Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Όπως φέρνει ο αγέρας θύμησες | Βιβλιοπαρουσίαση στην Κατερίνη - Την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, 7 μ.μ. στην Εκάβη

Οι Εκδόσεις University Studio Press, το παράρτημα Πιερίας της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών οι "Ολυμπιάδες", η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Πιερίας και η συγγραφέας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Όπως φέρνει ο αγέρας θύμησες..." της Δέσποινας Καρτσιούνα - Παπαζαχαρία.

Επίσκεψη της Α' Τάξης του τμήματος Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Κατερίνης στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας'

Την Παρασκευή 04 Μαΐου 2018, το τμήμα ''Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών'' της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Κατερίνης επισκέφτηκε τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους. Το τμήμα συνόδευε ο καθηγητής κ. Μωϋσίδης Γρηγόριος.

Τελετή λήξης του 5ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της ΕΟΔνΠ

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης η τελετή λήξης του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος, που διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου».

Διεξαγωγή 2ου Διαγωνισμού Αρχαιογλωσσίας και Αρχαιογνωσίας στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης

Όταν ένας διαγωνισμός, όπως αυτός της Αρχαιογλωσσίας και Αρχαιογνωσίας, επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά, τότε μπορεί να πει κανείς ότι δεν έτυχε, αλλά ΠΕΤΥΧΕ!

Το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Πιερίας, τη ΔΙΔΕ Πιερίας και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Πιερίας διοργανώσαμε την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 για δεύτερη συνεχόμενη σχολική χρονιά με εξαιρετική επιτυχία τον Διαγωνισμό Αρχαιογλωσσίας και Αρχαιογνωσίας...

Εντυπωσιακό βίντεο από την άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης στον Εξομοιωτή Πυρκαγιάς.

Σημαντική η στήριξη των πολιτών και των φορέων της Πιερίας στο έργο του Νοσοκομείου Κατερίνης.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ευγνώμων δηλώνει ο Πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρεται από εθελοντικές ομάδες, φορείς κα συλλόγους αλλά και πολίτες στο έργο του Νοσοκομείου, και μάλιστα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε.

Ηρακλής Θεσσαλονίκης: "Όχι στην απονομή στέψης από την ΕΠΟ".

Μετά τα όσα σχεδιάζουν στην Super League για αλλαγή κανονισμών ώστε να μην υποβιβαστούν ποδοσφαιρικές ομάδες λόγω μη αδειοδότησης (για τον λόγο δηλαδή που υποβίβασαν τον Ηρακλή) η διοίκηση του Ηρακλή προέβη σε μια κίνηση αντάξια της ιστορίας και του ήθους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Διδακτική επίσκεψη της ομάδας Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας στη Θεσσαλονίκη - Όποιος προσπαθεί ανταμείβεται!

Έτσι τη Δευτέρα 30-04-2018 πραγματοποιήθηκε η διδακτική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, την οποία διοργάνωσε η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Πιερίας σε συνεργασία με τον σχολικό σύμβουλο Φιλολόγων κ. Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Η διατροφολόγος Ευαγγελία Παρμαξίδου & τα ενεργειακά ποτά στο ΕΝΕΓΥΛ Κατερίνης

Η διατροφολόγος, Ευαγγελία Παρμαξίδου, επισημαίνει τους κινδύνους από την ευρεία κατανάλωση ενεργειακών ποτών στους εφήβους, με αφορμή την επίσκεψή της και την αντίστοιχη βιωματική δράση, σε ομάδα μαθητών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης (3-5-2018).

Συλλυπητήριο μήνυμα της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας

Η αστυνομική οικογένεια της Δ/νσης Αστυνομίας Πιερίας πενθεί μετά την ξαφνική απώλεια του αγαπητού συνάδελφου και φίλου, Αρχιφύλακα ΣΠΑΝΟΥ Γεωργίου , ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Φ.Σ.Λ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΜΑΪΟY 2018

1) Κυριακή 06/05/2018 : Άγ.Απόστολοι (300 μ.) - Μαστορούλι (1.030 μ.)
Ώρα αναχώρησης από τους Αγ.Αποστόλους (Βροντού): 09:00
Αρχηγός εκδρομής: Κάρκας Μιχάλης
Συνολική διάρκεια: 5 ώρες. Βαθμός δυσκολίας: 3 (κλίμακα 1 – 5)

Με επιτυχία υλοποιήθηκε το 1ο Σχολείο Τουρισμού OnTour-ΟΛΥΜΠΟΥ από την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και το ΙΝΣΕΤΕ

Οι Πιεριείς, άξιοι και περήφανοι Πρεσβευτές του τόπου μας - Στην Πιερία αλλάζουμε και μαζί μας αλλάζει η τύχη του τόπου μας. Αυτό συνειδητοποίησαν και συνομολόγησαν οι 280 επιχειρηματίες και εργαζόμενοι του τουρισμού που με παροιμιώδη ενθουσιασμό και ενδιαφέρον παρακολούθησαν το διήμερο συνέδριο που υλοποίησε το Σχολείο Τουρισμού On Tour Ολύμπου.

65η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1415 - Οι θρησκευτικοί μεταρρυθμιστές Τζον Ουίκλιφ και Γιαν Χους καταδικάζονται ως αιρετικοί από τη Σύνοδο της Κωνσταντίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 4 Μαΐου 2018