Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Απάντηση του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιου Καστόρη σε ανοιχτή επιστολή της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας



  Αγαπητοί φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας,

  Σε απάντηση της ανοιχτής επιστολής που απευθύνατε στους τρεις βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, επιτρέψτε μου να επισημάνω τα εξής:

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) καλεί εκπαιδευτικούς και γονείς να μην συμπληρώσουν ερωτηματολόγια ιδιωτικής εταιρίας


Η συνέντευξη τύπου της συντονιστικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Μ.Μ.Ε. Πιερίας.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στους εκπροσώπους του τύπου, η συντονιστική Πιερίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπου και ανέλυσαν το εκλογικό αποτέλεσμα και εξέφρασαν τις ευχαριστίες σε όσους στήριξαν την προσπάθεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Διαβάστε τι δήλωσαν:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΠΥΛΩΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ,ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΏ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ .

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015/2016, σας προσκαλεί στην τελετή Αγιασμού της ομάδας κι όλων των τμημάτων του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24/9/2015 και ώρα 17:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο. Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας, για να δείξουμε έμπρακτα την στήριξη στην ομάδα μας στο νέο της ξεκίνημα.


Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Καλούμε όλους τους παραγωγούς μελιού της Πιερίας στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου 2015 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

«ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ»


         
      Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου δεύτερου του Ν.2645/1998 σύμφωνα με το οποίο  «καθιερώθηκε η 14η Σεπτεμβρίου, ως ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος και το Π.Δ. 304/2001 «οργάνωση εκδηλώσεων μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου» (ΦΕΚ 207/τ.Α./21.9.2001), στο οποίο έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των εκδηλώσεων για την ημέρα αυτή, θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι εκδηλώσεις μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή.
          Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ορίζονται ως εξής:

Ανακοίνωση Θρακικής Εστίας Κατερίνης


ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ – ΝΕΑ ΖΩΗ – ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ – ΛΟΦΟ


Συνεχίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης οι ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις οδών σε οδούς της Δημοτικής Ενότητας Κατερίνης και των Δημοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ 15ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Mε γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες αναβάθμισης των υποδομών στις σχολικές μονάδες του Δήμου Κατερίνης.
Ολοκληρώνονται οι ελαιοχρωματισμοί των αιθουσών διδασκαλίας στο 15Ο Δημοτικό Σχολείο, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν με έργα συντήρησης της σκεπής του κτιρίου και επιδιορθώσεις υδραυλικών στα W.C  του σχολείου.

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» ΣΤΙΣ 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Κάθε προσδοκία ξεπερνούν οι μέχρι στιγμής εγγραφές ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ


Κάθε προσδοκία και κάθε προηγούμενο ξεπερνούν οι μέχρι στιγμής εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με τίτλο «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό το άγαλμα της Ελευθερίας, στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι δέκα μόλις ημέρες ήταν αρκετές για να συμπληρωθεί το όριο των 1000 εγγραφών, που τέθηκε αρχικά από την Οργανωτική Επιτροπή.

Δωρεάν σχολικά είδη για άλλα 150 παιδιά στην Κατερίνη

Η ΕΟΔΝΠ καλεί τις διευθύντριες και τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων της περιφέρειας και των χωριών του Δήμου Κατερίνης σε συνάντηση, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 18:30, στον Καπνικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τις διευθύνσεις των 19 Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κατερίνης (σχολεία του κέντρου), φέτος, 207 οικογένειες (243 μαθητές) δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα  να προμηθευτούν τα αναγκαία σχολικά είδη των παιδιών τους.

Τα παιδιά αυτά, χάρη στη συνεργασία των διευθυντών των 19 δημοτικών σχολείων με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ξεκίνησαν την νέα σχολική χρονιά με την τσάντα γεμάτη, χωρίς να τους λείπει πλέον το παραμικρό.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας συγχαίρουν θερμά τους Βουλευτές του Νομού μας κ.κ. Σκούφα Ελισάβετ (Μπέττυ), Τζαμακλή Χαρίλαο, Καστόρη Αστέριο καθώς και τον κ. Κουκοδήμο Κωνσταντίνο για την εκλογή τους στην εκπροσώπηση του Νομού μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και τους εύχονται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που κλήθηκαν να επιτελέσουν.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας
  

Κουτσής Δημήτριος                                                          Τσαλός Αθανάσιος

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ)ΣΚΟΥΦΑ

«Ο Ελληνικός λαός ακόμη μια φορά με αποφασιστικότητα, δύναμη καθαρό μυαλό και κρίση, έδωσε ισχυρή εντολή στην μόνη κυβέρνηση που ξέρει και θέλει να μάχεται. Κόντρα σε συμφέροντα Ευρωπαϊκά και ντόπια, μόνοι μας και όλοι τους απέναντι, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις μεγάλες μάχες ενάντια στη διαφθορά και τη διαπλοκή προκειμένου να χτίσουμε ένα ισχυρό κράτος δικαίου στην Ελλάδα. Καμία επανάπαυση. Η συμμετοχή όλων με προτάσεις και κρίσεις είναι πιο απαραίτητη από κάθε άλλη φορά. Με τρεις βουλευτές ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία καλείται να δώσει μάχη για την κάθαρση και την ενίσχυση της περιοχής. Ευχαριστούμε τον Ελληνικό λαό που ενάντια σε όλες τις Κασσάνδρες έδωσε την καθαρή νίκη και το προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ.»

Χριστουγεννιάτικος στολισμός της Οδού Φλέμινγκ


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας οργανώνει φέτος για δεύτερη φορά στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» το οποίο πέρυσι αγκάλιασε ολόκληρη η τοπική κοινωνία, ενώ η πόλη μας προβλήθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο στις ειδήσεις των μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό.

Χθες, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας κατέθεσε αίτηση στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης με την οποία ζητά να αναλάβει ο Δήμος τον στολισμό/φωτισμό της οδού Φλέμινγκ για το χρονικό διάστημα 1 Δεκεμβρίου 2015 έως 3 Ιανουαρίου 2016.

Ευχαριστήριο Νίκου Μακρίδη


Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για την στήριξη και την συμπαράσταση στον αγώνα που τώρα αρχίζει. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπο μου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο μας, γιατί πίστεψαν στις δυνατότητες μας και δούλεψαν ομαδικά για έναν καθαρό και έντιμο αγώνα.
Σήμερα βρισκόμαστε στην επόμενη μέρα. Οι εκλογές τελείωσαν και εμείς, αλλά και εγώ προσωπικά, είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τη Πιερία και τους ανθρώπους της. Αξίζουν όλες οι θυσίες αρκεί να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές…. τους το οφείλουμε.
Συνεχίζουμε...

Νίκος Μακρίδης 
Δημοτικός Σύμβουλος - 
Επικεφαλής συνδυασμού «Νέα Εποχή για την Κατερίνη»
Πολιτευτής ΑΝΕΛ Πιερίας 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχαριστούμε τον ελληνικό λαό για την εμπιστοσύνη του,δεν θα τον διαψεύσουμε .Το αποτέλεσμα των εκλογών συνιστά επιβράβευση της της σκληρής διαπραγμάτευσης  στην Ευρώπη αλλά και του 7μηνου κυβερνητικού έργου.
Ευχαριστούμε  τα μέλη και τους φίλους του Συριζα στην Πιερία για τον δίκαιο και όμορφο
αγώνα που κάναμε .έτσι ώστε να έχουμε ένα Συριζα ακόμα πιο δυνατό στο νομό μας( καταγράφοντας σημαντική αύξηση των ποσοστών μας).

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στους εκλεγέντες Βουλευτές Πιερίας

Τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια στους νικητές των βουλευτικών εκλογών στην Πιερία, στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, κ. Μπέττυ Σκούφα, κ. Χάρη Τζαμακλή, κ. Στέργιο Καστόρη και στο Βουλευτή της ΝΔ Πιερίας, κ. Κώστα Κουκοδήμο.

Εύχομαι από καρδιάς παραγωγική αποδοτική θητεία, υγεία και δύναμη για να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο και απαιτητικό  κοινοβουλευτικό έργο -της εκπροσώπησης των Πιεριέων και  δικαίωση της εμπιστοσύνης που επέδειξαν με την ψήφο τους οι πολίτες-  πάντα με γνώμονα τη διεκδίκηση των αξιώσεων της περιοχής, την ανάπτυξη και πρόοδο.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας προσβλέπει σε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία με κοινό στόχο και αγώνες για να πάμε μπροστά τον τόπο μας, την Πιερία.



Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Σοφία Μαυρίδου


ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΗ ΔΗΜΗΤΡΗ


Θα ήθελα να συγχαρώ τους Βουλευτές : Κώστα Κουκοδήμο, Μπέττυ Σκούφα, Χάρη Τζαμακλή για την επανεκλογή τους και τον Στέργιο Καστόρη για την εκλογή του στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
Εύχομαι στους εκλεγέντες Βουλευτές του Νομού μας καλή και εποικοδομητική κοινοβουλευτική θητεία

Μπέης Ι Δημήτριος
Πολιτευτής ΝΔ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Διαγόρα Σεβαστής ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ρούλη Παπαδόπουλο.

Για το Δ.Σ
ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Κωνσταντινίδης

Αγιασμός για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016, τελέστηκε στις νέες εγκαταστάσεις της ποδοσφαιρικής ακαδημίας Olympian Sports Arena από τον Σεβασμιότατο Ποιμενάρχη μας κ.κ Γεώργιο.



Ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης μας μετά το πέρας του αγιασμού ευχήθηκε στο Δ.Σ και στους αθλητές, καλή αθλητική σταδιοδρομία χωρίς τραυματισμούς και τους παροτρύνε να έχουν αγάπη και ομόνοια γιατί όπως είπε το ποδόσφαιρο είναι άθλημα και ως αθλητές οφείλουν να αγωνίζονται τον ‘’καλόν αγώναν’’

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. «ΠΙΕΡΙΚΟΣ»


  Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου περιόδου 2015-16 της γ΄  κατηγορίας, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Κατερίνης «ΠΙΕΡΙΚΟΣ» καλεί τη φίλαθλη οικογένεια της Πιερίας, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 6:00 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης ΕΚΑΒΗ.

Επιστολή της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης προς τους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας

Κυρίες και κύριοι,

Αρχικά σας συγχαίρουμε για την εκλογή σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και την ξεκάθαρη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου.

Με ενδιαφέρον διαβάζουμε σε δημόσια ανάρτηση κοινωνικού δικτύου την συνομιλία του κ. Ορνιθόπουλου Νίκου, κατ’ εμάς, συνεργάτη της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κας Μπέτυ Σκούφα και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας,  με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο κ. Ορνιθόπουλος, φαίνεται να γνωρίζει πράγματα που αφορούν τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης στον οποίο στεγάζονται σήμερα το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο «Αλέκος Φτίκας».

ΔΙΑΛΟΓΟΙ:

Θεσσαλονίκη: Από τις 12 μέχρι τις 6 το απόγευμα δωρεάν ο ΟΑΣΘ


Ο Ο.Α.Σ.Θ., μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, συμμετέχει, όπως ... κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις  εκδηλώσεις της εκστρατείας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.
Στα πλαίσια αυτής της εκστρατείας, που έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, ο Ο.Α.Σ.Θ., μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, συναισθανόμενος την κοινωνική του ευθύνη και επιθυμώντας να έχει ενεργό ρόλο, παρέχει τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να μετακινηθεί δωρεάν με όλα τα λεωφορεία του, από τις 12:00΄ έως τις 18:00΄ την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να γνωρίσει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και παράλληλα να ενθαρρύνει την χρήση τους αντί του ιδιωτικού αυτοκινήτου

Γιατί όχι όλη την ημέρα δωρεάν; Στην Κατερίνη τι γίνεται;

Αιμοδοσία Ι.Ν. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Ανδρομάχη


WedNight Ride - Βραδινή Ποδηλατοβόλτα της Τετάρτης

Άλλη μια Τετάρτη πλησιάζει και, αν δεν είναι βροχερή, είναι ώρα για μια νυχτερινή ποδηλατοβόλτα στις γειτονιές της Κατερίνης!

Ραντεβού στην Πλατεία το βράδυ της Τετάρτης στις 9 μ.μ.!