Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πιερίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συναδέλφους φιλολόγους Δημήτρη Χαριτόπουλο και Σοφία Χαριτοπούλου για την απώλεια του πατέρα τους Παναγιώτη.
Κατερίνη, 11-2-2016
Για το Δ.Σ.,
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Μπάμπης Παπαδόπουλος Γιώργος Καρακώνης

Τιμή στον Ανδρέα Μιχαήλ, τον σκηνοθέτη της «πιο όμορφης μέρας». Σχολεία της Κατερίνης τίμησαν τον Ανδρέα Μιχαήλ, τον σκηνοθέτη της “Πιο όμορφης μέρας”

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΗΣ: Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ!

Δυο ακόμη βραβεία απονεμήθηκαν στον καταξιωμένο και πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Ανδρέας Μιχαήλ. Πρόκειται για βραβεία που παρέλαβε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης αλλά και από την καθηγήτρια Αιμιλία Ζαχαριάδου, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, στο πλαίσιο δύο θεατρικών παραστάσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης θυμάτων κατοχής


Μήνυμα Μίκη Θεοδωράκη : Ώρα Μηδέν! Εδώ και καιρό ζούμε τις συνέπειες της ανυπαρξίας πολιτικής από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανυπαρξία πολιτικής που σιγά-σιγά και σταθερά μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση. Ποια είναι αυτή:
Η χώρα έχει απομονωθεί με την κατάληψη των τελωνείων στα σύνορα με όλες τις όμορες χώρες  και έχει παραλύσει από τα δεκάδες μπλόκα αλλά και από την γενική απεργία όλων ανεξαρτήτως των κλάδων της κοινωνικής ζωής, ενώ οι αγρότες με τα εκατοντάδες τρακτέρ ανακοίνωσαν την απόφασή τους να κατεβούν στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος.
Είναι φανερό ότι φτάσαμε πλέον στην ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ανεξάρτητα από τις κινήσεις της Κυβέρνησης που προς το παρόν παρακολουθεί αδρανής τις εξελίξεις αδύναμη, σαν να μην υπάρχει.

Η κινητοποίηση στην Αθήνα είναι βήμα παραπέρα κλιμάκωσης

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι αγρότες, εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι βιοπαλαιστές της πόλης, νέοι και γυναίκες,
Εδώ και πολλά μερόνυχτα βρισκόμαστε στα μπλόκα του αγώνα διεκδικώντας αγωνιστικά τα αιτήματα επιβίωσής μας. Στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας, την Κυριακή 7 Φλεβάρη, εκπρόσωποι 68 μπλόκων απ' όλη τη χώρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε πανελλαδική - παναγροτική κινητοποίηση στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, την Παρασκευή 12 Φλεβάρη, το Σάββατο 13 Φλεβάρη και για όσο κρίνουμε σκόπιμο ότι θα χρειαστεί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΚΕΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΦΤΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»


Ενώ πολλοί αγρότες από τη βάση είναι έτοιμοι να τα παίξουν όλα για όλα σε μία μέχρις εσχάτων αναμέτρηση με την Κυβέρνηση των «αριστερών» εγκληματικών απατεώνων και ανδρείκελων της Υπερεθνικής Ελίτ, η οργή και η αγανάκτηση του λαού μας απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας μεγαλώνει και από ένα άλλο «καυτό» ζήτημα.

Mέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας-Ηρακλής Πολυκάρπης 3-1 Τελικός Κυπέλλου Καστοριάς (BINTEO)


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Ούτε η χούντα δεν τόλμησε να παραδώσει το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ...


Με μια πρωτοφανή κίνηση ενδοτισμού και υποτέλειας άνευ ιστορικού προηγουμένου, η κατοχική κυβέρνηση της χώρας παρέδωσε το σύνολο του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ. Κάτι που αρνήθηκαν όλες οι κυβερνήσεις να κάνουν από την εποχή της πρώτης ελληνοτουρκικής κρίσης τη δεκαετία του '60.
Μάλιστα, τον Ιούνιο του 1967 το αίτημα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ να δοθούν στρατιωτικές διευκολύνσεις στο Ισραήλ για την διεξαγωγή του πολέμου εναντίον της Αιγύπτου, απορίφθηκε ακόμη κι από την χούντα. Η χούντα τότε φοβήθηκε τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού και δεν προχώρησε σε επίσημες εκχωρήσεις.
Κάτι που έχει κάνει σήμερα η κυβέρνηση Τσιπροκαμμένου, η οποία όχι μόνο έχει υπογράψει συμφωνία στρατιωτικών διευκολύνσεων με το Ισραήλ, παραχωρεί τώρα ολόκληρο το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ.

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΚΕ: Το ΝΑΤΟ "γκριζάρει" το Αιγαίο


Η  συμφωνία Μέρκελ - Νταβούτογλου να ζητήσουν εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη φρούρηση των ελληνοτουρκικών συνόρων στο Αιγαίο και των τουρκο-συριακών συνόρων, με πρόσχημα τον έλεγχο των προσφυγικών - μεταναστευτικών ροών, συνιστά πολύ επικίνδυνη εξέλιξη. Οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι τεράστιες, γιατί όχι απλά δεν απορρίπτει την παραπάνω εμπλοκή του ΝΑΤΟ, αντίθετα καταθέτει και σχετικές προτάσεις, σήμερα και αύριο, στη σύνοδο των υπουργών Αμυνας της λυκοσυμμαχίας και σε κάθε περίπτωση παραμένει πιστή στο δόγμα  συνδιαχείρισης του Αιγαίου κάτω από την «ομπρέλα» του ΝΑΤΟ.

Παράταση ανανέωσης και έκδοσης Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2015

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και σε εφαρμογή των με αριθμ. πρωτ. Δ24α/Φ11/Γ.Ποικ.4832/65/02-02-2016 εγγράφων, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνεται ότι, παρατείνεται η ανανέωση και έκδοση των Δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ μέχρι την Παρασκευή 12 Φεβρουάριου 2016.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Οι πρόσφατες εξαγγελίες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για <βελτιωτικές> παρεμβάσεις στο προτεινόμενο νομοσχέδιο δυστυχώς δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματα των επαγγελματιών και τις ανάγκες της κοινωνίας για ένα δίκαιο, αποτελεσματικό και βιώσιμο ασφαλιστικό με στόχο την ανάπτυξη. Μάλιστα οι ελάχιστες βελτιώσεις που προτάθηκαν για τους νέους επιστήμονες επαγγελματίες, δεν περιλαμβάνουν την ευρεία μάζα των νέων ελεύθερων επαγγελματιών,βιοτεχνών, εμπόρων. Οι φερόμενες προτάσεις των θεσμών για νέες περικοπές στις συντάξεις όλων των κατηγοριών θα οδηγήσουν σε νέα υφεσιακά αποτελέσματα.

Ο Μπόμπολας και ο μικρός καστανάς, άποψη του Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη


Προσπαθώ ειλικρινά να καταλάβω ως προς τι χρησιμεύει ο περιορισμός των τηλεοπτικών αδειών σε 4 συγκεκριμένα, παρότι συμφωνώ στο ότι χρειαζόμασταν σε αυτή τη χώρα μια εξυγίανση στο τηλεοπτικό σκηνικό. Η εξυγίανση όμως δεν έρχεται με περιορισμούς, έρχεται μονάχα με προϋποθέσεις, με κανόνες και με συνεχείς ελέγχους. Αν οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, τηρήσουν τους κανόνες και τις προϋποθέσεις αυτές, ας λάβουν άδεια πραγματικά όσοι θέλουν να δουλέψουν κι όχι μόνο 4. Αυτό σημαίνει στο δικό μου αριστερό μυαλό, ελεύθερη οικονομία και ελεύθερη αγορά. Το αν είναι βιώσιμη μία επιχείρηση ή όχι θα το κρίνει η ίδια η αγορά. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. «Ψηφιακή Ευρώπη: Η Έρευνα και η Καινοτομία ως κίνητρα για Επιχειρηματικότητα - Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, ως προτεραιότητα της ΕΕ για ανάπτυξη»

Η Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ-Δημοκρατική Συμπαράταξη, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Ανοιχτή Ενημερωτική Συζήτηση για την Καινοτομία και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, για τα Ψηφιακά και Χρηματοδοτικά Εργαλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ενίσχυση της Ανάπτυξης Θέσεων Εργασίας, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016, στις 16:00, στο Makedonia Palace Hotel, στην Θεσσαλονίκη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ 8η ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ, Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Η SUZANA KOSTIC, Ο LEONARDO QUADRINI ΚΑΙ Ο  ALEXANDER KUYUMDZIEV  ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
        Ο γνωστός παρουσιαστής της τηλεόρασης και παλαιός φίλος της Καρδίτσας και του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, Αλέξης Κωστάλας, θα είναι ο παρουσιαστής του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Μουσικής, της 8ης  Διεθνούς  Συνάντησης  Σχολικών Χορωδιών, που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου έως 16 Απριλίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του “THESSALIKON GRAND HOTEL” της Καρδίτσας (31/3-7/4/2016) και στην αίθουσα εκδηλώσεων του “MOUZAKI PALACE HOTEL” στο Μουζάκι (8-16/4/2016).

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ME ΔΙΔΥΜΟ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΤΡΟΧΟ


         Από την Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Πιερίας ανακοινώνεται ότι:
1.  Προσκαλούνται για τεχνικό έλεγχο οι δίκυκλες μοτοσικλέτες, με δίδυμο εμπρόσθιο τροχό, των οποίων η αναγραφόμενη στην άδεια κυκλοφορίας διεύθυνση κατοικίας ή έδρα της επιχείρησης του κατόχου, ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ως εξής:

Εγκαίνια γραφείων Λαϊκής Ενότητας Πιερίας


«Διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση άδειας χειριστή πηδαλιούχου»


Το Τμήμα Αλιείας σας ενημερώνει ότι θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση άδειας χειριστή πηδαλιούχου για το έτος 2016 στο Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης: Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 και Παρασκευή 15 Απριλίου 2016.
Αιτήσεις υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους, έως και 5 ημέρες πριν της ημερομηνίας των εξετάσεων, μαζί με όλα τα δικαιολογητικά, αποκλειστικά και μόνο στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, Γραφείο Γενικής Αστυνομίας, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 ως 14:00.

Υποβολή δηλώσεων εφαρμογής έτους 2015 για όλες τις δράσεις του Γεωργοπεριβαλλοντικού Μέτρου 2.1.4 του ΠΑΑ 2007-2013

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας γίνεται γνωστό ότι η υποβολή των δηλώσεων εφαρμογής για το έτος 2015 για τις παρακάτω δράσεις:
1)      Δράση 2.3Α: Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού
2)      Δράση 2.3Β: Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή σακχαροτεύτλων
3)      Δράση 3.1: Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων
ξεκινάει στις 10 φεβρουαρίου 2016 και θα πρέπει να οριστικοποιηθεί στο μηχανογραφικό σύστημα μέσα σε είκοσι (20) εργάσιμες ημέρες.

Ο π. Υπουργός Άμυνας και Επίτιμος Α.Γ.Ε.Σ. στρατηγός Φραγκούλης ΦΡΑΓΚΟΣ την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης


Ο π. Υπουργός Άμυνας και Επίτιμος Α.Γ.Ε.Σ. στρατηγός Φραγκούλης ΦΡΑΓΚΟΣ είναι ο επόμενος ομιλητής για την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης. Το θέμα της ομιλίας του στρατηγού είναι: "Η Ιδιοφυής Στρατηγική του Μεγάλου Αλεξάνδρου. τότε και σήμερα" ένα αφιέρωμα στον μέγιστο των Ελλήνων Αλέξανδρο τον Μέγα.

Η ημερίδα του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

Η ημερίδα του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στην Αστική Σχολή την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 για το σχολικό εκφοβισμό και την παιδική επιθετικότητα στέφτηκε με επιτυχία. Οι δύο εισηγητές ο κ. Κόπτσης Αλέξανδρος και η κ. Κανταρτζή Ευαγγελία με την αμεσότητά τους, την επικοινωνία και τις γνώσεις που έχουν πάνω στο μεγάλο ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού κράτησαν το ενδιαφέρον του κοινού διευθυντών, εκπαιδευτικών και γονέων.

Πρόσκληση για βιβλιοπαρουσίαση στο ΜΑΤΙ


ΚΙΤΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ: ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

Ποιμαντικές επισκέψεις σε δύο σχολεία της Κατερίνης πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το 1ο Γυμνάσιο Κατερίνης, όπου μίλησε στους μαθητές όλων των τάξεων, στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του σχολείου.
Η ομιλία του Σεβασμιωτάτου συνδυάστηκε με κοπή βασιλόπιττας, ενώ ο ίδιος δώρισε αντίγραφο παλαιάς εικόνας της Αγίας Αικατερίνης, πολιούχου της πόλεως.

Έκτακτο : Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του Ελικοπτέρου του ΠΝ Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι νέα τραγωδία χτύπησε το Πολεμικό μας Ναυτικό …

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν  πριν από λίγο τα συντρίμμια του Ελικοπτέρου στην Περιοχή που χάθηκε το στίγμα του !


Οι Χειριστές του Ελικοπτέρου Ιπτάμενοι Υποπλοίαρχοι ήταν πολύ έμπειροι και δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη …Σε αναμονή για την ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού !

Δημήτρης Ζησιμόπουλος: Να σεβαστούν οι πρόσφυγες τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΤΑΛΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
.ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ
.ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΣΥΜΠΟΝΙΑ .ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ
.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ .ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΞΥΠΟΛΗΤΗ ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ 7 ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα των αγροτών, αλλά και των άλλων κοινωνικών ομάδων (ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες κλπ) που πλήττονται από τις πολιτικές που ασκήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, για την ανατροπή κάθε κατάστασης που είναι σε βάρος τους και εξοντώνει την παραγωγική βάση της πατρίδας μας.
Είναι αναγκαίο να απαλλαγούμε από τις λογικές του ανέξοδου λαϊκισμού, ο οποίος όχι μόνο δεν δίνει λύσεις, αλλά αντίθετα διαιωνίζει και οξύνει τα προβλήματα. Χρειάζεται πάνω από όλα υπευθυνότητα και ρεαλισμός από όλους.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ

Την ανάγκη να εκφραστεί η συμπαράσταση των εργαζομένων από τις αγροτικές περιοχές και του λαού του λεκανοπέδιου Αττικής στα δίκαια αιτήματα των αγωνιζόμενων αγροτών με τη μαζική συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των μπλόκων στην Αθήνα υπογράμμισε ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, στη συνέντευξη που παρέθεσε η Επιτροπή την Τετάρτη στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ.