Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Παρουσίαση Α΄ Βοηθειών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας στον Ορειβατικό Σύλλογο της Βροντούς

Την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας μετά από πρόσκληση επισκέφτηκε τον Ορειβατικό Σύλλογο της Βροντούς.

«Κάνε το δικό σου Σχέδιο» και προετοιμάσου για μια καταστροφή. Οδηγίες από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για περίπτωση... έκτακτης ανάγκης και καταστροφής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης του κοινού για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, σχεδίασε και υλοποιεί μία νέα εκστρατεία ενημέρωσης με τίτλο «Κάνε το δικό σου Σχέδιο», επιδιώκοντας να ενισχύσει την κατάλληλη προετοιμασία των πολιτών πριν την εκδήλωση μιας καταστροφής.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ Για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς 2018

Συνάδελφοι Οικοδόμοι, εργαζόμενοι στις κατασκευές, άνεργοι, μετανάστες, Η 1η ΜΑΗ είναι ημέρα των εργατών όλου του κόσμου που δείχνει τον αδιάκοπο αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση, τους πολέμους, τη φτώχεια μέχρι την τελική νίκη απέναντι στο κεφάλαιο.

Εκπαιδευτική δράση Διεύθυνσης Δασών Πιερίας- Ενημερωτική εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Σβορώνου

Η περιβαλλοντική ομάδα της Δ/νσης Δασών Πιερίας αποτελούμενη από τους Μπατσαρά Άννα, Δασοπόνο - Παιδαγωγό και Γραμματικόπουλο Ιωάννη, Δασοφύλακα πραγματοποίησαν στις 24-04-2018 επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Σβορώνου...

Δήμος Κατερίνης: Περιβαλλοντικές δράσεις στα σχολεία

Με κεντρικό σύνθημα “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” ο Δήμος Κατερίνης κινείται σε ρυθμούς εθελοντισμού συμμετέχοντας ενεργά και καθημερινά έως την ημέρα κορύφωσης (29/04) στις Περιβαλλοντικές Δράσεις , οι οποίες φέρουν το γενικό τίτλο: «Let’s do it Greece»!

Οι επιτυχίες για το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου συνεχίζονται

Άλλη μια πρωτιά για το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου άλλη μια πρωτιά για την Πιερία. Πιο συγκεκριμένα η δωδεκάχρονη μαθήτρια Πελαγία Παπαγεωργίου κατέκτησε την πρώτη θέση στο παραδοσιακό βιολί στον 29 πανελλήνιο διαγωνισμό της ΧΟΝ που έλαβε χώρα την Αθήνα στις 22 Απριλίου 2018.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Ολοκληρώθηκε και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία μετά από μεγάλο διάστημα ένα θαυμάσιο σε έκταση φιλικό τουρνουά Ακαδημιών «ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2018» στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ το Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης...

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 2ΗΣ ΔΙΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ SPORT "NAUTILIUS"

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και ο Αθλητικός Σύλλογος Αστερίας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ SPORT με τίτλο “Nautilius”, στο οποίο συμμετέχουν ως εταίροι, θα συνδιοργανώσουν την 2η Διεθνική Συνάντηση των Εταίρων του Προγράμματος, που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη από 09-05-2018 έως 11-05-2018.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ

Ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας θα πραγματοποιήσει για τα μέλη των ΚΑΠΗ, τριήμερη εκδρομή στην Σαμοθράκη, από 01 έως 03 Ιουνίου (δύο διανυκτερεύσεις).

Αναλυτικό πρόγραμμα θα υπάρχει στα γραφεία των ΚΑΠΗ.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Πλαταμώνα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ,ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ :Απαγόρευση αλιείας στα εσωτερικά ύδατα του Νομού Πιερίας


Το Τμήμα Αλιείας σας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την αριθ. 6924οικ./23.04.2018 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κας Σοφίας Μαυρίδου, (ΑΔΑ: ΩΟ677ΛΛ-7ΔΛ), ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αλιεία (επαγγελματική και ερασιτεχνική) με κάθε μέσο και εργαλείο στις λιμνοδεξαμενές καθώς και στις φυσικές και τεχνητές λίμνες του Ν. Πιερίας...

Συγχαρητήρια του Συλλόγου Γονέων στην «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης συγχαίρει την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» για την πραγματοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος Ευαισθητοποίησης για την Οδική Ασφάλεια, στο οποίο συμμετείχαν μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας.

Ιερά Αγρύπνια για την εορτή του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστή Μάρκου στον Ι. Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης

Το αδιαχώρητο στον ετήσιο χορό του συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΥΣ»

Μια ξεχωριστή, όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ", που κατέκλυσαν γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της Κατερίνης, το περασμένο Σάββατο, στον μεγάλο ετήσιο χορό, που για άλλη μία χρονιά διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΔΟΒΡΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου ότι διοργανώνει ημερήσια εκδρομή για τη μονή Δοβρά, λουτρά Πόζαρ, Έδεσσα και Γιαννιτσά για την Κυριακή 6 Μαΐου 2018.

55 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1558 - Η Μαρία Α΄ της Σκωτίας παντρεύεται τον δελφίνο της Γαλλίας, Φραγκίσκο, στην Παναγία των Παρισίων.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 24 Απριλίου 2018