Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΑΤΕΡΑ

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους με τιμήσατε με την ψήφο σας στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη των μελών της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας.
Η εκλογή μου στο νέο Δ.Σ., αλλά και ως σύνεδρος, μου δίνει την ευκαιρία να προσφέρω κι εγώ στη μεγάλη προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για μία ισχυρή και περήφανη Ελλάδα.

Οργανισμός Ανύπαρκτων Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης...

«Ήταν υπόσχεση, έγινε πράξη». Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κρατικοποίησε τον ΟΑΣΘ και έτσι πέτυχε το πραγματικά ακατόρθωτο -να καταστρέψει ολοκληρωτικά και τον μοναδικό φορέα μαζικών μεταφορών στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, καθιστώντας την μετακίνηση το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημά της!

Κοινές δράσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ και του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Διονύση Α. Πασχάλη»

Συνάντηση με τον κ. Διονύση Πασχάλη, Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Διονύση Α. Πασχάλη», είχε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.

Ήρωας ή Ραγιάς - του Μίκη Θεοδωράκη


"Μέσα σε μια μέρα είδα να επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις μου σχετικά με την κατάσταση και την πορεία της χώρας μας.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Ο Οργανισμός παιδείας πολιτισμού αθλητισμού & πρόνοιας θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή, για τα μέλη των ΚΑΠΗ στη Λίμνη Κερκίνη, Οχυρά Ρούπελ, Άγκιστρο, Σέρρες στις 28 Ιουνίου 2018.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΙΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού
Θέμα: Αποκατάσταση και συντήρηση αρχαιοτήτων, που υπέστησαν καταστροφές από βροχοπτώσεις, στον αρχαιολογικό χώρο του Δίον, στην Π.Ε. Πιερίας.

14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ 2016-18

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, Δράση ΚΑ2/ «Συνεργασία για την καινοτομία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών» με τίτλο «Health4Life» για τa σχολικά έτη 2016-18, το σχολείο μας συμμετείχε στην εκπαιδευτική μετακίνηση στο Jarocin της Πολωνίας...

Τελετή λήξης των τμημάτων της Ακαδημίας του Πιερικού Αρχέλαου

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης η Τελετή λήξης των τμημάτων της Ακαδημίας του Πιερικού Αρχέλαου για την σεζόν 2017/8.

ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ

Την Τετάρτη 13 Ιούνη και ώρα 7μμ στο Σιντριβάνι-Πλατάνι συμμετέχουμε όλοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες, στην πικετοφορία που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ. ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που έρχεται για ψήφιση στη βουλή με τη μορφή του επείγοντος.

ΒΡΑΔΙΑ STAND UP COMEDY | ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΕΚΑΒΗ»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας διοργανώνουν Βραδιά Stand up comedy με τους : Ήρα Κατσούδα, Ανδρέα Πασπάτη και Θανάση Σαμαρά , μια μοναδική παράσταση ολόφρεσκης κωμωδίας!

Summer Camp Pierikos Archelaos

Από 25 έως και 29 Ιουνίου 2018 θα διεξαχθεί το Summer Camp του Πιερικού Αρχέλαου. Το Summer Camp Pierikos Archelaos αφορά παιδιά από 6 έως και 13 ετών...

103η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Η απονομή στις πρωταθλήτριες Κορασίδες και Νεάνιδες του Πιερικού Αρχέλαου. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μελίκης η απονομή του Πρωταθλήματος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας στις ομάδες Νεανίδων και Κορασίδων του Πιερικού Αρχέλαου.

ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ»

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε το πρωί της Κυριακής 10 Ιουνίου, η επέτειος της Μάχης της Κρήτης στον οικισμό της Ανδρομάχης από τον Σύλλογο Κρητών Ν. Πιερίας "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ", σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η ποντιακή κουζίνα των γεύσεων, των αναμνήσεων και της καρδιάς μας. Πολλές κυρίες, κάθε ηλικίας, μέλη του συλλόγου μας, εδώ και πολλά χρόνια, εκτός από τα αγαπημένα ποντιακά φαγητά και τα εδέσματα στα σπίτια τους...

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥ 8ου, ΤΟΥ 3ου ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στις 17:30 στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία Τουρνουά Σκάκι μεταξύ των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης 8ου, 3ου και Περίστασης.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

786 - Μία εξέγερση σιιτών στη Μέκκα συνθλίβεται από τους Αββασίδες. Ο Ιντρίς Α' διαφεύγει στο Μαγκρέμπ, όπου αργότερα θα ιδρύσει τη δυναστεία των Ιδρισίδων.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 11 Ιουνίου 2018