Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Άργος Ορεστικό – Πιερικός Αρχέλαος 78-73| Β΄εθνική ανδρών


Η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο για τα δεδομένα της εποχής αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την πολύ ισχυρή ομάδα του Ορεστικού Άργους.

Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ Ζ΄ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου εορτάστηκε και στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος η μνήμη των Οσίων και Θεοφόρων Πατέρων της εν Νικαία Ζ΄ Οικουμενικής Συνόδου (787 μ.Χ.).

Κατερίνη: Έσωσαν τον σκύλο που ζούσε αλυσοδεμένος μέσα στις λάσπες (Βίντεο)


Με τη συνδρομή του Α.Τ. Κατερίνης και μετά από εισαγγελική εντολή κατασχέθηκε χθες λίγο μετά τις 19:00 το σκυλί που ζούσε αλυσοδεμένο κάτω από άθλιες συνθήκες σε μια μάντρα με οικοδομικά υλικά στην περιοχή του νοσοκομείου της Κατερίνης.

Η Γλυκερία Βασιλειάδου που ενημερώθηκε για την κατάσταση του ζώου από γείτονες – οι οποίοι δεν ήθελαν να κάνουν οι ίδιοι την καταγγελία – πήγε στη μάντρα στις 9 Οκτωβρίου τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο και χθες ζήτησε την κατάσχεση του σκυλιού και την ποινική δίωξη του ιδιοκτήτη του από την Εισαγγελία Κατερίνης προσκομίζοντας το οπτικοακουστικό υλικό.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ) ΒΙΝΤΕΟ.


Τα σημερινά αποτελέσματα:

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 78-73 (ΤΕΛΙΚΟ)


Π.Α.ΜΕ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ


Η Γραμματεία  του Π.Α.ΜΕ.  Πιερίας καλεί  τα Διοικητικά  Συμβούλια  των πρωτοβάθμιων Σωματείων και συλλόγων στο δημόσιο και τον Ιδιωτικό  Τομέα,  γενικότερα καλεί όλους τους εργαζόμενους  σε σύσκεψη τη Δευτέρα  12 Οκτωβρίου στις 7μμ, στην αίθουσα  του Εργατικού  Κέντρου  Κατερίνης, με θέμα:

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ


Στην ετήσια Τακτική Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος συμμετείχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος από 6-9 Οκτωβρίου.
Της Συνόδου προήδρευσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ενώ συμμετείχαν 79 Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος. Απουσίαζε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Νικόλαος, λόγω ασθενείας.

Η ψηφοφορία της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ»



Επίκαιρο θέμα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΔ.
Αυτοί είναι οι υποψήφιοι:
Άδωνις Γεωργιάδης
Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Κυριάκος Μητσοτάκης
Απόστολος Τζιτζικώστας
‘Όπως πάντα ψηφίζετε πάνω δεξιά στην οθόνη σας.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  Η εφορεία εικαστικών της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης προγραμματίζει για τη φετινή περίοδο 20015-2016 τη δημιουργία και υλοποίηση προγραμμάτων εκμάθησης της ζωγραφικής και της αγιογραφικής τέχνης.

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον έφορο εικαστικών της Ε.Π.Μ. Κατερίνης Νικόλαο Σπανό, στο τηλέφωνο 6973537011.

Αναχωρεί για το Άργος ο Πιερικός Αρχέλαος | Β΄εθνική ανδρών


Η ανδρική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της και αναχωρεί το μεσημέρι της Κυριακής στη 1μμ για το Άργος όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Άργους Ορεστικού.

Νέο πρόγραμμα προβολών από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης


Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης πιστή στο ραντεβού της με τους σινεφίλ της πόλης
μας ξεκινάει τις προβολές της για την περίοδο Οκτώβρης-Δεκέμβρης 2015.
Στο γνωστό φιλόξενο και ζεστό χώρο του Κινηματογράφου Ευκαρπίδης, θα ταξιδέψουμε
και πάλι στα μονοπάτια της έβδομης τέχνης με εξαιρετικές ταινίες που αναδεικνύουν
τη συνεχή προσπάθεια των δημιουργών να ανακαλύπτουν και να ερμηνεύουν τον κόσμο
μέσα από το δικό τους βλέμμα.

Το πρόγραμμα προβολών: