Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ & ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Από τους : Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα και Κίνηση Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν ανακοινώνονται χρηστικές οδηγίες για όσους και όσες μεταβούν στην Αθήνα στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

1) Σταθμοί Μετρό Συντάγματος , Πανεπιστημίου και Ομονοίας θα παραμείνουν κλειστοί για λόγους ασφαλείας.

2) Όλα τα λεωφορεία όταν φτάσετε στα τελευταία διόδια Αθηνών θα κατευθυνθείτε και θα συνοδευτείτε προς το Σύνταγμα από αστυνομικές δυνάμεις για λόγους ασφαλείας. Για τον ίδιο λόγο ενδέχεται να ζητηθούν από μας ή την αστυνομία ο αριθμός πινακίδας σας και το σύνολο των ατόμων που μεταφέρετε.

3) Τα λεωφορεία που θα έρθουν από την Εθνική Οδό-Λεωφόρο Συγγρού , θα σταθμεύσουν, στο Σταθμό του Μετρό Φιξ έως την συμβολή αυτής με την Λεωφόρο Αμαλίας. Από εκεί οι διαδηλωτές πεζοί θα κατευθύνονται προς τον χώρο συγκέντρωσης.

4) Τα λεωφορεία που θα έρθουν από Λεωφόρο Κηφισίας , θα σταθμεύσουν, στο “Μπάντμιντον” στην λεωφόρο Κατεχάκη-Κοκκινοπούλου στο ανερχόμενο ρεύμα αυτής μετά το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Από εκεί οι διαδηλωτές θα κατευθύνονται προς τον χώρο συγκέντρωσης μέσω του Σταθμού του Μετρό Κατεχάκη έως αυτόν του Ευαγγελισμού όπου θα αποβιβάζονται.

5) Παρατηρείται το φαινόμενο από πολλά σημεία αναχωρήσεων να έχουν εξαντληθεί οι διαθέσιμες θέσεις αλλά να μη μας ενημερώνετε με αποτέλεσμα το δρομολόγιο σας να εξακολουθεί να υπάρχει στη λίστα αναχωρήσεων! Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας, για να το αφέρουμε

6) Όντως τα περισσότερα δρομολόγια από τα καταγεγραμμένα στην λίστα αναχωρήσεων έχουν γεμίσει αλλά -- ΔΕΝ -- φέρουμε ευθύνη εμείς γι' αυτό, δεν διοργανώνουμε εκδρομές, δεν καθορίζουμε τις τιμές και ουδεμία σχέση έχουμε με τα τουριστικά πρακτορεία.

7) Οποιοδήποτε λεωφορείο που θα φτάσει στα τελευταία διόδια Αθήνας φέρει εμφανή λογότυπα αθλητικής ομάδας κτλ ΔΕΝ θα του επιτραπεί η είσοδος στην Αθήνα


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ:


• ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ που φέρουν αντίστοιχα γιλέκα

• ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

• ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Η ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ

• ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΥΤΑ ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ