Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Πανελλήνιο Εφήβων Κατερίνη: ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣΕ Δούκα 58-93

Πανελλήνιο Εφήβων Κατερίνη: ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣΕ Δούκα 58-93
Ο Δούκας επικράτησε με 58-93 του Πιερικού Αρχέλαου στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της τελικής φάσης του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Ο Δούκας, εκμεταλλευόμενος το γρήγορο 8-0 που έκανε, πήρε την ψυχολογία με το μέρος του και 4’ 47” πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου έφτασε τη διαφορά σε διψήφιο επίπεδο (3-14) και έκλεισε την περίοδο προηγούμενος με δεκατέσσερις πόντους (6-20).

Παρουσίαση Α Βοηθειών στον ΟΑΕΔ – ΕΠΑΣ Κατερίνης από την Διασωστική Ομάδα Πιερίας (Δ.Ο.Π)

Παρουσίαση Α Βοηθειών στον ΟΑΕΔ – ΕΠΑΣ Κατερίνης από την  Διασωστική Ομάδα Πιερίας (Δ.Ο.Π)
Παρουσίαση Α Βοηθειών στον ΟΑΕΔ – ΕΠΑΣ Κατερίνης. Για δεύτερη φορά φέτος η Διασωστική Ομάδα Πιερίας (Δ.Ο.Π.) μετά από πρόσκληση του προσωπικού του ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ Κατερίνης, ενημέρωσε σπουδαστές και εκπαιδευτικό προσωπικό μέσα από μία διαδραστική παρουσίαση...

Σοβαρό τροχαίο πριν από λίγο στην Ν. Χράνη Πιερίας. (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό τροχαίο πριν από λίγο στην Ν. Χράνη Πιερίας.Τροχαίο με μεγάλες υλικές ζημιές έγινε πριν από λίγο στο 4ο χιλιόμετρο Κατερίνης- Ν. Χράνης.

Το τροχαίο έγινε στην γνωστή στροφή της Ν. Χράνης όπου οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο.

Αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου.


Πανελλήνιο Εφήβων Κατερίνη: Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΣΠ Προμηθέας 78-75

Πανελλήνιο Εφήβων Κατερίνη: Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΣΠ Προμηθέας 78-75
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 78-75 του Προμηθέα στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της τελικής φάσης του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ένα 5-0 στο πρώτο ενάμισι λεπτό του αγώνα, γεγονός που του έδωσε το προβάδισμα στο πρώτο μισό της πρώτης περιόδου, με τον Προμηθέα να προσπερνά με 11-12, 5’ 18” πριν την ολοκλήρωσή της.

Πείτε μας που θα πάτε; Η ψηφοφορία της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ"...



Την Δευτέρα 1 Μαΐου το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί όλους σε συγκέντρωση για τον εορτασμό της κορυφαίας μέρας της εργατικής τάξης, της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Εσείς τι θα κάνετε εκείνη την ημέρα;

Λίγο περισσότερος σεβασμός στην Ελληνική Σημαία δεν βλάπτει. Αυτή η εικόνα δεν μας άρεσε...

Λίγο περισσότερος σεβασμός στην Ελληνική Σημαία δεν βλάπτει. Αυτή η εικόνα δεν μας άρεσε...

Σαν... μεσίστια ήταν η Ελληνική Σημαία σήμερα στο χωριό των μεταναστών στην Κάτω Μηλιά.
Τοποθετημένη πρόχειρα πάνω σε ένα... στύλο φωτισμού στο κέντρο του χωριού και δίπλα από τον κάδο σκουπιδιών...

Πανελλήνιο Εφήβων Κατερίνη: ΑΣ ΠΑΟΚ - ΓΣ Εργοτέλης 63-36

Πανελλήνιο Εφήβων Κατερίνη: ΑΣ ΠΑΟΚ - ΓΣ Εργοτέλης 63-36
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 63-36 του Εργοτέλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της τελικής φάσης του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Καλύτερος του αντιπάλου του ήταν στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος άρχισε να παίρνει διαφορά μετά τα μισά της περιόδου, η οποία έφτασε σε διψήφιο επίπεδο (16-6) 2’ 12” πριν το ολοκλήρωσή της, ενώ στο τέλος της προηγήθηκε με 18-11.

Παρουσίαση βιβλίου

Παρουσίαση βιβλίου

Τen - Τen Run (Δέκα στο Δέκα) 2017.

Τen - Τen Run (Δέκα στο Δέκα) 2017.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΛΜ. & ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 1 ΧΛΜ. ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. 

Κυριακή 28 Μαΐου 2017 & Ώρα 11:00 π.μ.

O Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία “Ten - Τen Run” (Δέκα στο Δέκα), καθώς και παιδικό αγώνα 1χλμ., στο Μοσχοχώρι του Δ. Κατερίνης, Ν. Πιερίας. 

Σε εξωδικαστική ρύθμιση και τα «κόκκινα» αγροτικά δάνεια με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου

Ανακούφιση σε χιλιάδες Έλληνες αγρότες αναμένεται να δώσει η πρωτοβουλία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη για την οριστική διευθέτηση όλων των «κόκκινων» δανείων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και ταλανίζουν σημαντική μερίδα εργαζόμενων στον πρωτογενή τομέα.

Κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για την Πρωτομαγιά

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ. Αγρότες – αγρότισσες. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ την Δευτέρα 1η του Μάη στις 10:30 το πρωί στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων, ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, κατά τη διάρκεια εορτασμού της Πρωτομαγιάς


Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς 2017, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, με στόχο τη μείωση των κυκλοφοριακών προβλημάτων και την αύξηση του βαθμού οδικής ασφάλειας για την αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως εξής :

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς
Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της εορταστικής περιόδου της Πρωτομαγιάς, λαμβάνει αυξημένα μέτρα τροχονομικής αστυνόμευσης για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη ατυχημάτων, στο οδικό δίκτυο της χώρας. 

Γραφείο τύπου ΠΑΜΕ - ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

Γραφείο τύπου ΠΑΜΕ - ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ
Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά.
Η 1η Μάη μας βρίσκει στο μάτι του ιμπεριαλιστικού κυκλώνα. Οι εστίες των πολεμικών συγκρούσεων εκτείνονται από την Ουκρανία, τη Μαύρη Θάλασσα, τα Βαλκάνια και το Αιγαίο ως την Ανατολική Μεσόγειο, την Εγγύς και Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Ακτινίδια 1,80 ευρώ το κιλό


Γράφει, ο Θόδωρος Δημητριάδης
Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, ούτε τέσσερις, ούτε πέντε.
Έξι (6) φορές ακριβότερα πουλιούνται τα ακτινίδια, από όσο τα πούλησε ο παραγωγός στον έμπορα.
Τριάντα λεπτά (0,30) πήρε ο παραγωγός για την αγωνία και τον κόπο του όλη τη χρονιά...

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ
Έφθασε στην Τανζανία 4μελής εκκλησιαστική αντιπροσωπεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, προκειμένου να λάβει μέρος στην τελετή Ενθρόνισης του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου.

Πανελλήνιο Εφήβων: ΑΣΠ Προμηθέας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 76-61

Πανελλήνιο Εφήβων: ΑΣΠ Προμηθέας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 76-61
Ο Προμηθέας επικράτησε με 76-61 του στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της τελικής φάσης του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Ο Προμηθέας κατάφερε να πάρει μία διαφορά έξι πόντων στο ξεκίνημα του αγώνα, καθώς προηγήθηκε με 11-3, 6’ 41” πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, ενώ 3” 28” πριν την ολοκλήρωσή του η ομάδα της Πάτρας έφτασε τη διαφορά σε διψήφιο επίπεδο (20-10). Στην συνέχεια ο Πιερικός Αρχέλαος ισορρόπησε το παιχνίδι και η λήξη του δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα της Πάτρας να προηγείται με 30-18.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 28 Απριλίου 2017

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 28 Απριλίου 2017
*5ο Γυμνάσιο Κατερίνης