Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Μια ξεχωριστή Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών ξεκίνησαν οι «Πιερίδες Μούσες» στην Κατερίνη

Το ποδόσφαιρο γυναικών έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που στον ελληνικό χώρο και πολύ περισσότερο στην περιφέρεια δεν έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες ώστε αυτό το ξεχωριστό άθλημα να αναπτυχθεί.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΣΑΙ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Οι προετοιμασίες για την απογευματινή εκδήλωση της ενορίας των Αγίων Χριστόφορου και Ευθυμίου, έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες και συνεχίζονται πυρετωδώς.

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΛΥΜΠΟΣ"

Στον Ι. Ναό της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων Αυτής, (προστάτης των τριτέκνων) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 πανηγυρικός Αρχιερατικός εσπερινός και η καθιερωμένη αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών του συλλόγου...

Ανακοινώσεις ΕΠΣ Πιερίας

Καλούνται οι Παρατηρητές Αγώνων Ποδοσφαίρου, να προσέλθουν την Πέμπτη 20-09-2018 και ώρα 18:30 στα γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας στη Νέα Έφεσο σε συνάντηση για συζήτηση με θέμα την εξέλιξη των πρωταθλημάτων.

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στο συνάδελφο Χρήστο Καζαντζίδη για την απώλεια της συζύγου του.

Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Πιερίας

Ανακοίνωση της "Πρωτοπορίας" για το συνέδριο του ΕΚΚ.

Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ κοινοποίησε χτες (17/9/18) και στο Δικηγορικό Σύλλογο Πιερίας έγγραφο σχετικά με τις αρχαιρεσίες του συνεδρίου του ΕΚΚ.

Εκπροσώπηση της Ελλάδας στις διαδικασίες της 91ης διοργάνωσης των Βραβείων Oscar στην κατηγορία ξενόγλωσσης ταινίας

Η ταινία «Πολυξένη: Μια ιστορία από την πόλη» της σκηνοθέτιδας Δώρας Μασκλαβάνου επιλέχθηκε από την αρμόδια Επιτροπή που συνήλθε σήμερα...

Αφαίρεση του βραβείου “Γαλάζια Σημαία” από οκτώ (8) ελληνικές ακτές. 4 από αυτές στον Δήμο Δίου Ολύμπου!


Οκτώ (8) ακόμα βραβευμένες από το Διεθνές Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης «Γαλάζια Σημαία» αποσύρθηκαν από τον εθνικό και διεθνή κατάλογο του 2018 και έχασαν το βραβείο τους επειδή δεν πληρούσαν τα αυστηρά κριτήρια του Προγράμματος, όπως διαπιστώθηκε από τις μέχρι τώρα αξιολογήσεις.

Ο πλούτος της ελληνικής φύσης...



Ήξερες ότι πάνω από 900 είδη φυτών και 4.000 είδη ζώων δεν τα συναντάμε πουθενά αλλού στον κόσμο, παρά μόνο στην Ελλάδα;

Κύπελλο Ελλάδας: Η κλήρωση της 4ης φάσης. Μεγάλο ντέρμπι στον 4ο όμιλο.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κλήρωσης της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία οι συμμετέχουσες ομάδες από την Super League, την Football League και την Γ’ Εθνική συγκρότησαν 8 προκριματικούς ομίλους.

Όροι Μνημονίων και Πρεσπών επονείδιστοι. Επιβάλλονται μόνον μετά από στρατιωτική ήττα

Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Και στο Καστελόριζο το 2010 με ΓΑΠ και στην Ιθάκη (2018) με Τσίπρα «η επιπολαιότητα (ή το θράσος ) τρομάζει: Λανσάρεται η συνθηκολόγηση σαν θρίαμβος, η ντροπή σαν περηφάνια, η κοινωνική δεινοπάθηση σαν στρατηγικό κατόρθωμα»

Έκφραση συλλυπητηρίων 2ου ΓΕΛ

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης εκφράζουμε τα εγκάρδια και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στον αγαπητό μας συνάδελφο Καζαντζίδη Χρήστο και στην κόρη του Αναστασία για την πρόωρη και αδόκητη απώλεια της συζύγου και μητέρας, της μακαριστής και αείμνηστης Αγλαΐας.

Πληροφορίες για εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης


Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Το 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"


Σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018  στις 6:00 το απόγευμα στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2 FM και στην εκπομπή η " ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή...

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας θα γίνει την Τετάρτη 19-9-2019, ώρα 19:00 και η έναρξή του 6 & 7-10-2018.

Μετέχουν οι ομάδες:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ"

Σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, η οποία θα γίνει με αφορμή την έναρξη της πολιτιστικής περιόδου 2018-2019, στα γραφεία του Συλλόγου μας (Οδός Σβορώνου 36), την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:00.

Φως στο όργιο των αρπαγών, της λεηλασίας και της οικονομικής εξόντωσης της Ελλάδας από τον γερμανικό στρατό κατοχής

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας "Ο Τόπος μου" ετοιμάζει την έκδοση ενός βιβλίου το οποίο ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα του παρελθόντος και του παρόντος των Ελληνο-Γερμανικών σχέσεων και ενισχύει την ελληνική διπλωματία.

Νέος προπονητής στον Πιερικό ο Μιχάλης Ζιώγας

Σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 μ.μ. στα γραφεία του Πιερικού θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας κ. Μιχάλη Ζιώγα, παρουσία των δημοσιογράφων.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

96 – Ο Νέρβας ανακηρύσσεται Ρωμαίος αυτοκράτορας μετά τη δολοφονία του Δομιτιανού.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΡΙΑΝΔΗ
ΕΥΜΕΝΙΟΣ
ΡΩΜΥΛΟΣ
ΚΑΣΤΩΡ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2018