Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ευχαριστήριο οικογένειας Ηλία Λιακατά από τον Άγιο Σπυρίδωνα Δ.Δίου-Ολύμπου, προς τον Ιατρό Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη.

Ευχαριστίες Ηλία και Ελένης Λιακατά προς τον Ιατρό Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, για την επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην κόρη τους, Σωτηρία.

Άγιος Σπυρίδωνας
Δ.Δίου-Ολύμπου Ν.Πιερίας.
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ.

Με τους τελικούς στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και Ελαφρών Βαρών ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15/4 η πρώτη φάση του 74ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε 12-15 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 αθλητών και αφορούσε στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων, Ανδρών –Γυναικών, και Ελαφρών Βαρών.

Διοργάνωση εκδρομής στη Νάουσα στην "Σχολή του Αριστοτέλη" από την οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη".

Η οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" σας καλεί να συμμετέχετε στην βιωματική εκδρομή που διοργανώνει την Κυριακή 13 Μαΐου, στον Αρχαιολογικό χώρο στην Ισβόρια στη Νάουσα στη " Σχολή του Αριστοτέλη". Στην εκδρομή θα μας συνοδεύσει ο κ. Μπάντελης Γιάγκος, Κβαντικός ιατρός.

Ο ορειβατικός σύλλογος Βροντούς στο Πάικο-Βίντεο Γιάννης Γραμματικόπουλος

Ασφαλείς περιηγήσεις στον Όλυμπο – Μαγευτικές καταβάσεις στα φαράγγια του

Γράφει ο Βασίλης Σίμος, οδηγός καταβάσεων φαραγγιών Ολύμπου

Τα ατυχήματα και οι δραστηριότητες στο βουνό είναι έννοιες άμεσα συνυφασμένες. Εκείνο όμως που πρέπει να δούμε είναι πως προκαλούνται τα ατυχήματα, δηλαδή κάτω από ποιες προϋποθέσεις προκαλούνται αλλά και με ποιο τρόπο αντιμετωπίζονται όταν αυτά προκύψουν.

«Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

Ενεργοποιείται εκ νέου από αύριο, Τρίτη, 17 Απριλίου, η δυνατότητα επεξεργασίας αιτήσεων για υπαγωγή στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Την Πέμπτη 12 Απριλίου πενήντα νέες, στελέχη των εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, συνοδευόμενες από τον υπεύθυνο Ιερέα των περιόδων κοριτσιών π. Βασίλειο Αδάμ, πραγματοποίησαν ημερήσια εκδρομή σε προσκυνήματα της Πιερίας.

Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η υλοποίηση προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αντιμετώπιση της Σφήκας της Καστανιάς και στην Πιερία

Σε τελική ευθεία προς υλοποίηση μπαίνει από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το πρόγραμμα για την στοχευμένη αντιμετώπιση της σφήκας της καστανιάς με φυσικό εχθρό, ώστε να ανακοπεί και να ανασχεθεί η εξάπλωση του εντόμου.

Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης 2018, 19 - 23 Απριλίου

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες,

Από τις 19 έως και τις 23 Απριλίου 2018, στον Kαπνικό Σταθμό Κατερίνης, θα διεξαχθεί Ανθοκομική Έκθεση με τη συμμετοχή έξι παραγωγών του νομού Πιερίας.

Ο «Τόπος μου» θα διδάσκεται σε ένα από τα πιο σύγχρονα σχολεία της Ευρώπης

Σε ένα από τα πιο σύγχρονα σχολεία της Ευρώπης οι μαθητές θα διδάσκονται τον τρόπο με τον οποίο ενεργοί πολίτες της πόλης της Κατερίνης αντιστέκονται στην οικονομική κρίση και καταφέρνουν να γίνουν παγκόσμιο πρότυπο οργάνωσης, κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.


Ερώτηση για τα νέα κοιμητήρια του Γιώργου Κυριακίδη.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 11-4-2018.

Τους τελευταίους μήνες ήμαστε όλοι μάρτυρες της απίστευτης κατάστασης που επικρατεί στο Β` Κοιμητήριο (Αγ. Λαζάρου) της πόλης μας. Λάσπες παντού για όσο διάστημα έβρεχε, πλημυρισμένη η είσοδος, χώμα και χαλίκια, ακόμη και πάνω στα μνήματα.

Γλυκά δώρα από το Επιμελητήριο Πιερίας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης που στεγάζεται σε ένα πρότυπο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών κτήριο στη Γανόχωρα Πιερίας , επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και μέλη του Δ.Σ., καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου
 

Ο Δρόμος των 21 Μαθητών. Του Γιάννη Τσαπουρνιώτη.

Συμπληρώθηκαν δεκαπέντε χρόνια από την ημέρα που τόσο άδικα έχασαν την ζωή τους 21 νέα παιδιά, μαθητές της Α΄ Λυκείου από το Μακροχώρι Ημαθίας, στο αλησμόνητο δυστύχημα της κοιλάδας των Τεμπών.

Δήμος Κατερίνης - "Εαρινές Ημέρες Μουσών" Εστίας Πιερίδων Μουσών: Ζωγραφικές δημιουργίες της Βασιλικής Κατσαρέλια στην Αστική Σχολή

«ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ 2018» - ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ. Με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Η ΔΕΗ αγόρασε την εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας EDS των Σκοπίων.


Να φροντίσει να μειώσει πρώτα τους λογαριασμούς ρεύματος στους Έλληνες...

Εξαγορά από τη ΔΕΗ της EDS στη FYROM.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της ΔΕΗ:

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Της Γνωσούλας Χαϊλατζίδου

Θα ήταν μία πραγματικά "εκπαιδευτική διαδικασία" για τον καθένα η παρουσία σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.


Εκδήλωση της ΤΟ Πιερίας του ΚΚΕ

Εκδήλωση της ΤΟ Πιερίας του ΚΚΕ με θέμα: «Οι σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης γυναίκας και οι προϋποθέσεις ικανοποίησής τους».

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ο παρουσιαζόμενος 25ος τόμος του εγκρίτου επιστημονικού περιοδικού συγγράμματος Μεσαιωνικής Ελληνικής Ιστορίας και Πολιτισμού ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΜΟΣ, που εκδίδεται ανελλιπως επί 30 συνεχή και συναπτά έτη με την εκδοτική φροντίδα του εκδοτικού Οίκου Κ. & Μ. Αντ. Σταμούλη (Θεσσαλονίκη), είναι αφιερωμένος στον πολυΐστορα της Τραπεζούντος Βησσαρίωνα.

Αυτές είναι οι νέες συντάξεις σε Δημόσιο – ΙΚΑ – ΔΕΚΟ – Τράπεζες και πρώην ΤΕΒΕ

Συνεχόμενη "σφαγή" για τους συνταξιούχους. "Απομυζούν" τους πατεράδες και παππούδες μας - Οι επιπτώσεις θα έχουν επώδυνο αντίκρυσμα και σε όλους τους υπόλοιπους που συντηρούνται από τα περήφανα γηρατειά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1346 - Ο Στέφανος Δουσάν ανακηρύσσεται αυτοκράτορας της Σερβικής Αυτοκρατορίας, η οποία καταλαμβάνει μεγάλο μέρος των Βαλκανίων.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 16 Απριλίου 2018