Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ --- ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2018 - 2019 --- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 10ΗΣ & 11ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018















Οι αγώνες του Σ/Κ του πρωταθλήματος ΕΠΣ Πιερίας και η κλήρωση των διαιτητών.

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 08-11-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Οκτώβριο του έτους 2018...

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΙΟΛΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3


Αήττητες παρέμειναν οι κορασίδες του Πιερικού, καθώς κέρδισαν και την ομάδα του Αίολου με 3-0 σετ, παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας και συνεχίζοντας την προσπάθεια για την υλοποίηση του στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Οκτωβρίου 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 577 άτομα και ειδικότερα:

TO ΠΑΖΑΡΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ ΑΚΥΡΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ

Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Η εν χορδαίς και οργάνοις εξαγγελθείσα «συμφωνία» Αρχιεπισκόπου-Πρωθυπουργού δεν δεσμεύει ευτυχώς σε καμία περίπτωση την Εκκλησία της Ελλάδος.

Σχολή Προπονητών (UEFA C) τον Ιανουάριο στην ΕΠΣ Πιερίας - Ξεκίνησε η υποβολή των Αιτήσεων Συμμετοχής

Η ΕΠΣ Πιερίας πιστή στις δεσμεύσεις της, για την κατά το δυνατό αρτιότερη κατάρτιση των προπονητών των συλλόγων – μελών της, θα λειτουργήσει τον προσεχή Ιανουάριο (07-19.01.2019), σε άμεση συνεργασία με την ΕΠΟ, σχολή προπονητών για την κατηγορία UEFA C.

ΑΣ Αστέρας Ιπποδρομίου - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος


Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Ιπποδρομίου την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 12:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Συναδέλφισσες/οι,

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα που μας εμπιστευτήκατε και μας τιμήσατε με την ψήφο σας στις υπηρεσιακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2018.

Κατάληψη στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόεδρος του 15μελούς του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης μιλάει στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" για την σημερινή κατάληψη.

Βραβεύσεις μαθητριών στο Γυμνάσιο Κορινού

Γίνεται γνωστό ότι δύο μαθήτριες του Γυμνασίου Κορινού απέσπασαν πρόσφατα σημαντικές διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς στους οποίους έλαβαν μέρος. Ειδικότερα:

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (7 Νοεμβρίου 2018) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 31χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος...

Οι μαθητές του 4ου Λυκείου Κατερίνης μιλάνε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη στην κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" και στον δημοσιογράφο Ηλία Χρυσικό έδωσαν σήμερα το πρωί οι μαθητές του 4ου Λυκείου Κατερίνης καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του σχολείου Αντώνης Καλλιφατίδης για την σημερινή κατάληψη.

Επιτέλους ανακάλυψαν αυτό που τόσο πολέμησαν! Τα ΣΔΙΤ…

➤ Του Φώντα Μπαραλιάκου
Οικονομολόγου – Συμβούλου επιχειρήσεων


Τα ΣΔΙΤ είναι συμβάσεις – συμπράξεις, κατά κανόνα μακροχρόνιες, οι οποίες συνάπτονται μεταξύ ενός δημόσιου και ενός ιδιωτικού φορέα, με σκοπό την εκτέλεση έργων ή και την παροχή υπηρεσιών.

Συνελήφθη 60χρονος στην Πιερία διωκόμενος με καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη σήμερα (8 Νοεμβρίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου - Ολύμπου, 60χρονος ημεδαπός, διωκόμενος με καταδικαστικές αποφάσεις.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας


Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τον Ζαφειράκη Νάουσας το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 20:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Θέμα: Για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τη μετατροπή των συμβάσεων των εργαζομένων σε αορίστου χρόνου.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΝΤ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΝΤ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Το 3ο ΓΕΛ Κατερίνης σε κατάληψη. (ΦΩΤΟ)

Με αιτήματα για την εκπαίδευση αλλά και για την ελληνικότητα της Μακεδονίας προχώρησαν σήμερα το πρωί οι μαθητές και μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Κατερίνης σε κατάληψη.

Το 2ο-5ο ΓΕΛ Κατερίνης σε κατάληψη. (ΦΩΤΟ)

Σε κατάληψη βρίσκεται από σήμερα το πρωί το 2ο-5ο ΓΕΛ Κατερίνης με τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου να διαμαρτύρονται για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και με πανό για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Το Μουσικό σχολείο Κατερίνης σε κατάληψη. (ΦΩΤΟ)

Σε κατάληψη τελεί το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, με αιτήματα για την σχολική στέγη, την έλλειψη εκπαιδευτικών, προβλήματα του σχολείου, αλλά και για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" Από τα Λύκεια της Κατερίνης!

Σε όλα τα Λύκεια της Κατερίνης που τελούν υπό κατάληψη υπάρχουν πανό για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!

Σε κλοιό κατάληψης τα ΓΕΛ της Πιερίας - Με πανό για την Μακεδονία και ελληνικές σημαίες οι μαθητές του 4ου Λυκείου Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)

Σε κατάληψη βρίσκονται αυτή την στιγμή τα περισσότερα Λύκεια της Κατερίνης. Στο 4ο ΓΕΛ Κατερίνης οι μαθητές μαζί με τα αιτήματα τους για την Παιδεία, διαμαρτύρονται και για το θέμα της Μακεδονίας!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

392 - Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος Α΄ θέτει εκτός νόμου τις αρχαίες θρησκείες.

Γιορτάζουν σήμερα :

ΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΓΑΒΡΙΗΛ
ΡΑΦΑΗΛ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 8 Νοεμβρίου 2018