Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Συγχαρητήριο της βουλεύτριας Μπέττυς Σκούφα

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και των «Ολύμπιων» σε διεθνές επίπεδο.


Για μια ακόμη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο αγώνισμα του σκιφ γυναικών από την Ολυμπιονίκη μας Κατερίνα Νικολαΐδου στο 74ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, Εφήβων-Νεανίδων, Νέων, Ανδρών –Γυναικών, και Ελαφρών Βαρών. Επίσης στην Κατερίνα Κούρτη για το αργυρό μετάλλιο στο σκιφ νεανίδων, αλλά και σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο.ΚΑΤ. για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους και τις διακρίσεις που πέτυχαν.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στον παλαιστή της ελληνορωμαϊκής πάλης των Ολύμπιων Κατερίνης Γιώργο Γκίρνη, αθλητή της ομάδας «Ολύμπιων» που επέστρεψε στην Κατερίνη με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος της κατηγορίας των 65 κιλών από τους Μεσογειακούς αγώνες που έλαβαν χώρα στην Αλγερία.

Οι αγώνες των αθλητών και αθλητριών μας, οι συνεχείς και επίπονες προσπάθειες που καταβάλλουν, τους δικαιώνουν με τις συνεχείς και σημαντικότατες διακρίσεις, και μας γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια για τα νιάτα του νομού μας.