Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις τρέχουσες ειδικές συνθήκες, με βάση τα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και έχοντας πρωτίστως ως κύριο στόχο την προστασία των μελών της...

Η πανδημία να μη γίνει αφορμή αποδυνάμωσης των Συλλόγων Γονέων

Διανύουμε την τρίτη βδομάδα κατά την οποία οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης λειτουργούν με δια ζώσης εκπαίδευση. Τα προβλήματα συνεχίζουν να μένουν άλυτα καθώς κανένα ουσιαστικό αίτημα του γονεϊκού κινήματος δεν έχει ικανοποιηθεί.

Δώστε ΖΩΗ στον Αθλητισμό που Αργοπεθαίνει. Ο καλύτερος τρόπος να κρατάς το λόγο σου είναι να μην τον δίνεις

Γράφει ο Βασίλης Τσακιρίδης


Τις τελευταίες ημέρες ζούμε την ανευθυνότητα εμπαίζοντας με την νοημοσύνη και την πραγματικότητα σε όλο της το φάσμα παίζοντας τον κρυφτούλη και δίνοντας παρατάσεις στις αγωνίες οικογενειών που πλέον είναι ζήτημα επιβίωσης τους.

Εξιχνιάσθηκαν απόπειρες κλοπής χρημάτων από ΑΤΜ στην Πιερία με την χρήση αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών (Φώτο)

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 2 ατόμων.

Εμποροϋπάλληλοι Εκδήλωση ΚΚΕ Κυριακή 31 Ιανουαρίου

Η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων της ΤΟ Πιερίας του ΚΚΕ διοργανώνει Σύσκεψη Εμποροϋπαλλήλων μέσω Zoom με Θέμα: Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει από την πανδημία.

Απαγορεύονται από την Αστυνομία όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις (άνω των 100 ατόμων) έως τις 1 Φεβρουαρίου 2021

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται από την 06:00 ώρα σήμερα (26 Ιανουαρίου 2021) έως και την 06:00 ώρα της 1ης Φεβρουαρίου 2021, σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν περισσότερα από (100) άτομα.

Φασιστική επίθεση στο σπίτι του πρώην βουλευτή Αστέριου Καστόρη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη φασιστική επίθεση στο σπίτι του πρώην βουλευτή Αστέριου Καστόρη:

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ: Μετατρέπετε τον Δήμο μας σε Μ.Κ.Ο. ;

Όταν πριν από αρκετούς μήνες είχαμε γνωστοποιήσει την διαφωνία μας για την ανάληψη της διαχείρισης του προγράμματος ΕΣΤΙΑ ΙΙ από τον Δήμο Κατερίνης, το επιχείρημα που είχε προτάξει η Διοίκηση ήταν ότι είναι καλύτερο για την πόλη να διαχειρίζεται το ζήτημα των μεταναστών ο ίδιος ο Δήμος Κατερίνης παρά μια Μ.Κ.Ο.

Φτιάχνουν ρομπότ για να ήμαστε πιο ασφαλείς…

Η εταιρεία παραγωγής ρομπότ Hanson Robotics με έδρα το Χονγκ Κονγκ θα κατασκευάσει χιλιάδες ρομπότ μέσα στο 2021 για να νιώσουν οι άνθρωποι πιο... ασφαλείς.

Στις "ασφαλείς" χώρες καταγωγής το Πακιστάν...

Έναν από τους πιο πιστούς σύμμαχους της Τουρκίας, το Πακιστάν συγκαταλέγεται πλέον με κοινή απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, και του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στις "ασφαλείς" χώρες καταγωγής.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1500 - O Βισέντε Γιάνιες Πινσόν γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος που αποβιβάζεται στη Βραζιλία.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη με καλές σχετικά θερμοκρασίες στο ξεκίνημα της ημέρας, αλλά οι δυνατοί αέρηδες θα φέρουν μία ψυχρούλα τις βραδυνές ώρες, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα βροχόπτωσης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 26 Ιανουαρίου 2021