Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΑΕ Καρίτσας-Πιερικός 0-0. Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Επίσκεψη του Ε.Ο.Σ. Βροντούς στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Επίσκεψη του Ε.Ο.Σ. Βροντούς στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας
Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς επισκέφτηκε τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας.

Ενημέρωση των καταναλωτών για την περίοδο της Σαρακοστής από τον ΕΦΕΤ


Κατά την περίοδο της μεγάλης Σαρακοστής και ειδικότερα την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με τις διατροφικές μας συνήθειες, προβαίνουμε στην κατανάλωση συγκεκριμένων νηστίσιμων τροφίμων, πολλά εκ των οποίων θεωρούνται ευαλλοίωτα.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 21.02.2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

"Ready Player One". Η νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ


Σύλληψη για βεγγαλικά

Συνελήφθη χθες (16-2-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση 104 κροτίδες, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (16-2-2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 38χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, διαπιστώθηκε να...

Με αφορμή τους πλειστηριασμούς

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τις Ομοσπονδίες, τα Νομαρχιακά Τμήματα, τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και τους Δημόσιους Υπαλλήλους σε έμπρακτη στήριξη της αντίστασης και σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα,

Πρόσκληση σε Εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης καλεί τα μέλη της σε τακτική Γενική Συνέλευση με τα εξής θέματα:

Το «μυστήριο της μικρής αρκούδας» στα σχολεία της χώρας

Το «μυστήριο της μικρής αρκούδας» στα σχολεία της χώρας
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ επιστρέφει στις σχολικές αίθουσες της Ελλάδας με ένα νέο, δυναμικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, το «μυστήριο της μικρής αρκούδας», εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

«Υγιεινό και θρεπτικό πρωινό» στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!

«Υγιεινό και θρεπτικό πρωινό» στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!
Για ακόμη μια χρονιά το Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας στα πλαίσια της Υγιεινής Διατροφής πρόσφερε στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου ένα πλούσιο, υγιεινό και θρεπτικό πρωινό.