Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Και μετά ήρθαν και τα ηχητικά. Μήνυμα από την αστυνομία

Μετά την οπτικοακουστική... «πανδαισία» την οποία 24 ώρες το 24ωρο μας προσφέρουν τα τηλεοπτικά κανάλια για τον κορωνοϊό, τώρα θα έχουμε και ηχητικά μηνύματα από περιπολικά της ελληνικής αστυνομίας, σε πρώτη φάση στην Αττική.

Ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να κρυφτούν...

Κάποιος... κύριος, εκπρόσωπος του SPD ενός κόμματος που στηρίζει την Γερμανίδα πρωθυπουργό Άνγκελα Μέρκελ, καλεί την Γαλλία να μην παίρνει το μέρος της Ελλάδας γιατί έτσι αποκτάμε θάρρος και δεν συμβιβαζόμαστε όσο θα ήθελαν!

Μαζική αντίδραση από τον κόσμο του στίβου για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο - Και άνθρωποι του αθλητισμού της Πιερίας υπογράφουν το ψήφισμα

Την μαζική αντίδραση μελών της οικογένειας του ελληνικού στίβου έχει προκαλέσει το νέο αθλητικό Νομοσχέδιο, το οποίο ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή.

Η κλήρωση της Α2 Ανδρών στο χάντμπολ - Καλή επιτυχία στον Αρχέλαο Κατερίνης

Στον 2ο όμιλο και στον 1ο υποόμιλο ξεκινάει τις υποχρεώσεις του για την νέα αγωνιστική χρονιά ο Αρχέλαος Κατερίνης στο χάντμπολ.

Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού : Όχι στην ποινικοποίηση της υπεράσπισης της πατρίδας

Ανακοίνωση έβγαλε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού για την καταδίκη του Έλληνα κτηνοτρόφου που προσπάθησε να αποτρέψει την παράνομη είσοδο Τούρκων στον Έβρο.

Εξιχνίαση κλοπής που είχε γίνει στην Πιερία πριν τρία χρόνια

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα...

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (ΣΔΕ) ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2020-2021

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κατερίνης είναι δημόσιο σχολείο της Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Τι θα πληρώνουν οι σύλλογοι στον Δήμο Κατερίνης για να χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο

Με απόφαση του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης στην Διαύγεια καθορίστηκε το αντίτιμο που θα καταβάλλεται από συλλόγους και φορείς για την χρήση του κολυμβητηρίου.

Οι ώρες που μπορεί το κοινό να αθλείται στο Α΄ ΔΑΚ

Από τον Οργανισμό Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, για την καλύτερη - ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του κοινού, το πρόγραμμα άθλησης στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (διάδρομοι ταρτάν, αίθουσα οργάνων γυμναστικής κάτω από την κερκίδα), διαμορφώνεται ως εξής:

Ανάκληση από τον ΕΦΕΤ Μη Ασφαλούς Προϊόντος

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2020, προέβη σε δειγματοληψία κατεψυγμένου παρασκευάσματος...

Αξιέπαινη κίνηση από Σύλλογο Γονέων της πόλης μας

Όπως ενημερωθήκαμε, Σύλλογος Γονέων σχολείου της Κατερίνης δεν πρόκειται φέτος να ζητήσει οικονομική συνδρομή από γονείς.

«Δηλώσεις ανέχειας»: Η κορυφή του παγόβουνου μιας κακής κοινωνικής πολιτικής

Περίληψη θέσης του Μένουμε Θεσσαλονίκη: «Το ζήτημα δεν είναι μόνον να αποσυρθεί το έντυπο της αντιδημαρχίας εκπαίδευσης...

2η μεγάλη μεταγραφή για την ανδρική ομάδα volley του Πιερικού (Αρχελάου) ο Χάρης Σακόγλου

Το 2ο μεταγραφικό "ΜΠΑΜ" ανακοινώνει η τεχνική επιτροπή του ΣΦΚ Πιερικός για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2020-2021 με την απόκτηση του Κατερινιώτη αθλητή Χάρη Σακόγλου που αγωνίζεται στην θέση του διαγώνιου.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

480 π.Χ. - Ο ελληνικός στόλος με επικεφαλής τον Ευρυβιάδη και τον Θεμιστοκλή νικά τον περσικό στόλο του Ξέρξη Α΄ στη ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Γιορτάζουν σήμερα:


Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλό καιρό αναμένεται να έχει σήμερα η Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2020