Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΛΕΦΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ (λέσχη εφέδρων ενόπλων δυνάμεων) ευχαριστεί θερμά την ΔΟΠ (διασωστική ομάδα Πιερίας) για τα μαθήματα πρώτων βοηθειών που διεξήγαγε στον χώρο της λέσχης.

Οι αγώνες και οι διαιτητές του Σ/Κ για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 15-11-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

Για τα 45 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου

Συμπληρώνονται 45 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, που αποτέλεσε το αποκορύφωμα της αντιδικτατορικής πάλης του λαού και της νεολαίας κατά της χούντας των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου του 1967.

Η Λευτεριά... Θεού πνοή... - Βίντεο για την 152η Επέτειο Ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου από το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι"

Έναρξη λειτουργίας πλατφόρμας για προσλήψεις σε λοιπό επικουρικό προσωπικό

Άνοιξε σήμερα (Πέμπτη 15/11/2018) το μεσημέρι, η ηλεκτρονική εφαρμογή loipoepikouriko.moh.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων υποψηφίων για την πρόσληψη...

Απάντηση του Υπουργείου για τις φήμες περί δήθεν κατάργησης των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων

Με αφορμή φήμες που διοχετεύονται από συγκεκριμένους κύκλους, δημιουργώντας πανικό σε μαθητές και γονείς, ότι δήθεν το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σκοπεύει να καταργήσει τα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία, διευκρινίζονται τα εξής:

152η Επέτειος Ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου από το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι"

Ο σύλλογός μας σε συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος τιμά την Κρήτη της παλικαριάς και της ανδρείας και αποδίδει την ύψιστη και δέουσα τιμή στο Ολοκαύτωμα της Ιεράς Μονής Αρκαδίου!

Ανοίγουν αυλαία οι εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους στα φετινά ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ.

Με αφορμή τη συμπλήρωση, φέτος, 40 ετών από τη θεμελίωση του Καθεδρικού Ναού της Κατερίνης η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Καθεδρικός Ιερός Ναός Θείας Αναλήψεως Κατερίνης...

ΑΠΕΡΓΙΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ''Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ''

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες στο εμπόριο, στις υπηρεσίες, στην παραγωγή. Όλοι στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 28 Νοέμβρη!

17 ΝΟΕΜΒΡΗ: Ημέρα μνήμης και αγώνα


17η Νοέμβρη 1973, ημέρα ιστορικής μνήμης, ημέρα ενός αγώνα που ποτέ μας δε ξεχνάμε.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ - 1000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΟΥΝ

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 3965Β), η Υπουργική Απόφαση ΔΕΑΦ 1128500ΕΞ2018/2018, η οποία τροποποιεί την ισχύουσα ΚΥΑ 45231/20-4-2017 για τη ρύθμιση υποχρέωσης...

Άνοιξαν οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής για τους εθελοντές του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας. Περίπου σε τρεις εβδομάδες από σήμερα θα ξεκινήσει η λειτουργία του 5ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στην αυλή του Καπνικού Σταθμού στην οδό Φλέμινγκ, την οποία αρχίσαμε να προετοιμάζουμε από τα τέλη του Σεπτέμβρη.

Εστία μόλυνσης σπίτι στο Αιγίνιο

Υγειονομική βόμβα εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Αιγινίου σε σπίτι ηλικιωμένων μετά από καταγγελία κατοίκων και παρέμβαση του εισαγγελέα.

14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων


Στο σχολείο μας ξεκίνησε η υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, δράσεων και επισκέψεων για το σχολικό έτος 2018-19.

Ανάκληση μη ασφαλών κατεψυγμένων ιχθυηρών από τον ΕΦΕΤ


Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων, στο πλαίσιο του Προγράμματος...

Πρόσκληση στην Ημερίδα "Διαχρονική Μακεδονία: Όψεις Ιστορίας, Γεωγραφίας και Πολιτισμού" την Τρίτη 20-11-2018 ώρα 7:00 μμ στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα

Το Σωματείο «Οι Φίλοι του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα» σας προσκαλεί την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, ώρα 19:00, στην Ημερίδα Διαχρονική Μακεδονία: Όψεις Ιστορίας, Γεωγραφίας και Πολιτισμού.

Για την σίτιση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πιερίας

Με το υπ. αρ. 178920/ΓΔ5/24-10-2018 του ΥΠ.Π.Ε.Θ. υπενθυμίζεται στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς η δυνατότητά τους να σιτίζονται στις στρατιωτικές λέσχες. Ωστόσο στον αναρτημένο πίνακα που μπορεί να βρει κανείς στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2 FM


Σήμερα Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 στις 6:00 το απόγευμα ακούστε την ραδιοφωνική εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή.

Προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα στο Αιγίνιο

Η διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Αιγίνιο και η προετοιμασία της «Αυλής του Αϊ Βασίλη» ήταν το θέμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημαρχείο Αιγινίου.

Ποιος θα γίνει Διευθυντής στο ΕΕΕΕΚ;

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

565 - Ο Ιουστίνος Β΄ διαδέχεται τον θείο του, Ιουστινιανό Α΄, ως αυτοκράτορας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΓΟΥΡΙΑΣ
ΣΑΜΩΝΑΣ
ΑΒΙΒΟΣ
ΕΥΨΥΧΙΟΣ


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 15 Νοεμβρίου 2018