Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

"ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΑΙ"


Ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας της Σοφίας Μαυρίδου στον καρδιολόγο κο Παναγιώτη Ταρενίδη

Ευχαριστίες στον φίλο και γιατρό μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε εγώ και η οικογένειά μου, στον καρδιολόγο κο Παναγιώτη Ταρενίδη, ο οποίος ως φίλος και προσωπικός γιατρός κούραρε με ανθρωπιά και υψηλό επαγγελματισμό την περίοδο της ασθένειας του, τον εκλιπόντα σύζυγο, πατέρα και παππού ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖ. ΜΑΥΡΙΔΗ.

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πιερίας-Ημαθίας-Πέλλας.


Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας (Ο.Ε.Δ.Δ.Π.Η.Π.) σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τον νόμο του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού – ΦΕΚ 125Α Νόμος 4403/ 07-07-2016 – οι επιχειρήσεις ενοικιαζομένων δωματίων-διαμερισμάτων και τουριστικών κατοικιών έχουν την υποχρέωση ανάρτησης σε εμφανές σημείο Καρτέλας Ενημέρωσης Πελάτη, τις οποίες θα προμηθεύονται από την Ομοσπονδία ή από τους κατά τόπους συλλόγους όπου είναι μέλη.

Εικόνες της Ελληνικής υπαίθρου με τον φακό της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εικόνες της Ελληνικής υπαίθρου με τον φακό της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΣΥΝΑΥΛΙΑ -ΓΚΡΑΒΑΣ -ΛΕΚΚΑΣ-ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΙΟΥ


Ευχαριστήρια μήνυματα της οικογένειας της Σοφίας Μαυρίδου


1) Ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας της Σοφίας Μαυρίδου για τη στήριξη στο πένθος τους.
2) Ευχαριστήριο προς το Διοικητή και τους θεράποντες ιατρούς των Επειγόντων Περιστατικών και της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Αποζημιώσεις ύψους 15.960.544,44 καταβάλλει ο ΕΛ.Γ.Α. για ζημιές στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο

Ο ΕΛ.Γ.Α. πρόκειται να καταβάλει μεθαύριο, Τετάρτη 10 Αυγούστου, 15.960.544,44 ευρώ σε 15.982 δικαιούχους για ζημιές που υπέστη η φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο τους, κυρίως μέσα στο 2015.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝ.ΕΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Το πολιτικό γραφείο των ΑΝΕΛ εύχεται στον ΜΥΣΤΡΙΔΗ ΑΝΕΣΤΗ με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του ως διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του υπομονή και εργατικότητα.

Δελτίο Τύπου : Ενίσχυση ρευστότητας ύψους 107 εκατ. ευρώ σε 100.000 αγρότες.

Σε πληρωμές συνολικού ύψους 107 εκατ. ευρώ σε 100.000 αγρότες προχωρά αυτήν την εβδομάδα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Συγκεκριμένα, μετά και την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα καταβάλει 91 εκατ. ευρώ σε 84.000 δικαιούχους παραγωγούς για την Εξισωτική Αποζημίωση έτους 2015.
Επίσης, από τον ΕΛΓΑ θα καταβληθούν αποζημιώσεις ύψους 16 εκατ. ευρώ σε 16.000 παραγωγούς για ζημιές στη φυτική και ζωική παραγωγή του έτους 2015.

«Τακτική Γ.Σ. μελών Ε.Π.Σ. Πιερίας»


Ύστερα από την 80 / 14-06-2016 απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Πιερίας, η διοίκηση της,
Σ Υ Γ Κ Α Λ Ε Ι
Την Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών σωματείων για την 17-8-2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ»

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λ.Ε.Κ


Την περασμένη Πέμπτη, αντιπροσωπεία της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης είχε συνάντηση με το νέο διοικητή του νοσοκομείου Κατερίνης για να του επιδώσει ένσταση κατά της αλόγιστης απόφασης που πήρε το Δ.Σ. του Νοσοκομείου στις 21-7-2016 , με την οποία ζητά από την Λ.Ε.Κ να παραδώσει το χώρο όπου στεγάζεται, (κυλικείο παλιού νοσοκομείου). Μια απόφαση, με την οποία η διοίκηση, ούτε λίγο ούτε πολύ, πετάει στο δρόμο πάνω από 300 οικογένειες, και τη θέση τους παίρνει το ΚΟΙΣΠΕ για να κάνει κυλικείο(!).

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΑΥ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Πανηγύρισε με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια ο Στρατιωτικός Ναός του Κέντρου Αποκαταστάσεως Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) της 1ης Μεραρχίας Βέροιας, που βρίσκεται στην Παραλία Λεπτοκαρυάς Πιερίας

ΥΠΟΔΟΧΗ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Το Σάββατο 6 Αυγούστου, σύμφωνα με αρχαίο εκκλησιαστικό έθος, πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη πάνδημη υποδοχή τεμαχίου ιερού λειψάνου του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Διονυσίου του εν Ολύμπω, Προστάτου και Εφόρου πάσης Πιερίας.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 8 Αυγούστου 2016