Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Εργασίες συντήρησης αύριο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019.

Η κυβέρνηση φέρνει τους πρόσφυγες-μετανάστες στην Β. Ελλάδα.

Περισσότερους από 1400 "πρόσφυγες" φέρνει στην Β. Ελλάδα η κυβέρνηση της ΝΔ με πλοία από την Μυτιλήνη μετατρέποντας την πατρίδα μας σε ένα απέραντο hot spot.

Ο Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ 12Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Το τριήμερο που πέρασε (30/08-01/09) πραγματοποιήθηκε η 12η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στο Μαυροχώρι της Καστοριάς. Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης δήλωσε το παρόν με τους αθλητές/τριες κωπηλασίας να έχουν μια επιτυχημένη παρουσία στη διοργάνωση.

Στις θέσεις τους και πάλι, οι ναυαγοσώστες στο Δήμο Κατερίνης

Να διακόψουν από τις 30 Αυγούστου την αναστολή εργασίας και να καλύψουν ναυαγοσωστικά τις ακτές του Δήμου Κατερίνης αποφάσισαν οι εργαζόμενοι – ναυαγοσώστες (της εταιρείας Λάμπρου Δημήτριος & ΣΙΑ Ε.Ε. - LIFEGUARD PATROL), στις υπηρεσίες φύλαξης και διάσωσης.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019-2020 -- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι ή Κλήρωση των Αγώνων Πρωταθλημάτων...

Δωρεάν σχολικά είδη για 300 οικογένειες στην Κατερίνη: Αύριο η συνάντηση διευθυντών και συντονιστικής

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των διευθυντριών και των διευθυντών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης με στόχο την οργάνωση της δωρεάν διάθεσης σχολικών ειδών σε μαθήτριες και μαθητές Δημοτικού Σχολείου για τη σχολική χρονιά 2019/2020.

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Συνεδρίαση Δ.Σ. - Εκλογή Προεδρείου, Οικονομικής Επιτροπής και Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.

Το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου καθώς επίσης η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου αναδείχθηκαν...

Μήνυμα Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για την νέα σχολική χρονιά.

Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες, αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί γονείς, μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά με όνειρα και ελπίδες για χιλιάδες μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες για τον οδηγό που παρέσυρε και εγκατάλειψε δυο Βρετανούς τουρίστες στην Κασάνδρα Χαλκιδικής.


Χθες (1 Σεπτεμβρίου 2019) και ώρα περίπου 20.20, στο 26 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών - Παλιουρίου στην περιοχή της Καλλιθέας Χαλκιδικής, άγνωστο όχημα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα παρασύροντας δύο πεζούς, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό...

Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης : ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ Τ.Κ. ΚΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης μετά το σοβαρό πρόβλημα της υδροδότησης, λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας τόσο στην Νέα Τραπεζούντα όσο και στον Κούκο προέβει στις άμεσες ενέργειες αναζήτησης της κατάλληλης και πιστοποιημένης υδροφόρας τύπου 22 κ/μ, με σκοπό τη μεταφορά πόσιμου νερού.

Αυλαία για το πρόγραμμα Erasmus+ που υλοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Share your identity» που υλοποίησαν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και το Πνευματικό της Κέντρο «Ο Άγιος Φώτιος».

"Αποχαιρετώντας το Καλοκαίρι" στην Παραλία Μακρυγιάλου

Ευχαριστήριο μήνυμα από την ΛΕΦΕΔ Πιερίας.

H Λέσχη Εφέδρων Eνόπλων Δυνάμεων (ΛEΦEΔ) ευχαριστεί θερμά τον Μακεδόνα Κωνσταντίνο για την ευγενική χορηγία απινιδωτή που προσέφερε στην λέσχη μας καθώς και τον Φ.Χ. για την αγορά προτζέκτορα για τα γραφεία μας.

Nέο ΔΣ στην ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ολοκληρώθηκαν σήμερα 01-09-2019 στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην Κατερίνη οι διαδικασίες για την στελέχωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

44 π.Χ. - Η Κλεοπάτρα Ζ΄ της Αιγύπτου ανακηρύσσει το γιο της Πτολεμαίο ΙΕ΄ Καισαρίωνα συμβασιλέα της Αιγύπτου.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΜΑΜΑΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2019