Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Έρευνα από το Επιμελητήριο Πιερίας για τις επιπτώσεις της καραντίνας το δίμηνο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2020 στην οικονομία της Πιερίας

Kατά το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2020, το 86% των επιχειρήσεων της Πιερίας είχε πτώση του κύκλου εργασιών του, εκτός των μεγάλων αλυσίδων τροφίμων (super market) που δεν παρουσίασαν μείωση του κύκλου εργασιών τους.

Η Ολυμπιονίκης του Εθελοντισμού

Την γνώρισα πριν από πολλά χρόνια στο Θεαγένειο. Ήταν μια λεπτοκαμωμένη γυναίκα με ένα μπαστουνάκι στο χέρι και ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη. Η Περσεφόνη Μήττα ήταν η πιο δυνατή έκφραση του εθελοντισμού και της ανθρωπιάς.

ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΗΥΘΥΝΑΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

Επιστολική αναφορά κατέθεσαν σήμερα, 25/01/2021, στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου εκπρόσωποι χιλιάδων δανειοληπτών μέσω του πανελλήνιου Σωματείου τους (ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ.).

Αντίθετος στην παράταση θήρας του αγριόχοιρου ο Κ.Σ. Κατερίνης

Ο Κ.Σ. Κατερίνης σας ενημερώνει πως είναι αντίθετος στην παράταση που δόθηκε στην περίοδο θήρας του αγριόχοιρου ως τις 28/02/2021.

Συγκλονίζει και συγκινεί το μήνυμα για τον κορωνοϊό της έμπειρης νοσηλεύτριας από την Κατερίνη Ανδρέου Μαρίας που νόσησε και νοσηλεύτηκε στην κλινική covid του ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης

Μετά από πολλές ημέρες μάχης μου με τον κορωνοϊό και τις παρενέργειες του, και αφού νοσηλεύτηκα και στην κλινική covid του ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, συνεχίζω ακόμη και σήμερα και σχεδόν μετά από ένα ολόκληρο μήνα τη θεραπευτική μου αγωγή, δίνοντας τον δικό μου αγώνα.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με Α.Α 03/2021 που εκδόθηκε την Παρασκευή 22-01-2021 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ως ακολούθως:

Διάλογος με την Τουρκία μόνο με ελληνικούς όρους

του Στέλιου Παπαθεμελή*


Εύστοχη η δήλωση τού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου:

Εμείς TV & Καναπέ, οι Νέοι Ανεργία & Φραπέ!…

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Τα μεγάλα ψυχοκοινωνικά φαινόμενα, αυτά που με την ολοκλήρωσή τους μορφοποιούν νέα σχήματα, δομές, θεσμούς και θεσμικά όργανα είναι δύσκολο, εάν όχι ακατόρθωτο, να τα μελετήσει και να τα αξιολογήσεις κανείς με επιτυχία την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ - Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του Γυμνασίου Κορινού Πιερίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της συνταξιούχου εκπαιδευτικού Αθηνάς Αθανασιάδου, η οποία υπηρέτησε με ξεχωριστό ζήλο ως θεολόγος εκπαιδευτικός και διευθύντρια στο Γυμνάσιο Κορινού κατά τα έτη 1983-1992.

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης

Πώς προχωράμε για να εγκρίνουμε υδατοδρόμιο και να φέρουμε υδροπλάνα στον Δήμο μας; Στην Παραλία; Τον Κορινό ή την Ολυμπιακή Ακτή;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

750 - Οι εξεγερμένοι Αββασίδες νικούν τους Ομεϋάδες στη μάχη του Ζαμπ, οδηγώντας στην ανατροπή της δυναστείας.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 25 Ιανουαρίου 2021