Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Η περιφορά της εικόνας της Αγίας Παρασκευής στον Κολινδρό Πιερίας 25-7-2018


Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε διάφορες περιοχές της χώρας, για την τήρηση της ασφαλιστικής-εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας


Στοχευμένους ελέγχους πραγματοποίησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, για την τήρηση της ασφαλιστικής-εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Πρόσθετα μέτρα στήριξης πυρόπληκτων

Στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική και επιπλέον όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης λαμβάνει τα εξής μέτρα:

Ε.Ο.Σ. Πέτρας Πιερίας συλλυπητήριο μήνυμα.

Ο Ε.Ο.Σ. Πέτρας Πιερίας και το Δ.Σ. εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στης οικογένειες τον θυμάτων, σεβόμενοι τον πόνο όσον έχασαν τους Ανθρώπους τους αλλά και τη Μνήμη των νεκρών αναστέλλει προσωρινά της δημοσιεύσεις και της δραστηριότητες του Συλλόγου...

Μέτρα πριν την καταστροφή θα πάρουμε ποτέ;

Η κυβέρνηση – και καλά κάνει – ανακοινώνει δέσμες μέτρων για προσωρινή ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική. Το αν και κατά πόσο θα εφαρμοστούν αυτά και δεν θα χαθούν μέσα στην γραφειοκρατία ή στην "ανικανότητα" κάποιων θα το δείξει ο χρόνος.

Μέτρα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη στήριξη των κατοίκων στις πληγείσες περιοχές

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφή. Σε συνεργασία με τον Δήμο Ραφήνας ξεκινά λειτουργώντας αρχικά σχολικές μονάδες προκειμένου να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για γονείς και μαθητές.

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ-ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ»

Δευτέρα βράδυ 23 του μήνα, βρέθηκα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυκλαδικού Λυκείου στην Κατερίνη.

Έκφραση συμπαράστασης της Ελληνικής κοινότητας Γκελεντζίκ Ν. Ρωσίας. (Ανταπόκριση από την Ρωσία του συμπολίτη μας Νικόλαου Κωτίδη)

Με κεριά και λουλούδια στα χέρια, χθες 24 Ιουλίου 2018 στις 12:00 το μεσημέρι αντιπροσωπεία Ελλήνων από την ελληνική κοινότητα του Γκελεντζίκ στη Ν. Ρωσία με επικεφαλής τον πρόεδρο αυτής κ. Γκαμλέτ Βασιλίεβιτς Σολάχωφ...

Αποτελέσματα αυτοψιών Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (2η μέρα) και στατιστικά των δύο ημερών, στις πυρόπληκτες περιοχές

Συνεχίστηκαν για 2η ημέρα χθες (Τετάρτη 25/7) οι αυτοψίες που διενεργούν οι μηχανικοί του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα - Παρασκευή 3 έως Δευτέρα 6 Αυγούστου.

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, αναβάλλει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τα Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα για την επόμενη εβδομάδα από Παρασκευή 3 έως και Δευτέρα 6 Αυγούστου, στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου όπως κάθε χρόνο.

Σεισμική δόνηση 4.3 ΡΙΧΤΕΡ στην Σάμο σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα 26 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη υπάρχει διακοπή νερού σε όλη τη Δημοτική Κοινότητα του Σβορώνου και...

Ενημέρωση για διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό


Σας ενημερώνουμε ότι από ώρα 06.20 σήμερα (26 Ιουλίου 2018) λόγω εκτροπής και ανατροπής Ι.Χ. φορτηγού στο 254 χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού (περιοχή Κουλούρας), έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων...

Ελεύθερος ο Έλληνας του Πόντου Γιάννης- Βασίλης Γιαϊλαλί!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Θ. Μαλκίδης στο malkidis.blogspot.com ο Έλληνας Γιάννης Βασίλης Γιαϊλαλί αφέθηκε τελικά ελεύθερος από τις τουρκικές αρχές μετά από 15 μήνες στις τουρκικές φυλακές της επαρχίας Σιρνάκ, στη νοτιοανατολική Τουρκία.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιτοχώρου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου παρακολουθούν συντετριμμένοι τη μεγάλη εθνική τραγωδία που εξελίσσεται στην Αττική. Η θλίψη και ο πόνος κυριαρχούν στις καρδιές όλων μας.

Η ταινία USSAK του Κυριάκου Κατζουράκη σήμερα στις 21:00 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Η ταινία USSAK του Κυριάκου Κατζουράκη, χωρίς να έχει προγραμματιστεί, προβάλλεται σε ημέρες εθνικού πένθους και συμπτωματικά θέτει το ερώτημα:

Γιορτάζει σήμερα ο Ι.Ν της Αγίας Παρασκευής στην Κατερίνη

Γιορτάζει σήμερα ο Ι.Ν της Αγίας Παρασκευής στην Κατερίνη

148 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

657 - Στρατεύματα με επικεφαλής τον Αλί ιμπν Αμπού Τάλιμπ συγκρούονται με εκείνα του Μωαβία Α' στη μάχη του Σιφίν.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 26 Ιουλίου 2018