Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

-ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΕΣΑΙ- ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ


Σε είδα πάλι, στο όνειρό μου,
Να μου γελάς ειρωνικά,
Να προσπερνάς, το είδωλό μου,
Το μάτι να μου κλείνεις πονηρά.
- Ρ- 
Την νύχτα πάντα χάνεσαι,
Ποιος ξέρει που γυρίζεις,
Την μέρα εμφανίζεσαι,
Τις σκέψεις μου ζορίζεις.
Γνωστοί και φίλοι με ρωτούν

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ, ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ… ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!!!!!!!!!


ΕΛΑΤΕ!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

Συναυλία με την Αρετή Κετιμέ, το Γιάννη Τσιάμη και τους «Ιχνηλάτες της παράδοσης»

Συναυλία με την Αρετή Κετιμέ, το Γιάννη Τσιάμη και του «Ιχνηλάτες της παράδοσης»
 Πραγματοποιήθηκε χθες 16 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αιγίνιο, εορταστική συναυλία με την Αρετή Κετιμέ, το Γιάννη Τσιάμη και τους  «Ιχνηλάτες της παράδοσης» στο χώρο εκδηλώσεων της 90ης Εμποροπανήγυρης με ιδιαίτερη επιτυχία. Mε την παρουσία του δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού, του αστυνομικού διευθυντή Πιερίας, ιερέων, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορέων, συλλόγων και πλήθους δημοτών, εκθετών και επισκεπτών ολοκληρώθηκε η τρίτη εκ των τεσσάρων προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων της εμποροπανήγυρης.

Αν βαρέθηκες, αν κουράστηκες, τώρα είναι η ώρα


Βρεθήκαμε στο πεζοδρόμιο πριν από τέσσερα χρόνια. Όχι στα πλαίσια κάποιας αγωνιστικής κινητοποίησης. Άλλωστε δεν ήμασταν συνδικαλιστές αλλά εκπαιδευτικοί του καναπέ, όπως πιθανώς κι εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο.

Ήμασταν αγανακτισμένοι και θυμωμένοι, αλλά κατά βάση κλαίγαμε τη μοίρα μας, λέγοντας ο καθένας από μας τον πόνο του και τα παράπονά του στον άλλο. Δεν ήμαστε δυο αλλά τρεις και δεν περνούσε από το μυαλό ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε χίλιοι δεκατρείς. Κι εκεί, στο πεζοδρόμιο, κάποιος πέταξε την ιδέα.

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 16-9-16ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ,ΠΙΣΤΕΩΣ,ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΟΝ Ι.ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟΝ ΣΒΟΡΩΝΟ.


ΚΚΕ Πιερίας: «Οδικός χάρτης» και ψίχουλα

Το κοντέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει ήδη αρχίσει να «γράφει» πολλά χιλιόμετρα στον αντιλαϊκό «οδικό χάρτη» για τη λεγόμενη «δίκαιη ανάπτυξη» που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, στη ΔΕΘ. 

Σε αυτήν τη διαδρομή, το σίγουρο είναι ένα: Οτι ο στόχος οι επιχειρηματικοί όμιλοι να τρέχουν με χίλια σημαίνει συντρίμμια για τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, τις ανάγκες του λαού, αφήνοντας μόνο κάποια ψίχουλα, ίσα ίσα για να αναπαράγεται και να συντηρείται η εργατική δύναμη σαν καύσιμο για τα κέρδη του κεφαλαίου και για να μετριάζεται η λαϊκή αγανάκτηση.

Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς


Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την ανάγκη μετεγκατάστασης του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Ερώτηση προς τους κ.κ. Υπουργούς Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων & Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης ιδρύθηκε το 2000 με το υπ’ αριθ. 1066 Ττ.Β΄/30-08-2000 ΦΕΚ και έκτοτε λειτουργεί με πολλές δυσκολίες λόγω των ανεπαρκών εγκαταστάσεων. Αρχικά στεγάστηκε στο χώρο του πρώην ΚΕΓΕ. Σε πρώτη φάση μεταφέρθηκε στον διπλανό χώρο της πρώην Υπηρεσίας Εγγείων Βελτιώσεων (ΥΕΒ). Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν αίθουσες προκατασκευασμένες για τις ανάγκες διδασκαλίας των γενικών και μουσικών μαθημάτων. Έκτοτε το σχολείο λειτουργεί στις εγκαταστάσεις αυτές, στο χώρο του πρώην ΥΕΒ και σε τμήμα του πρώην ΚΕΓΕ.

«Κίνημα της πατάτας»: Αυτόν τον αγώνα δεν θα τον χάσουμε!

Το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016, στον χώρο πάρκινγκ Δικαστηρίων Κατερίνης (οδός Φλέμινγκ), θα πραγματοποιηθεί η 63η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.


Πρόκειται για την σημαντικότερη διανομή στα 4 χρόνια δράσης της ομάδας, διότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει άμεσα την διάλυση του κινήματος που έχει ανακουφίσει χιλιάδες νοικοκυριά.

Θα είμαστε όλοι εκεί! Θα είμαστε εκεί, στον χώρο που ξεκίνησε «το κίνημα της πατάτας».

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 2016