Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Τελικό 3-0 ο Ηρακλής θεσσαλονίκης την Καλλονή. Χατ-τρικ ο Βέλλιος!

Με τρία γκολ του καλύτερου Έλληνα επιθετικού που υπάρχει αυτή την στιγμή.
Όχι ο Απόστολος Βέλλιος δεν παίζει στην Εθνική Ελλάδος... είναι παίκτης του Ηρακλή.
Και δεν πρόκειται να παίξει Εθνική ο Βέλλιος γιατί θα ανέβει η αξία του..
Ο Απόστολος Βέλλιος θα παίξει Εθνική μόλις τον αγοράσει ο Ολυμπιακός...
Πάτε στοίχημα;

Τέλος στην φημολογία…


Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το χώρο των τριών στρατοπέδων (Ανδρομάχη, Σβορώνος, Νεοκαισάρεια) μετά από μια έντονη φημολογία ότι εκτελούνται έργα για την εγκατάσταση προσφύγων στους συγκεκριμένους χώρους.

Από το να ακούμε το κοντό και το μακρύ του καθενός, πήγαμε είδαμε με τα μάτια μας ότι τίποτα δεν συμβαίνει όλα είναι εγκαταλελειμμένα και εκτός από αδέσποτα σκυλιά δεν υπάρχει τίποτα το ενδιαφέρον εκεί.

10 ΘΕΜΑΤΑ/ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΟ 2016.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ. ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΙΚΗ ΛΙΜΝΗ.

2)ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΣΝΙΑΣ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2016/ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ,(ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΡΒΩΒ ΚΑΙ ΚΡΟΑΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΕΟΥΜ/ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Στο ρελαντί ο Ηρακλής, 2-0 την Καλλονή στο ημίχρονο, στην παγωμένη Θεσσαλονίκη.


Τα δυο γκολ του Ηρακλή ποιος άλλος... ο Απόστολος Βέλλιος!

ΕΥΧΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ

 Καλή Πρωτοχρονιά σε εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2016 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!

Καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και πολύ ποδήλατο!



Ευχόμαστε το 2016 να φέρει θετικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης και χρήσης των μέσων μετακίνησης, στην οδηγική νοοτροπία και στην περιβαλλοντική συνείδηση.
Πέρασε μία δυναμική χρονιά, με πολλές δράσεις και στόχους που υλοποιήθηκαν με επιτυχία. Συνεχίζουμε και το νέο έτος με όρεξη και φυσικά την αγάπη μας για το ποδήλατο.
Σας περιμένουμε στις δράσεις μας! Ελάτε στην ποδηλατική μας παρέα, ενημερωθείτε από τη σελίδα μας www.podilatikiapodrasi.gr ή από τις ομάδες μας στα κοινωνικά δίκτυα facebook και στο twitter.
Χρόνια πολλά!
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το διοικητικό συμβούλιο