Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Εικαστικοί διάλογοι με την πόλη Λιντς του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αστική Σχολή

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: Εικαστικοί διάλογοι με την πόλη Λιντς του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αστική Σχολή - Εγκαίνια: Παρασκευή 13 Ιουλίου και ώρα 19:00

Τοποθετήσεις στην βουλή για τα εργασιακά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

Ε. Σκούφα: «Στόχος μας μια δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη για τους πολλούς, με ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής»
Α. Καστόρης: «Η ρύθμιση των διαλυμένων εργασιακών σχέσεων, είναι η δική μας ατζέντα»

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΒΡΥΑΣ-ΡΗΤΙΝΗΣ

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο έργο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΟ 2οΧΛΜ. ΤΗΣ 15ης ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΒΡΥΑΣ-ΡΗΤΙΝΗΣ»

Κάποιος πρέπει να τους πει να σταματήσουν να..."διαπραγματεύονται"

Δήλωση με πολλές ερμηνείες για την διαπραγμάτευση μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας έκανε ο Ευρωπαίος επίτροπος Γιοχάνες Χαν.
Μίλησε για αλλαγή συνόρων μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλείστε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, σε τακτική συνεδρίαση την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:

Χοροί ξιφασκίας και μαχαιριών στην Κατερίνη στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ολύμπου

Έντονη θεατρικότητα και υψηλή τεχνική σε ένα εντυπωσιακό θέαμα από τους Τσέχους ξιφομάχους χθες στο ανοικτό θέατρο του πάρκου της Κατερίνης - Διασταύρωσαν τα ξίφη τους και εντυπωσίασαν το κοινό.

Συλλήψεις σε Πέλλα και Πιερία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων σε περιοχές της Πέλλας και της Πιερίας, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Πρόσκληση σε εκδήλωση του Π.Α.Σ.Γ. Καλλιπάτειρα, Παράρτημα Πιερίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Στα πλαίσια των δράσεων των πολιτιστικών συλλόγων του Ν.Πιερίας ,που αντιτίθενται και καταδικάζουν το ξεπούλημα του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας, εντάσσεται και η ενημέρωση του κόσμου γύρω από αυτό το υψίστης σημασίας Εθνικό ζήτημα.

Καλοκαιρινή βραδιά με την Ένωση Συγγραφέων Πιερίας.

«Άγονες σιδηροδρομικές γραμμές ως στοιχεία σχεδιασμού στον σύγχρονο αστικό ιστό - Η ανάπλαση της σιδηροδρομικής γραμμής του Πλαταμώνα»

Η εν λόγω πρόταση έγινε στο πλαίσιο της εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας του Κατερινιώτη φοιτητή Αλέξη Σφήκα, στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Συνελήφθη 4μελής συμμορία στην Πιερία που δραστηριοποιούταν στη μαστροπεία

Προήγαγαν αλλοδαπές γυναίκες στην πορνεία διευκολύνοντας την ερωτική τους συνεύρεση με «πελάτες» έναντι χρηματικής αμοιβής - Βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν πάνω από 7.800 ευρώ ως αμοιβές.

ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ - 2η καλλιτεχνική βραδιά: "Με τόλμη και ευαισθησία.....από τον ελληνικό κινηματογράφο", την Παρασκευή στο θέατρο του δημοτικού πάρκου


Αριστούχοι 6ου Γυμνασίου Κατερίνης

Ο Ανδρέας Παγούρας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου

Ο Ανδρέας Παγούρας, οδοντίατρος, γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας και εθελοντής γιατρός στο τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης στον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου.

Δήμος Κατερίνης: Ανακοίνωση για καταβολή προνοιακών επιδομάτων Μαΐου-Ιουνίου 2018 στο νομό Πιερίας

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων που αφορά στο δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου 2018...

Δήμος Κατερίνης: Χρηματοδότηση υποδομών μέσω ΕΣΠΑ για την αυτόνομη πρόσβαση ΑμεΑ σε θάλασσες και παραλίες

Ο Δήμος Κατερίνης συνιστά έναν από τους δύο Δήμους της Βόρειας Ελλάδας και έναν από τους 12 συνολικά Δήμους της χώρας, ο οποίος θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ)...

133 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

472 - Αφού πολιορκήθηκε στη Ρώμη από τους στρατηγούς του, ο αυτοκράτορας της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας Ανθέμιος συλλαμβάνεται και εκτελείται.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 11 Ιουλίου 2018