Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ευχές του Δημήτρη Μπέη για τους Νέους Φοιτητές .


Θερμά συγχαρητήρια στου νέους φοιτητές και στους γονείς τους !!! 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που εισάγονται στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας .
Με την είσοδος τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ανταμείβονται οι κόποι και οι θυσίες πολλών ετών.
Εύχομαι να συνεχίζουν αυτή την ωραία προσπάθεια για ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο .
Όσοι δεν τα κατάφεραν δεν χρειάζεται απογοήτευση, θα πρέπει να σκεφτούν μια δεύτερη ευκαιρία , τους εύχομαι επιτυχίες στους νέους τους στόχους .
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία σε όλους!!!

Σοβαρό ατόπημα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Δίνει αγώνα με αντίπαλο το Κόσοβο...

Φιλική αναμέτρηση με την Εθνική Κοσόβου δίνει απόψε στις 19:00 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» η Εθνική Κύπρου στο μπάσκετ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017.
Να σημειώσουμε ότι το Κόσοβο δεν είναι αναγνωρισμένο από την Κύπρο και φυσικά από τη χώρα μας.
Πως θα αντιδρούσε άραγε η Κύπρος αν στην θέση της ήταν μια άλλη χώρα και στην θέση του Κοσόβου το ψευδοκράτος;

Το πρόγραμμα του εορτασμού του Αγίου Φανουρίου στο Ανατολικό από 25-28/8


Η Δημοτική Κοινότητα Ανατολικού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολικού «Η Βαλμάδα» και τον Κοινωνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Δέλτα, διοργανώνει τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου στο Ανατολικό. Ο εορτασμός του Αγίου Φανουρίου στην Δ.Κ. Ανατολικού για την φετινή διοργάνωση ξεκινάει την Πέμπτη 25/8 και καταλήγει την Κυριακή 28/8.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων και να τους ευχηθεί καλή σταδιοδρομία στην πορεία που ξεκινούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως επίσης να εκπληρώσουν επιτυχώς τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχουν θέσει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ


"Η Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης ανακοινώνει ότι, στις 26 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή , κατά τις ώρες 00.30 π.μ. Ξημερώματα Παρασκευής έως 06.00 π.μ., θα υπάρχει διακοπή νερού στην περιοχή Χοιράδικα στις οδούς 25Ης Μαρτίου από το ύψος της Αθ . Αστερίου, Γεωργουλή, Μακεδονίας, Αθήνας, Ε. Βούλγαρη, Βελισαρίου, Χρυσοστόμμου Σμύρνης, Μακρυγιάννη, Δάφνης, Αγαμέμνωνος, Φαιάκων, Λεωνίδα, Γοργοποτάμου λόγω προγραμματισμένων εργασιών για την αντικατάσταση κεντρικών βανών επί της οδού 25Ης Μαρτίου, και επί της οδού Φαιάκων".

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα και των άλλων μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας (των διοικητικών υπαλλήλων της Δ/νσης και των σχολικών μονάδων, των εκπαιδευτικών, των στελεχών της εκπαίδευσης ) εκφράζουμε εκ βάθους καρδίας τα συγχαρητήριά μας στους μαθητές μας που πέτυχαν, με το σπαθί τους , να εισαχθούν σε σχολές των Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι .

Μ.Α.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ-ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ


Εμπρός μαρς. Η ενήλικη ζωή σου ξεκινά


Μια καινούργια ζωή αρχίζει. Η εφηβεία σου έλαβε τέλος. Καλώς ήλθες στον κόσμο των ενηλίκων. Αν έχεις περάσει σε κάποια σχολή ή αν αποφάσισες να ξαναπροσπαθήσεις ή να αναζητήσεις σπουδές στην ιδιωτική εκπαίδευση, εντάξει. Παίρνεις μία αναβολή. Όχι μόνο από τον στρατό (τ’ αγόρια) αλλά και από τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις, που αυτό συνεπάγεται.

"Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω" Συναυλία αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα.


Έλλειψη εμπιστοσύνης

Του Τσαπουρνιώτη Γιάννη.

«Δεν εμπιστεύεται πια κανέναν. Ζει στον κόσμο του. Τον πρόδωσε ο πιο έμπιστος άνθρωπος του. Αυτός που του εκμυστηρεύονταν τα πάντα. Τώρα ζει μόνος του κι εκεί, στη μοναξιά του, στην ησυχία του, αισθάνεται ασφαλής».

ΒΕΤΣΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ- ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ. ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ


Στην Πιερία αρκετές δημόσιες υπηρεσίες δεν στεγάζονται σε δημόσια κτίρια, αν και υπάρχουν οι διαθέσιμες δομές, ώστε το Δημόσιο να ξοδεύει αρκετά λιγότερα χρήματα, τα οποία –με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων- δαπανώνται για καταβολή μισθωμάτων σε ιδιώτες.

Αναλυτικότερα, σε ιδιωτικά μισθωμένα οικοδομήματα στεγάζονται:

ΜΗΝΥΜΑ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ – ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ


Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Πιερίας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Μια νέα, δημιουργική περίοδος στη ζωή σας τώρα ξεκινά και είναι το αποτέλεσμα της πολύχρονης προσπάθειας τόσο της δικής σας όσο και της οικογένειάς σας και των καθηγητών σας. Για εκείνους που δεν πέτυχαν το στόχο τους το σίγουρο είναι πως ο δρόμος δεν σταματά εδώ. Αντίθετα τώρα ξεκινάει από άλλη αφετηρία.

Κώστας Κουκοδήμος

Συγχαρητήρια επιστολή για τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων εξετάσεων


Για μία ακόμη φορά η αγωνία έφθασε στο τέλος της. Για κάποιους μαθητές τα νέα είναι ευχάριστα και για άλλους ‘φαντάζουν’ απογοητευτικά. Για όλους τους νέους όμως είναι ένας από τους πολλούς σταθμούς που θα καθορίσει τη μετέπειτα ζωή τους.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Σάββα Χιονίδη για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις


Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες και ιδιαίτερα του Δήμου Κατερίνης, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι κοπιαστικές προσπάθειες πολλών χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Μάρκου Μπόλαρη, με το Προεδρείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φασολοπαραγωγών Πρεσπών «ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ».


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης συναντήθηκε σήμερα με το Προεδρείο και τους επιστημονικούς συνεργάτες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εθνικού Δρυμού Πρεσπών «Πελεκάνος», τους οποίους συνόδευε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Γεωργικής Ανάπτυξης Α.Ε. κ. Κωνσταντίνος Μπλιάτσιος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού κ. Νικόλαος Στεργίου περιέγραψε τις δραστηριότητες αλλά και τα σχέδια για το μέλλον.

Η ΔΕΘ θα είναι η αρχή του πολιτικού τέλους για τον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ και το παλαιό μνημονιακό μπλοκ


Από σειρά πρόσφατων δημοσιευμάτων με πληροφόρηση, από όσο όλα δείχνουν, κατευθυνόμενη από το Μέγαρο Μαξίμου, προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει μια ακόμη επικοινωνιακού χαρακτήρα φιέστα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

DANCE for a CAUSE


Το Almira Beach Bar σας καλεί σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 μετά τις 20:00 σε ένα Beach Afternoon Party, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
DANCE for a CAUSE vol. 2 – Χορεύουμε για ένα σκοπό
Ελάτε να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι, προσφέροντας στον Εθελοντισμό.

Δήμος Κατερίνης: Κέφι, γνώση και παιδική φαντασία στις δημοτικές βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού


Μετά την ολιγοήμερη καλοκαιρινή ανάπαυλα, οι δημοτικές βιβλιοθήκες Κατερίνης και Κορινού αντίστοιχα, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και με την πολύτιμη συνδρομή των εθελοντών συνεχίζουν τις δράσεις τους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Καλοκαιρινή Εκστρατεία για την προώθηση της Ανάγνωσης και της Δημιουργικότητας 2016».

18ο Παραδοσιακό Βλάχικο Γλέντι

Ισχυρός σεισμός 6.2 Ρίχτερ ταρακούνησε την κεντρική Ιταλία πριν από 20 λεπτά.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές ή θύματα.