Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 5/2 ΣΤΗΝ ΚΕΝΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν υποκύπτουμε. Δεν φοβόμαστε. Δεν κάνουμε πίσω. Νικάμε!
Το βράδυ της Τετάρτης 4 Φεβρουαρίου 2015 ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση. Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό!

Ούτε εμείς που τα τελευταία πέντε χρόνια ζούμε υπό το ζυγό των μνημονίων, ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα που ανέλαβε πριν λίγες μέρες και τιμά την εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός. Δεν μας φοβίζει κανένας. Η Δημοκρατία μίλησε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλους τους πολίτες της Πιερίας να συγκεντρωθούν σήμερα Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 18:00 στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης, για να στείλουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι!
Η εποχή της γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε. Στηρίζουμε την αμετακίνητη στάση της κυβέρνησης μας. Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης που περιμένουν από την Ελλάδα να στείλει το μήνυμα της αξιοπρέπειας και του τερματισμού της λιτότητας.

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ


Σας προσκαλούμε στην τελετή βράβευσης των διακριθέντων μαθητων του νομού μας σε μαθητικούς διαγωνισμούς Μαθηματικών που θα γίνει την Κυριακη 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (Εκάβη). Στην τελετή βράβευσης κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Τεύκρος Μιχαηλίδης με θέμα: "Μαθηματικές ιστορίες από τον καιρό του Νεύτωνα"



Το Δ.Σ.
Μαθηματική Εταιρεία  Παράρτημα Πιερίας 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 15ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ