Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Εκπαιδευτική δράση Διεύθυνσης Δασών Πιερίας- Ενημερωτική επίσκεψη στο νηπιαγωγείο Νέας Τραπεζούντας.

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων – ευαισθητοποίησης των μαθητών για το περιβάλλον, τα δάση, τα οφέλη τους και τη σημασία της αειφορικής διαχείρισής τους, υπάρχει απρόσμενη εκδήλωση ενδιαφέροντος από δεκάδες σχολικές μονάδες της Πιερίας. Για την βέλτιστη επίτευξη του στόχου αυτού, οι παρακάτω υπάλληλοι της Δ/νσης Δασών:

Με τέτοια σχολικά κείμενα, γιατί να υπερασπιστείς την πατρίδα;

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός.

Ίσως η πατρίδα μας αναγκαστεί να υπερασπιστεί -ίσως πολύ σύντομα- την εθνική της αξιοπρέπεια. Να πολεμήσουν τα παιδιά της. Θέλω όμως να ρωτήσω. Είναι δυνατόν να ζούμε περιτριγυρισμένοι από αρπακτικά και στα σχολεία να διδάσκεται, μέσω των άθλιων βιβλίων, η δειλία και η ηττοπάθεια;

Νέο Δ.Σ. στο Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης ο "ΑΡΓΟΣ"

Νέο Δ.Σ. στο Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης ο "ΑΡΓΟΣ"
Νέο Δ.Σ. προέκυψε σήμερα στο Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης ο "ΑΡΓΟΣ" μετά τις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2018.

Τα νέα μέλη του Δ.Σ. είναι τα εξής:

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού απαγορεύει στους φίλαθλους του Ηρακλή να πάνε στην Χαλκιδική...

Ακόμα και στην Γ΄ Εθνική η κυβέρνηση μέσω του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού βρίσκεται απέναντι από την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. 
Ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε έγγραφο για την απαγόρευση μετακίνησης των φίλων του Ηρακλή στο Παλαιοχώρι στον ποιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς που θα βγάλει τον πρωταθλητή!

Τη Δευτέρα, στις 12:00 μ.μ. ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για το "Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

Σε λειτουργία έχει τεθεί από την Πέμπτη ο ιστότοπος exoikonomisi.ypen.gr, μέσω του οποίου θα υποβάλλονται οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσω αυτού να ενημερωθούν αναλυτικά για τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία ένταξης σε αυτό.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Τρεις αθλήτριες στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων

Σύμφωνα με πρόσκληση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τρεις παίκτριες των Πιερίδων Μουσών κλήθηκαν στις προεπιλογές για την Εθνική Κορασίδων.

"Κυριακές χωρίς αυτοκίνητο" με την Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας.

Μία απόΔραση για όσους θέλουν να ζήσουν μια αλλιώτικη Κυριακή μακριά από το αυτοκίνητο, ποδηλατώντας στη φύση. Πάρτε την παρέα σας, μικρούς μεγάλους και ελάτε αυτή την Κυριακή 11 Μαρτίου, να ποδηλατήσουμε μέχρι τον Κορινό.

Δήμος Κατερίνης: Ανακοίνωση για καταβολή προνοιακών επιδομάτων Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2018 στο Νομό Πιερίας

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων που αφορά στο δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί στις...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών» ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

O Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας σας προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών»,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» για την ευγενική της ανταπόκριση στο αίτημά μας για χορήγηση ψηφιακού εξοπλισμού στη σχολική μας μονάδα. 

TI MAΣ «ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ» Η ΤΟΥΡΚΙΑ…;

TI MAΣ «ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ» Η ΤΟΥΡΚΙΑ…;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ 1996
ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΠΡΟΚΛΙΣΕΩΝ
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Γράφει ο Γιώργος Βαζάκας* - φιλόλογος
Μέρος Α΄

Το πρόγραμμα των αγώνων του Σ/Κ της ΕΠΣ Πιερίας

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Σ/Κ της ΕΠΣ Πιερίας καθώς και τους διαιτητές:

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Europa League

Μαρσέιγ-Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λιόν 0-1
Ντόρτμουντ-Σάλτσμπουργκ 1-2
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λοκομοτίβ Μόσχας 3-0

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Φεβρουαρίου 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Φεβρουαρίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 559 άτομα και ειδικότερα:

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Φεβρουάριο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

«Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR): Προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα»
Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του, το Επιμελητήριο Πιερίας πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση...

Δήμος Κατερίνης: Διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ & του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

Ξεκίνησε από τον Δήμο Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, η δωρεάν διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής (ελαιόλαδο, ζυμαρικά, τοματοπολτός, ζάχαρη, σαμπουάν, υγρό πιάτων και υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης, πάνες) στους ωφελούμενους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης»

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του Γιώργου Βλάγκα και τους οικείους του, για την απώλεια του αγαπημένου συμπολίτη μας, αγαπητό φίλο, φίλαθλο της πιερικής αθλητικής οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για πολλά χρόνια.

9η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτών στα χέρια των Τούρκων. Πόσο ακόμα θα περιμένουμε;

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 9 Μαρτίου 2018

*Πιέρια Όρη.