιερίας (28/03) και ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο ΚΕΣΥΠ Χαράλαμπο Αργυρόπουλο για το φορέα και τις υπηρεσίες του,

Ευχές Πάσχα

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Εύχεται σε όλους τους Συναδέλφους-ες Συνταξιούχους Καθώς και τις Οικογένειες τους,
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.!!!!!!!
TO Δ. Σ.

Γιατί αγρίεψαν τα παιδιά μας; Του Δημήτρη Νατσιού


«Δεν βλέπετε ότι αγρίωσε το Γένος μας από την αμάθειαν και εγίναμεν ωσάν θηρία;»
(άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)

Παραφράζοντας κάπως την φράση του Πατροκοσμά θα λέγαμε σήμερα «δεν βλέπετε ότι αγρίωσαν τα παιδιά μας και εγίνανε ωσάν θηρία»;

Η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών στο Λιτόχωρο Πιερίας. (ΒΙΝΤΕΟ-ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)

Με θέα το βουνό των Θεών, τον Όλυμπο ορκίστηκαν στις 30 Μαρτίου στο Λιτόχωρο Πιερίας οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες της 2018 Β'ΕΣΣΟ στο στρατόπεδο "Μπαλανίκα".
Πλήθος κόσμου, κυρίως συγγενείς των νεοσυλλέκτων είχαν κατακλύσει από πολύ νωρίς -αρκετοί από την προηγούμενη ημέρα- το όμορφο Λιτόχωρο περιμένοντας να δουν τα παιδιά τους να ορκίζονται να φυλάττουν πίστη εις την Πατρίδα.

Ένα βιβλίο για το Πάσχα

"Το Άγιο Πάσχα περιμένω μ΄ένα ποίημα κεντημένο!" από τις Εκδόσεις Έαρ με όλα τα μεγάλα γεγονότα των αγίων ημερών μέσα από κείμενα, ποιήματα και δημιουργικές δραστηριότητες (από 5 ετών), της Κατερίνας Νίκα Μάνου.


Δήμος Κατερίνης – Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού: Πασχαλινές δημιουργίες με όχημα το μεράκι και την παιδική φαντασία

Τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα μαζί με 70 μικρούς της φίλους, υποδέχτηκε μέσα από μία ημέρα δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού.

Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ - ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (παράρτημα Κατερίνης) - Εκδήλωση στο Ελατοχώρι.

ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ -ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ. Στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ έγινε κοινή εκδήλωση της...

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΣ Διόσκουροι Κοζάνης 68-47

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 68-47 των Διόσκουρων Κοζάνης, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεάπολης Θεσσαλονίκης, σε αγώνα για τη 3η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.

34η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η Ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

801 - Ο βασιλιάς Λουδοβίκος ο Ευσεβής καταλαμβάνει τη Βαρκελώνη από τους Μαυριτανούς μετά από πολιορκία αρκετών μηνών.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Μεγάλη Τρίτη σήμερα 3 Απριλίου 2018