Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ προσκαλεί τα μέλη του στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 15η Ιουλίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:30 μ.μ. στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης), με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
- Αρχαιρεσίες εκλογής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.
Παρακαλούνται όλα τα μέλη να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση.
Το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ. ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Η ΤΣΙΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑ


Στην Εθνική ομάδα των παγκορασίδων συμμετέχει η αθλήτρια του Πιερικού Τσιγκαροπούλου Μάγδα, που λαμβάνει μέρος στο βαλκανικό πρωτάθλημα στην Kazanlak της Βουλγαρίας. Η παίκτρια του Πιερικού είναι γεννημένη το 2002 και έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται ως ακραία.

Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Την Πέμπτη 14 Ιουλίου εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος η μνήμη του Αγίου Νικοδήμου Αγιορείτου.

Επίκεντρο του εορτασμού υπήρξε, για ακόμη μία χρονιά, ο υπό ανέγερση ομώνυμος Ιερός Ναός του Οικισμό Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων Λάρισας «Ο Πελασγός», στην περιοχή Τοπόλιανη Πλάκας Λιτοχώρου.

Υπουργική Απόφαση καθορισμού του ύψους της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος, έτους 2015 υπογράφηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκο Μπόλαρη

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάρκος Μπόλαρης υπέγραψε την απόφαση καθορισμού του ύψους της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του βόειου κρέατος, έτους 2015, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 171,8 € ανά επιλέξιμο θηλυκό βοοειδές, στο πλαίσιο εφαρμογής της αριθμ. 615/52353/12-05-2015 (ΦΕΚ833/Β΄ 2015) Υπουργικής Απόφασης στον τομέα όπου καθορίζονται οι λεπτομέρειες χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης, σε εκτέλεση του άρθρου 52 του Κανονισμού (ΕΚ) αριθμ. 1307/2013 και του κεφαλαίου 5 του Κανονισμού (ΕΕ) 639/2014 της Επιτροπής.

Εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που συστηματικά διεξήγαγε παράνομους διαδικτυακούς στοιχηματισμούς, στην Πιερία



ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 14 Ιουλίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν τα 2 μέλη της ομάδας καθώς και ένας παίκτης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αρχηγού της οργάνωσης και 49 παικτών

ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ - ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


16ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ στη ΛΟΚΟΒΗ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πέτρας Ολύμπου


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη κ.κ. Γεώργιο του Δ.Σ του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας.


Το Μητροπολίτη Κίτρους,Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο επισκέφθηκαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας. Ο Σεβασμιότατος συνεχάρη τα μέλη για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε μία δυναμική πορεία με πολλά έργα έχοντας πάντα στο πλευρό τους την εκκλησία.Επιπλέον,εξέφρασε την αγάπη του για την παράδοση και δήλωσε πως θα προσφέρει πάντα την πολύτιμη αρωγή του σε ανθρώπους και ομάδες που καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να διατηρηθούν τα πολιτισμικά στοιχεία του τόπου.

Ερωτήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και η βουλεύτρια Πιερίας Ε. Σκούφα.

Ερωτήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και η βουλεύτρια Πιερίας Ε. Σκούφα.

Ανισότητες σε μεταθέσεις Εκπαιδευτικών που πάσχουν από καρκίνο μαστού. Στήριξη των ΚΔΑΠ- ΚΔΑΠ ΜΕΑ


Την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας ώστε να αντιμετωπιστεί η ανισότητα που υφίσταται σε περιπτώσεις εκπαιδευτικών που πάσχουν από καρκίνο και αντιμετωπίζουν εμπλοκή στην μετάθεση ή τοποθέτηση τους, ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα φιλικά παιχνίδια της Πύδνας Κίτρους.


Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ ανακοινώνει τα φιλικά της παιχνίδια που θα δώσει στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ : Ανακοίνωση για την καταβολή προνοιακών επιδομάτων Μαΐου-Ιουνίου 2016

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων, ανακοινώνει ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων που αφορά στο δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου 2016, θα πραγματοποιηθεί στις 19/07/2016 μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος
Ίτσιος Γεώργιος

Σύμπτυξη των εγκαταστάσεων του στρατοπέδου στο Λιτόχωρο προτείνει ο Χάρης Τζαμακλής στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο. (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμπτυξη των εγκαταστάσεων του στρατοπέδου στο Λιτόχωρο προτείνει ο Χάρης Τζαμακλής στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο. (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην τοποθέτησή του στην Επιτροπή της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας», ο Χάρης Τζαμακλής υπέβαλε την πρόταση παράλληλα με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και την προσέλκυση επενδυτικού ενδιαφέροντος, να συμπληρωθεί στο νομοσχέδιο και η δυνατότητα παραχώρησης χρήσης σε Δημόσιο, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ, όταν εξυπηρετείται το γενικό συμφέρον ή ωφελούνται οι τοπικές κοινωνίες ή εξοικονομούνται δημόσιες δαπάνες.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ -Η ΦΑΛΑΚΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

Η Φαλακρή Τραγουδίστρια του Ε. ΙΟΝΕΣΚΟ από την ομάδα ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ Κυριακή 17 Ιουλίου στις 21:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης


Η ομάδα Θέατρο ΔΕΝ παρουσιάζει στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ολύμπου 2016 την παράσταση "Η Φαλακρή Τραγουδίστρια" του Ε. Ιονέσκο

ΧΑΘΗΚΕ ΣΚΥΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Χάθηκε χθες το βράδυ θηλυκό σκυλί στην Κατερίνη περιοχή 25ης Μαρτίου. Το θηλυκό σκυλί ακούει στο όνομα «ΔΑΦΝΗ» είναι σκουρόχρωμο καφέ και ράτσα Presa Kanario, έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι χωρίς περιλαίμιο, είναι ήσυχο. Παρακαλούμε όποιος ή όποια έχει δει το σκυλί ή το έχει βρει παράκληση να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6980465253 Στέλλα.

Σας ευχαριστούμε

Οι… πάπιες του Πάρκου Κατερίνης! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οι… πάπιες του Πάρκου Κατερίνης! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δυο όμορφες μικρές πάπιες κολυμπούν στις λιμνούλες του Πάρκου Κατερίνης, προσελκύοντας μικρούς και μεγάλους που δείχνουν ευχάριστα ξαφνιασμένοι από αυτή την όμορφη εικόνα.


Η κάμερα της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» ήταν εκεί σήμερα το πρωί και σας μεταφέρει υπέροχες εικόνες και βίντεο από τα… παπάκια του Πάρκου Κατερίνης.

Συναυλία αλληλεγγύης για το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο

Οι αδελφοί Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης έρχονται με δοξάρι και φωνή τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, στις 9.30μ.μ., στο Α` Δ.Α.Κ. Κατερίνης (Γήπεδο Πιερικού) να παίξουν και να τραγουδήσουν ό,τι καινούριο και ό,τι παλιό τους αγγίζει με τη φιλική συμμετοχή της Αρετής Κετιμέ. 

Μια πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Kατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου για την ενίσχυση λειτουργίας του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Σβορώνου. 

Μια πρωτοβουλία, που αποσκοπεί στην ενδυνάμωση του κοινωνικού ιστού, στην ενίσχυση των δεσμών της κοινωνίας με την εκκλησία. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν υπέρ του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου.

Καλημέρα, Πέμπτη σήμερα 14 Ιουλίου 2016