Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία, το δείχνει ζωντανά το 4Ε. Όσο για την ΕΡΤ μάλλον θα δείχνει το "Κυριακή στο Χωριό..."

Νέο Δ.Σ. στο Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας "ΟΛΥΜΠΟΣ"

Νέο Δ.Σ. στο Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας "ΟΛΥΜΠΟΣ"
Την Δευτέρα 29/01/2018 πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, του σωματείου μας, το οποίο συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 01/02/2018, και συστάθηκε ως εξής: 

Φ.Σ.Λ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Φ.Σ.Λ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
1) Κυριακή 04/02/2018: Λιτόχωρο (300 μ.) – Γκόλνα (1.032 μ.) – Άνω Τσουκνίδα (1.506 μ.) Κοινή ανάβαση με την Ορειβατική Αναρριχητική Λέσχη Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Λ.Θ.) Ώρα αναχώρησης από τα γραφεία του συλλόγου: 08:00. Αρχηγός εκδρομής: Καρανικόλας Αναστάσιος 

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ: Μην εφαρμόζεται την υποχρεωτική παραμονή 30 ωρών στο σχολείο.

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ: Μην εφαρμόζεται την υποχρεωτική παραμονή 30 ωρών στο σχολείο.
Σύσσωμα τα συνδικαλιστικά όργανα των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλούν δασκάλους και καθηγητές να μην εφαρμόσουν την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για την υποχρεωτική παραμονή 30 ωρών στα σχολεία.

Εορτασμός Αγίου Τρύφωνα στο Κίτρος Πιερίας

Εορτασμός Αγίου Τρύφωνα στο Κίτρος Πιερίας
Εορτασμός Αγίου Τρύφωνα την 1η Φεβρουαρίου 2018 και στο Κίτρος Πιερίας τίμησαν τον προστάτη των αμπελιών, με χορό, κρασί από παραγωγούς του τόπου και φυσικά πολλούς ψητούς μεζέδες κρεάτων, που ψήνανε φίλοι και μέλη του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου.


7η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Συλλόγου Κρητών Πιερίας "Το Ξαθέρι"

Σας γνωστοποιούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «Το Ξαθέρι», στη συνεδρίαση του στις 14/01/2018 αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το άρθρο 27 του καταστατικού του Συλλόγου.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας η ημερίδα της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ με κεντρικό ομιλητή το μέλος της Εθνικό Καθηγητή και Διεθνή Κομισάριο ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΝΑΤΖΗ.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΠΕ ΑΝ.ΟΛΥΜΠΟΥ 31-01-2018

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου, ως κομβικός συνεργάτης στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο: «Απορρίμματα: τα χρήσιμα…άχρηστα »...

Προβολή της Δευτέρας από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης συνεχίζει τις προβολές της την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου με την ταινία ‘Χωρίς αγάπη. Οι προβολές γίνονται στις 19.00 και 21.30, στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου Ευκαρπίδη.

Σύλληψη για κατοχή βεγγαλικών

Συνελήφθη χθες (31-1-2018) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 40χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 κροτίδες. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στο συλλαλητήριο της Αθήνας

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στο συλλαλητήριο της Αθήνας
Κατόπιν απόφασης του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη κ. Γεωργίου, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος θα συμμετάσχει στο μεγάλο εθνικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την προσεχή Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Εξιχνιάσθηκαν απάτες σε βάρος δικαιούχων αναπηρικών συντάξεων και επιδομάτων

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 60χρονου πρώην υπαλλήλου δημόσιας υπηρεσίας ασφάλισης. Αποσπούσε χρηματικά ποσά από ασφαλισμένους ως επιστροφές για δήθεν λάθος υπολογισμό των χρημάτων που δικαιούνταν.

«ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ» - Ανικανότητα και κοροϊδία.

«ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ» - Ανικανότητα και κοροϊδία.
Του Φώντα Μπαραλιάκου
Οικονομολόγου – Συμβούλου επιχειρήσεων


Προφανώς οι περισσότεροι θα γνωρίζετε το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον». Είναι ένα συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες, στην ουσία τους χρηματοδοτεί μέρος της συνολική δαπάνης, προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ "ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ"

Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Εφέσου «Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» Καλούνται τα μέλη του συλλόγου στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00 (06:00 μ.μ.) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Εφέσου, με τα παρακάτω Θέματα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ & ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Από τους : Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα και Κίνηση Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν ανακοινώνονται χρηστικές οδηγίες για όσους και όσες μεταβούν στην Αθήνα στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Για έναν ξεχωριστό άνθρωπο

Συχνά στη ζωή μας συναντάμε ιδιαίτερους και σημαντικούς χαρακτήρες ανθρώπων που αξίζουν αναφοράς και προβολής σε έναν κόσμο που φτωχαίνει καθημερινά σε πρότυπα και ιδανικά.

Έναν τέτοιο άνθρωπο γνώρισα κι εγώ πριν από χρόνια. Έναν άνθρωπο που σε καμιά περίπτωση δεν σου δίνει εξαρχής την εικόνα που κρύβει μέσα του η καλή του καρδιά. 

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΚΗΦΑΑ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΚΗΦΑΑ
Tην Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών (Κ.Η.Φ.Α.Α.) του Γ.Ν.Κ.-Ψ.Τ., έκοψε την Αγιοβασιλιάτικη πίτα στο χώρο στέγασής του. Στη γιορτή παραβρέθηκαν εκτός από το προσωπικό και τα μέλη, συγγενείς και φροντιστές τους, καθώς και ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας. 

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας. (ΦΩΤΟ)

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας. (ΦΩΤΟ)
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Κατερίνη τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεωργίου.

ΒΙΝΤΕΟ -ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Οι αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες της Πιερίας στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. (ΦΩΤΟ)

Οι αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες της Πιερίας στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. (ΦΩΤΟ)
Δείτε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας που πρώτευσαν στα Γράμματα, τις Τέχνες και τον Αθλητισμό, και των δέκα πρώτων εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2016-2017.

Το επίσημο βίντεο του συλλαλητηρίου της Αθήνας για την Μακεδονία!


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2018