Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Συμμετοχή και επιτυχίες των μαθητών-μαθητριών του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης στον 14ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2018.

Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων οργάνωσε για μια ακόμη χρονιά με επιτυχία - συμμετοχή 3.700 μαθητών - τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2018, που έλαβε χώρα για την Πιερία στο 1ο ΓΕΛ Κατερίνης. 

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση καλεί το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ την Τετάρτη 25 Απρίλη και ώρα 7μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης (Αγίας Λαύρας 24).

Συγχαρητήριο της βουλεύτριας Μπέττυς Σκούφα

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και των «Ολύμπιων» σε διεθνές επίπεδο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή δοκιμαστικών στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ, για την ομάδα της Γ΄εθνικής κατηγορίας. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές όπως παρευρεθούν την Πέμπτη 19/4/18 και ώρα 15:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 22ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού ΛΥΣΙΑΣ: Σαββάτο 5 Μαϊου 2018 στα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ

Ο "ΛΥΣΙΑΣ" είναι Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός μέσω Internet που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, από τα...

Διαμαρτυρία συνταξιούχων Ν. Πιερίας

Συνάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμικών με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης Α. Μυστρίδη.

Δέσμευση για πρόσληψη ενός ακόμη ιατρού για το Τμήμα Αιμοδοσίας-Μεσογειακής αναιμίας. Με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη και την Διευθύντρια του Αιμοδοσίας, ιατρό αιματολόγο κα Μαργαρίτα Παπαδοπούλου...

Εξιχνίαση κλοπής στην Πιερία.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας - Κολινδρού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα παραβίασε οικία σε περιοχή της Πιερίας και...

7η Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατερίνης "Δρυάνιστα"

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 22 Απριλίου από τις 09.00 μέχρι 13.00 στον χώρο του Συλλόγου για την 7η Εθελοντική Αιμοδοσία. 
Πέντε λεπτά είναι αρκετά για να σώσεις μια ζωή!

Κατάργηση παράβολου από τον ΕΟΠΠΕΠ-Ηλεκτρονικά θα χορηγείται η Βεβαίωση Πιστοποίησης

Με Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης, μετά από σχετική πρόταση του ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ, η οποία προωθείται για δημοσίευση στο ΦΕΚ:

The Comic Con 4 - Thessaloniki Comic Convention - Εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα Star Wars "May the Fourth"

Μια συναυλία που θα μεταφέρει νοητά το κοινό “in a universe far, far away...” θα πραγματοποιήσει στις 4 Μαΐου 2018 η MOYSA, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Νέοι: Πρωταθλήτρια η ΕΠΣ Μακεδονίας

Η ΕΠΣ Μακεδονίας αναδείχτηκε νικήτρια στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων, επικρατώντας στον τελικό της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Ηρακλείου με 1-0.

Δήμος Κατερίνης – Δημοτικό Ωδείο: Μουσικό ταξίδι με «όχημα» το ταλέντο των μαθητών

Έργα κλασικής, σύγχρονης και ελληνικής μουσικής, καθώς και έργα για τέσσερα χέρια ερμήνευσαν οι μαθητές της τάξης πιάνου της Μπέττυς Τσομίδου, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Η ADRA αναζητά δωρεές για το κέντρο φιλοξενίας στην Κάτω Μηλιά Πιερίας.

Το υποκατάστημα της ADRA Deutschland e.V. στην Ελλάδα, μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση, αναζητά δωρεές σε παιδικά καρότσια, κάθε μεγέθους, προκειμένου να υποστηρίξει τις οικογένειες με βρέφη αλλά και νήπια που φιλοξενούνται στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών στην Κάτω Μηλιά Πιερίας.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας.

Δείτε το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας για την Τετάρτη 18/4/2018 καθώς και τους διαιτητές:

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ - Ανακοίνωση για την επίθεση των ΜΑΤ στο συλλαλητήριο εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης στη Συρία

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση των ΜΑΤ, με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, εναντίον του συλλαλητηρίου που είχε οργανωθεί από συνδικάτα, φοιτητικούς και μαθητικούς συλλόγους, ενάντια στην ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία.

48η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1080 - Πεθαίνει ο Χάραλντ Γ΄ της Δανίας και τον διαδέχεται ο Κνούτος Δ΄ της Δανίας, ο οποίος αργότερα θα γίνει ο πρώτος Δανός που αγιοποιείται.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 17 Απριλίου 2018