Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση καλεί το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ την Τετάρτη 25 Απρίλη και ώρα 7μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης (Αγίας Λαύρας 24).


Σε μια περίοδο όπου οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς βιώνουν την ανασφάλεια, την τρομοκρατία, τις μειώσεις μισθών, τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης, καλούμε τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ, στα εμπορικά καταστήματα, στα εργοστάσια, στα γραφεία, να μαζικοποιήσουν τις γραμμές του Συνδικάτου για να διεκδικήσουμε να γίνει νόμος του κράτους η Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. με κατώτερο μισθό τα 751 ευρώ και, η υποχρεωτικότητα των Κλαδικών Συμβάσεων Εργασίας. Αξιοποιώντας την προηγούμενη πείρα μας, να δώσουμε τη μάχη για σταθερή και μόνιμη δουλειά, κατάργηση τον ομαδικών απολύσεων, να μην εφαρμοστεί νόμος για την παρεμπόδιση του δικαιώματος στην απεργία.

Καλούμε σε συσπείρωση για να υπερασπιζόμαστε από καλύτερη θέση τους εκβιασμούς της εργοδοσίας. Για να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι στις πολιτικές της εκάστοτε κυβέρνησης, που μας θέλει φθηνούς, υποταγμένους εργάτες. Για να πετάξουμε στην άκρη τους εργατοπατέρες του κινήματος και να προβάλλουμε τις απαιτήσεις μας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Την Τετάρτη 25 Απρίλη και ώρα 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης (Αγίας Λαύρας 24) συμμετέχουμε όλοι στην κορυφαία συνδικαλιστική διαδικασία, την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΙΥΝΠ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η Συνέλευση θα μεταφερθεί στις 2 Μαΐου στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο. Εφόσον για δεύτερη φορά δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι τα εξής:

1. Διοικητικός απολογισμός από την απερχόμενη διοίκηση

2. Οικονομικός απολογισμός (έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής)

3. Προϋπολογισμός

4. Σχεδιασμός δράσης

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής



Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους.



17/04/2018

Για τη Διοίκηση

Η πρόεδρος Ο αντιπρόεδρος

Νικολάου Στέλλα Μούκας Θεόφιλος