Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Συνεδρίαση Δ.Σ. - Εκλογή Προεδρείου, Οικονομικής Επιτροπής και Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.

Το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου καθώς επίσης η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου αναδείχθηκαν...

με τις σχετικές εκλογικές διαδικασίες που προβλέπει η νομοθεσία, κατά τη διάρκεια Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019. 

Συγκεκριμένα, προεδρεύοντος του πλειοψηφίσαντος Δημοτικού Συμβούλου, κ. Αθανάσιου Καλαϊτζή, άρχισε η συνεδρίαση του Δ.Σ. και πραγματοποιήθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Νέος Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Κωνσταντίνος Σαμαράς. Αντιπρόεδρος εξελέγη η κ. Ολυμπία Δαδούλη ενώ Γραμματέας εξελέγη ο κ. Θεόδωρος Τζίκας.

Στη συνέχεια, το Προεδρείο και ο νέος Πρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Σαμαράς, ανέλαβαν τα καθήκοντά τους και προχώρησαν στις δύο επόμενες διαδικασίες για την εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Μετά το πέρας των διαδικασιών αυτών, όπως ανακοίνωσε ο κ. Σαμαράς, Πρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή θα είναι ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, κ. Ευάγγελος Γερολιόλιος. ενώ μέλη της Επιτροπής εξελέγησαν οι κύριοι Αθανάσιος Καλαϊτζής, Κωνσταντίνος Κουριάτης, Δημήτρης Πατσιαρίκας, Νίκος Λαμπονίκος, Ιωάννης Πούλιος και Πέτρος Κιάφας.

Στην Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Πρόεδρος είναι ο κ. Βασίλης Βροχαρίδης, ενώ μέλη τής Επιτροπής είναι οι Σοφία Ζουρζούρα, Γιώργος Καραλής, Ουρανία Κατσαμάκα, Βασιλική Κουρινιώτη, Αστέριος Χονδρόπουλος και Σοφία Νούλα.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Γερολιόλιος, ανακοίνωσε ότι οι Αντιδήμαρχοι, για την πρώτη δημοτική περίοδο, θα είναι οι κύριοι Αθανάσιος Καλαϊτζής, Κωνσταντίνος Κουριάτης, Βασίλης Βροχαρίδης, η κυρία Σοφία Ζουρζούρα και ο κ. Γιώργος Καραλής».

Επίσης, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Γερολιόλιος, «την επόμενη περίοδο, άμεσα, θα προχωρήσουμε στη σύνθεση των Επιτροπών και των Διοικητικών Συμβουλίων των Επιχειρήσεων του Δήμου στον οποίο θα προσπαθήσουμε να βρούμε, επαναλαμβάνω ακόμα μια φορά, πλατιά, δημοκρατική συναίνεση.

Τέλος, να ευχηθώ σ’ όλο το Δημοτικό Συμβούλιο να έχουμε μια παραγωγική, γόνιμη και συνθετική περίοδο».