Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Τι καλύτερο από το να τελειώνει μια ημέρα με ένα υπέροχο φεγγάρι πάνω από την Κατερίνη...


Απώλεια τσάντας με σημαντικά έγγραφα.

Χάθηκε στο πάρκο Κατερίνης γυναικεία τσάντα χρώματος λευκό με λουράκι και περιείχε σημαντικά έγγραφα, ταυτότητες κ.α.

ΒΙΝΤΕΟ - Η ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στην Κατερίνη. (3/6/18)

Δείτε την ομιλία του Πρόεδρου του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη στο πνευματικό κέντρο Κατερίνης (3/6/18). Τι λέει για την Μακεδονία, την μήνυση για "Εσχάτη προδοσία" και τι μήνυμα στέλνει στον ελληνικό λαό.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Κυριακή στις 18.00 μ.μ.

Μνήμες του παρελθόντος θα ζήσουν οι Κατερινιώτες φίλαθλοι την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 στις 18.00 μ.μ. στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Αλμωπός Αριδαίας στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.

47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ/ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ

47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ/ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ - Για πρώτη φορά στο χώρο της Μουσειακής Αποθήκης Μακρυγιάλου η εκδήλωση του Φεστιβάλ Ολύμπου για τις αρχαιότητες της Β. Πιερίας.

Σύλληψη στην Κατερίνη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Συνελήφθη σήμερα (25 Αυγούστου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 25χρονος ημεδαπός προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα...

Η νέα εγκύκλιος για τα σχολικά γεύματα στα σχολεία. Τι αλλάζει - Ποια σχολεία του Δήμου Κατερίνης συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η νέα εγκύκλιος για την διανομή σχολικών γευμάτων στα σχολεία. Δείτε τι ισχύει για την νέα σχολική χρονιά και ποια σχολεία του Δήμου Κατερίνης συμμετέχουν στο πρόγραμμα "σχολικά γεύματα".

Ο νταής της γειτονιάς μας


Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης

Ο νέο-οθωμανικός παραλογισμός ολόκληρης της «Φαμίλιας Ερντογάν» δεν γνωρίζει κανένα απολύτως όριο. Δεν έχει καμιά απολύτως λογική συνέπεια. Δεν παρουσιάζει καμιά απολύτως ομοιομορφία – έστω, τουλάχιστον για τα ίδια ακριβώς θέματα. Όλα κρίνονται από το «στιγμιαίο» συμφέρον της «Φαμίλιας» και κατά το δοκούν.

Πρεμιέρα σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. (Πρόγραμμα)

Κάθε πρεμιέρα περιέχει την προσμονή για κάτι καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Το "παρελθόν" της Superleague πάντως δεν μας γεμίζει με αισιοδοξία...

Μέχρι το 1935 κανείς δεν μιλούσε για Μακεδόνες

- Άρθρο μου στην ΕΣΤΙΑ της 18ης Αυγούστου
- Από Δημήτριο Καραμήτσο 


Η αρχαία Μακεδονία βρισκόταν πάντοτε στα όρια της σημερινής ελληνικής Μακεδονίας με ελάχιστες διαφορές.

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ (ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

357 - Μάχη του Στρασβούργου: Ο Ιουλιανός, καίσαρας (αναπληρωτής αυτοκράτορας) και ανώτατος διοικητής του ρωμαϊκού στρατού στη Γαλατία, επιτυγχάνει σημαντική νίκη εναντίον των Αλαμαννών στο Στρασβούργο.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 25 Αυγούστου 2018