Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Ενημέρωση από τον ΕΦΕΤ σχετικά με προληπτική ανάκληση τυριού ροκφόρ


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με την προληπτική ανάκληση τυριού ροκφόρ, λόγω πιθανής παρουσίας του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

Τα "φοβερά" κορίτσια του Αρχέλαου Κατερίνης στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm

Ο Νίκος Μαντζόλης με τις υπέροχες αθλήτριες του Αρχέλαου Κατερίνης, Στέλλα Κωνσταντινίδου και Άννα Χατζηπουργάνη αύριο το πρωί στις 09:00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 στην εκπομπή "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" μιλάνε στον Μιχάλη Κανταρτζή για την προσπάθεια τους στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας του Μπακού...

Εορτασμός εξωκλησίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στον Κολινδρό 2019

Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών εξετάστηκε και φέτος 6 Αυγούστου 2019 η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στο ομώνυμο εξωκλήσι τής ενορίας Αγίου Γεωργίου Κολινδρού.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Πιερίας (ΛΕΦΕΔ) και η Διασωστική Ομάδα Πιερίας (ΔΟΠ) συνεχίζουν όπως και πέρυσι να προστατεύουν τον φυσικό πλούτο του τόπου μας.

6ος Δρόμος Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης

Η οργανωτική επιτροπή του 6ου Δρόμου Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης έχει τη χαρά και τη τιμή να ανακοινώσει στη δρομική κοινότητα τη συμμετοχή του Πρωταθλητή Ελλάδος Μιχάλη Παρμάκη.

Μία γεμάτη παλαιστική χρονιά τελείωσε με πολλές διακρίσεις για το Παλαιστικό Τμήμα του Αρχέλαου Κατερίνης.

Μία γεμάτη παλαιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μία χρονιά τίτλων και διακρίσεων για το Παλαιστικό τμήμα του Αρχέλαου Κατερίνης.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις και πλαστογραφία.

Συνελήφθη χθες (5 Αυγούστου 2019) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 40χρονος ημεδαπός...

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Χθες (5 Αυγούστου 2019) και ώρα περίπου 22.20 στην Πιερία, στο 424 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη...

OΦΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Νέας Τραπεζούντας Πιερίας ''Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης", σας καλεί στις 17 και 18 Αυγούστου στην Πλατεία της Νέας Τραπεζούντας Πιερίας για το καθιερωμένο Οφίτικο Συναπάντημα, ένα διήμερο με καλή ποντιακή μουσική, από καλλιτέχνες που σέβονται και τιμούν την παράδοση.

Συστάσεις από τον ΕΦΕΤ για την προστασία της ασφάλειας των τροφίμων το καλοκαίρι


Η αύξηση της θερμοκρασίας, η οποία επιταχύνει την αλλοίωση των τροφίμων, η εποχιακή λειτουργία ορισμένων επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και η αυξημένη ζήτηση, λόγω μεγάλου αριθμού τουριστών, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την ασφάλεια των τροφίμων.

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας : Ανακοίνωση για τα ειδοποιητήρια οφειλών του Δήμου Κατερίνης

Η Δημοτική Αρχή της Κατερίνης, πιστός εκφραστής στο χτύπημα του λαϊκού εισοδήματος, συντονίζει τα βήματα της σήμερα με τη ΝΔ, χθες με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκείμενου να υφαρπάξει και το τελευταίο ευρώ του λαού.

Η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" καθημερινά κοντά σας αυτό το καλοκαίρι!


Η ραδιοφωνική εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή μεταδίδεται καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 9-10 το πρωί στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm.

Η Μεσόγειος φλέγεται. (Ανησυχητικά στοιχεία από την WWF)

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που παραθέτει η κοινή έκθεση 6 εθνικών γραφείων του WWF για τις δασικές πυρκαγιές στην Μεσόγειο. Ένα περιβαλλοντικό πρόβλημα που, όπως δείχνουν τα επόμενα χρόνια θα ενταθεί ακόμα περισσότερο απαιτώντας άμεσες πολιτικές παρεμβάσεις και συνέργειες.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1538 - Ιδρύεται η Μπογκοτά στην Κολομβία.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΕΥΜΟΡΦΙΑ
ΜΟΡΦΟΥΛΑ
ΣΩΤΗΡΗΣ
ΣΩΤΗΡΙΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 6 Αυγούστου 2019